Opublikowano 9 czerwca 20195 l Ronaldo na okładce - zarzuty o gwałt i usuwanie go z materiałów promocyjnych. Neymar na okładce - zarzuty o gwałt i będzie usuwanie go z materiałów promocyjnych. EA ma jakiegoś pecha czy ściąga go na piłkarzy? :D
Opublikowano 9 czerwca 20195 l Planuje powrót po dwóch latach no ale mam nadzieję że nie będzie gameplayu jak z gierek na komórkę
Opublikowano 9 czerwca 20195 l Może wreszcie kupię fifę i nie sprzedam po 3 dniach. Street może być prawdziwą rewolucją. O ile w ogóle się uda.
Opublikowano 9 czerwca 20195 l Nie wiem czy dobrze widziałem, ale wczoraj gdzieś mi mignęło w internecie, że w street nie będzie można grać ze osobami z listy znajomych a tylko z randomami.
Opublikowano 9 czerwca 20195 l Zwykła latka do 19. Street? Ni ziębi i mam to w dupie. W końcu wiem, że nie wydam zlamanego grosza na to scierwo. Cześć EA. Zdechnijcie w końcu z tą obesraną serią.
Opublikowano 9 czerwca 20195 l 7 godzin temu, Voytec napisał: Ronaldo na okładce - zarzuty o gwałt i usuwanie go z materiałów promocyjnych. Neymar na okładce - zarzuty o gwałt i będzie usuwanie go z materiałów promocyjnych. EA ma jakiegoś pecha czy ściąga go na piłkarzy? Dobre części tylko z Messim na okładce
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Wrócę jak mi się pes znudzi ale na dziś jaram się okienkiem transferowym , wywaliłem Hazarda z Chelsea , Ramsey;a z Arsenalu , Kompanego z City i innych i czekam na nowe twarze Gram offline oczywiście i jedynie 20 zespołami Premierleague .
Opublikowano 11 czerwca 20195 l 13 godzin temu, malin1976 napisał: Wrócę jak mi się pes znudzi ale na dziś jaram się okienkiem transferowym , wywaliłem Hazarda z Chelsea , Ramsey;a z Arsenalu , Kompanego z City i innych i czekam na nowe twarze Gram offline oczywiście i jedynie 20 zespołami Premierleague . Dzieki za info.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Tryb street na pewno będzie sporą odskocznią od normalnej piłki i niewątpliwie jest to już jakaś nowość, która może przyciągnąć do kupna. Co do reszty zmian - uwierzę jak zobaczę, bo raczej "arkejdowy" gameplay nadal będzie obecny.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l dopóki nie wyjdzie nowa generacja, można obie piłki olać ciepłym kałem. na 19 stkę skusiłem się dopiero miesiąc temu, wygrałem wszystkie pucharki w sezonach z każdej ligi szybciej niż kiedykolwiek, bo jest nieco łatwiej nie dać się oszukać głupkowatemu gameplayowi i sprzedałem. W sumie powinno się 19 stkę za 10 zł do 18 stki dodawać Edytowane 12 czerwca 20195 l przez ścierpła mi noga
Opublikowano 19 czerwca 20195 l Poczekam aż gra wyjdzie za nim coś wypowiem się, nie raz EA reklamowało ze to game-changer nowości itp,itd a i tak zawsze coś psuja ze się nie da grac, co teraz finese strzały OP? główki będą OP? pace będzie OP? balans jakiś w grze to się dopiero pokazuje po 5-6 patchach
Opublikowano 19 czerwca 20195 l No zaje.bisty był balans w PESie 6 w którym Inter wszystko rozpyerdalał z Adriano na czele
Opublikowano 19 czerwca 20195 l FIFA 09 to ta w której był największy pace bitching? Trójkąt na Ronaldo albo Torresa i gol xD
Opublikowano 19 czerwca 20195 l tak szybko z pamieci FIFA 13 - pace, pace i tylko pace FIFA 14 - glówki OP, Lukaku í Benteke wszystko wbijali FIFA 15 - strzaly z daleka na dalszy wchodzili zawsze FIFA 16 - fineese strzaly Ashley Youngiem nawet byly OP
Opublikowano 19 czerwca 20195 l 9 godzin temu, _Be_ napisał: No zaje.bisty był balans w PESie 6 w którym Inter wszystko rozpyerdalał z Adriano na czele No. Juventus ich niszczyl spytaj Raulosa. Jedyny rywal z którym zawsze mialem problem. Nie wiem bartiz ja ino Del Piero - Amauri. Nie znam toresow i ronaldow. Tymi grali tylko cepy, tak jak cepy w pes6 Interem. Ale egelancko się ich wyjasnialo.
Opublikowano 16 lipca 20195 l Autor https://www.ppe.pl/news/134926/pes-2020-wylacznosc-juventus.htmlSrogi cios dla FIFA...
Opublikowano 16 lipca 20195 l Jeden zespół na setki ich mocno nie zaboli zwłaszcza, że wszyscy zawodnicy będą w fut.
Opublikowano 16 lipca 20195 l 1 godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: https://www.ppe.pl/news/134926/pes-2020-wylacznosc-juventus.html Srogi cios dla FIFA... 47 minut temu, Moldar napisał: Jeden zespół na setki ich mocno nie zaboli zwłaszcza, że wszyscy zawodnicy będą w fut. Dokładnie, dramy wielkiej nie będzie bo zawodnicy będą dostępni w FUT. Gdyby nie byli to zgadzam się cios byłby duży, ale głównie przez jednego zawodnika, który wiadomo co znaczy w karciance.
Opublikowano 19 lipca 20195 l Ale jednak mimo wszystko to jakieś małe ostrzeżenie jest. Gdyby Konami poszło dalej w tym kierunku to EA miałoby spory problem...
Opublikowano 27 lipca 20195 l Okładki. Specjalna to ta z napisem Standard, normalna to edycja Emirates
Opublikowano 27 lipca 20195 l czyli Neymar kopnięty w dupę :p to ja czekam na trzecią Ultimate, podobno z Zidane'm