Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 23 minuty temu, Kosmos napisał(a):Chciałbym napisać, że spokój na lata, ale zobaczymy za rok ;)Hahaha no pewnie będzie chodzić po głowie przesiadka jak dołożą ramu, albo wymyślą jeszcze jakieś ai triki.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Godzinę temu, iluck85 napisał(a):@creatinfreak 4080s vs 5080- co dało?Wbrew pozorom i głupotom wypisywanym w internetach to całkiem spoko upgradye w wielu grach. Wystarczy że włączysz DLSS i FG (ten podstawowy x2), a w Cyberpunku różnica to nagle 30 klatek (względem zwykłej 4080, a S była nie wiele wydajniejsza)Z OC zbliża się w wielu grach do 4090, albo jest raptem 5% mniej wydajna- Digital Foundery nawet takie testy robili po tym jak najpierw sami kartę hejtowali :/Nadal nie wiem za to, jak oni testowali Input Lag z nowym FGx3 i x4 że mieli 4 razy wyższy niż wszyscy w internetach, może niepotrzebnie testowali pod TV ograniczonym do 120Hz, no ale w zdanej grze nie miałem takiego IL jak w ich pierwszych testach.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Dobra, to kto następny przechodzi na dobrą drogę i bierze 5080/90?
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 5 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a):Kurwa, gdzie jest moderator, to zdanie powinno być przyklejone na głównej i ojebane w ramkę z kwiatkami i logiem PCMR w rogu Wszystko super, ale jedna kwestia jest turbo-ważna. Można se mieć 9800X3D + 5090, ale to i tak będzie rak bez potężnego OLED'a.Nikt wyżej o tym nie wspomniał, a granie na kompie-monstrum na monitorze IPS - choćby nie wiem jak wypasionym - to srogie iksde. Wyprane z kolorów i czerni ścierwo.Umówmy się, konsole miały jakąśtam przewagę przez chwilę jak te wszystkie HDRy, Dolby Vision i TV oled bez dobrej obsługi PC wchodziły w życie, monitorów OLED na dispaly port nie było wówczas wcale. Dziś to już całkiem inna sprawa. Konsola stacjonarna nie ma żadnego argumentu vs PC. Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez MarekCol
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 9 godzin temu, MarekCol napisał(a):Wyprane z kolorów i czerni ścierwo.Dlatego Switch OLED > Switch 2