Opublikowano 15 czerwca 20213 l Autor No wiele razy było mówione, że Azov to #1. Nie bez powodu wygrał w rankingu. Można jarać się innymi, ale on zrobi wszystko co trzeba.
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Odblokuj sobie ZiKZ 605R, na błotne tereny jak i śnieżne (ale tu gorzej bo nie mają opon na łańcuchach) to świetny truck.Na dniach wyjadą Tatry - podobno na błocie minimalnie gorzej sobie radzą od ZiKZ 605R, ale za to będą miały opony na łańcuchach.
Opublikowano 15 czerwca 20213 l na tego ZiKZ czaiłem się od pierwszego trailera ostatniego DLC bo przypominał mi mój ulubiony truck z Mudrunnera, ale jak zobaczyłem że nie dostaniemy go do garażu ani nie wystarczy prosta misja a trzeba wykonać sporo zadań na nowej mapie to odpuściłem [emoji6] ale chyba odpalę tą nową mapę żeby go zdobyć...Na początku robisz zadanie Kłopoty Magazynu, dzięki temu odbudujesz mosty by mieć łatwy dostęp i dostarczasz materiały do bramy dzięki której dostajesz się do drugiej mapki a stamtąd to już z górki po ZiKZ [emoji846] dopiero po Alasce jeżdżę ale polecę Royala BM17Ale tylko na niskim zawieszeniu bo jest strasznie wywrotny.
Opublikowano 15 czerwca 20213 l ja do niego nie mam jeszcze chyba żadnego apgrejdu, w Michigan jeździ po wszystkim jak złoto jak robiłem jakieś zadania co zostały.
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Royal to u mnie robił jako cysterna na wszystkich mapach a do najcięższej pracy i ciągania gdzie wszystko zawodziło (Tajgi, Azovy i inne) sięgałem po "broń ostateczną" bo tak sobie nazwałem dziobatego Koloba. Żłopie co prawda zupkę jak smok ale absolutnie nigdzie nie zawiedzie i wyjedzie z najgorszego syfu.
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Niestety z braku czasu zdążyłem co prawda zrobić tylko zadanie "kłopoty magazynu" ale dla mnie najlepszym pojazdem na te warunki to Caterpillar 745c. Jedynie naczepę trzeba na linkę brać - najlepiej przyciągnąć jak najbliżej siebie i jazda pomału. Czekam na Tarty i jak ogarnę remont u ojca to biorę się za zdobycie ZiKZ [emoji16]
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Sprawdziłem też tego Caterpillara 745c - i mogę potwierdzić że jakoś on idzie przez te tereny przy których Azov czy Tatarin utykali, bez problemu przeciągną mi też pojazd który mi utknął na leśnej drodze łączącej główne drogi [emoji4] Szkoda tylko że nie ma opon z łańcuchami bo pod oblodzone podjazdy ciężko mu idzie, a ten długi dziub lubi zawiesić się na kamieniach których w Amurze nie brakuje [emoji6] No i brak możliwości podpięcia przyczepy raczej ogranicza go do roli pojazdu ratunkowego. Ale dobrze że jest [emoji4]Ten Caterpillar, to dobry lodołamacz. Ja mam w nim ulepszony trochę silnik, skrzynie biegów i jak się włączy blokadę dyferencjału to na prawdę nie raz ratował mi skórę [emoji16]
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Jak wyjdą Tatry, to pewnie ZiKZ będzie mniej potrzebny. Niestety Tatry to płatne wozy i potrzebny SP2.
Opublikowano 22 czerwca 20213 l Dzięki za wskazówki, jak tylko uporam się u ojca z remontem i wrócę do siebie to biorę się za dokończenie ZiKZ [emoji106]
Opublikowano 22 czerwca 20213 l Tatry już dostępne do kupienia osobno - 25zł sobie życzą, trochę drogo [emoji32] Plus jest do pobrania nowa aktualizacja, 21.5 giga na ps4.Na XsX też mi zaczęło pobierać update ok 19 gb. Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 czerwca 20213 l Dobrze ta taterka idzie w błotku, dobrze. Mało dodatków, bo tylko wysokie siodło, burty i bagażnik na dach, ale idzie jak zła w błocie, ma opony z łańcuchami, więc przyda się w śniegowych warunkach, no fajniutka muszę powiedzieć. Tego małego badziewia to nawet nie sprawdzałem, bo ja obsługuje tylko ciężkie sprzęty.