Opublikowano 11 grudnia 20195 l 5 minut temu, easye napisał: Nie wystarczy mieć ducha? Który park jeszcze trzeba założyć? Zimna krew
Opublikowano 11 grudnia 20195 l A zimna krew nie jest wyłącznie do celownikow typu noktowizor, termo itp?
Opublikowano 11 grudnia 20195 l 12 godzin temu, Hendrix napisał: No jak każdy battlepass sezonowy jest czasowo ograniczony, za dwa miesiące kolejny się pojawi, z kolejnymi rzeczami do odblokowania na 100 poziomach. Oczywiście poziomy nieodblokowane przepadają. uff to dobrze ze nie kupiłem bo bym sie wkopał. No ja nie dam rady w 2 miesiące wbić 100 lvli...
Opublikowano 11 grudnia 20195 l Z zetonami Double XP pewnie dałbyś radę. Ja ostatnio trochę pogrywam, i chyba mam 20 Level na 55 dni przed końcem, a zaraz w nagrodę nowe żetony, do tego pewnie będą jakieś weekendy z podwójnym XP. Myślę że ten sezon powinienem skończyć (głównie przez pukawki, którymi grywam), pozostałe już zobaczymy... Edytowane 11 grudnia 20195 l przez easye
Opublikowano 11 grudnia 20195 l ale ponoc w nabijaniu leżeli battle passa najbardziej role odgrywa czas a nie xp Edytowane 11 grudnia 20195 l przez MaZZeo
Opublikowano 12 grudnia 20195 l Czas gry w bp jest uprzywilejowany. Jeden gościu wszedł na ground war i ukończył mecz na 0 xp, a pół jednego poziomu bp wbił
Opublikowano 12 grudnia 20195 l właśnie dlatego ze nie jest to jasne to odpuszcza sobie raczej... Edytowane 12 grudnia 20195 l przez MaZZeo
Opublikowano 12 grudnia 20195 l Podejrzewam ze jest jak w BO4 czyli liczy się głównie czas spędzony w grze niż xp, ale np wydaje mi się ze w takim Kill Confirmed leci to szybciej
Opublikowano 12 grudnia 20195 l Po tym co się znowu odjaniepawla w BFie kupiłem CoDa. Obym nie żałował xD który tryb będzie najlepszy na początek?
Opublikowano 13 grudnia 20195 l 7 godzin temu, chris85 napisał: Po tym co się znowu odjaniepawla w BFie kupiłem CoDa. Obym nie żałował xD który tryb będzie najlepszy na początek? Gdziekolwiek. SBMM i tak cię zrówna
Opublikowano 13 grudnia 20195 l Kupiłem swoje trzecie (xD) pudełko w tym roku. Tak wiecie dla bezpieczeństwa w razie gdyby multi mi nie siadło. Przejdę singla i to oPlayStationuje po weekendzie. Wrzucam płytę i wyskakują mi 4 packi do pobrania, łącznie ponad 100 GB xD wliczając w to kampanię. Co tam jest na tej płycie się pytam się? Menu? Gdybym wczoraj kupił taniej na promocji cyfroweczkę, już bym grał. Jak Boga kocham nigdy więcej tego plastiku. Edytowane 13 grudnia 20195 l przez chris85
Opublikowano 14 grudnia 20195 l Singiel wymiata tutaj akurat nie ma niespodzianki, ale multi o Panie Zagrałem dwa mecze w Hardpoint i w tym momencie BFV dla mnie umarł. MW to będzie idealne uzupełnienie dla mojego ukochanego R6. @Rozi Spróbuj może też Ci sądzie
Opublikowano 14 grudnia 20195 l Już mnie od jakiegoś czasu ręka świerzbi Jeszcze mnie tak świerzbi, że na Klocka jestem w stanie kupić.
Opublikowano 14 grudnia 20195 l @chris85 MW to mój pierwszy COD w którego gram online. Do tej pory od kilku ładnych lat grałem jedynie w Battlefield. W obecnej chwili mam już więcej godzin przegranych w MW niż w ostatnim BF [emoji41]Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 grudnia 20195 l Też mnie kusi żeby coś postrzelać ale narazie widzę giera mocno trzyma cenę.
Opublikowano 14 grudnia 20195 l No cena zaporowa, ale w najblizszym czasie znacząco nie spadnie. Ja chyba na święta wezmę do postrzelania.
Opublikowano 14 grudnia 20195 l Dlatego kupcie pudełko i jeśli multi wam nie pyknie, to przecież sprzedacie, to od buta w tej samej cenie A z tego co widzę singiel tradycyjnie pęknie w dwa wieczory Edytowane 14 grudnia 20195 l przez chris85
Opublikowano 14 grudnia 20195 l 28 minut temu, Rozi napisał: Dobra, (pipi)a mać no, kupiłem na PS4 cyfrę za 195, nie wytrzymałem Tylko żebyś później nie miał pretensji xD
Opublikowano 14 grudnia 20195 l 49 minut temu, Rozi napisał: Dobra, (pipi)a mać no, kupiłem na PS4 cyfrę za 195, nie wytrzymałem Na allegro są kody po 180 cyfrówki :p ale bajka, ja tam pewnie pudełeczko łykne w najniższym czasie.