Opublikowano 24 maja 20241 r Jak tam na PS5 wygląda gra po paczach? Czy dalej jest wskazane grać w wersję PS4?
Opublikowano 24 maja 20241 r Grałem od premiery w wersję PS5 i z każdym patchem było coraz lepiej. Teraz jest cymesik.
Opublikowano 24 maja 20241 r Co było nie tak z wersją na PS5? Pytam, bo zatrzymałem się w poprzedniej generacji
Opublikowano 24 maja 20241 r Przy premierze było polecane grać w wersję PS4, nawet DF chyba w filmiku tak radzili. Gdzie Elden na XSX śmigał jak trzeba.
Opublikowano 24 maja 20241 r Jak się nie włączy RT, jest gitarka, ale PS4 wciąż jest opcją na betonowe 60.
Opublikowano 2 czerwca 20241 r @Szermac Wiem, że lubisz wyzwania, to może spróbuj sobie tego co rzucił Gniazdonostalii innym twórcom
Opublikowano 2 czerwca 20241 r No widziałem już, ale nie wiem czy mi się chce Biorąc pod uwagę, że z gargulcami to moje znienawidzone boss fighty xD
Opublikowano 3 czerwca 20241 r Mało sledze wiadomości o dlc i jic nie ogląda, bo nie chce sobie nic spoilerowac, ale ciekawi mnie czy mapka w dlc będzie bardziej skondensowana?
Opublikowano 4 czerwca 20241 r Poza tym że ma być plus minus wielkości Limgrave to nic nie wiadomo. Obstawiam że będzie więcej lokacji od jaskiń copy paste. Gram teraz, zbieram itemki pod dlc na NG+ i głos Latenny brzmi znajomo, sprawdzam a to ta sama pani co od Shadowheart z BG3
Opublikowano 4 czerwca 20241 r https://www.rpgsite.net/preview/15887-five-take-aways-from-three-hours-with-elden-rings-shadow-erdtree-expansion-dlc
Opublikowano 4 czerwca 20241 r Oby tylko nie było dużo bossów z chorym aoe, bo już po jednym to widać mocno, ale będzie grane na okrągło w to samo Edytowane 4 czerwca 20241 r przez Rotevil
Opublikowano 4 czerwca 20241 r Ale ta miejscówka zrobiona w Paryżu do grania dla dziennikarzy przez te 3 godziny to niezła hehe.
Opublikowano 5 czerwca 20241 r Ponoć 30 -40h. No to będzie ogień. Toż to nie dlc a osobna gra. Jestem za Goty.
Opublikowano 5 czerwca 20241 r Teraz, Donatello1991 napisał(a): Ponoć 30 -40h. No to będzie ogień. Toż to nie dlc a osobna gra. Jestem za Goty. Trochę chamstwo by było dla Square Enix jakby Eldena zaliczyli xD. 100 broni, 8 klas broni, 10+ unikalnych bossów, 10 krain co ćpają w tym From xD.
Opublikowano 5 czerwca 20241 r 2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Ponoć 30 -40h. No to będzie ogień. Toż to nie dlc a osobna gra. Jestem za Goty. Mijazajzarej twierdził, że Elden jest na 30+ godzin jak się gra "normalnie", tak tylko przypominam.
Opublikowano 5 czerwca 20241 r 9 minut temu, Bzduras napisał(a): Elden jest na 30+ godzin jak się gra "normalnie" fabuła to nawet kilka h bez jakiegoś speedruna jak przebiegłem dla jednego zakończenia U mnie w dlc pewnie siądzie z kilkadziesiąt godzin, a jak będzie mało to ma się 3 postacie. Od nowa też mnie kusi zacząć grać. A z liczbą broni ich nieźle pojebało, i ten light greatsword, siurek stoi jaki moveset.
Opublikowano 5 czerwca 20241 r Tak nie zagłębiam się, ale o co chodzi w dlc z postacią? Można będzie grać swoją normalnie, czy tam lekko inny system wejdzie i styl gry?
Opublikowano 5 czerwca 20241 r 4 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Tak nie zagłębiam się, ale o co chodzi w dlc z postacią? Można będzie grać swoją normalnie, czy tam lekko inny system wejdzie i styl gry? Normalnie, ale będzie się zbierać powerupy mocno podnoszące statystyki w samym DLC i nie będą działać na zewnątrz, bez nich jest się mega słabym i level ma małe znaczenie w dlc.
Opublikowano 5 czerwca 20241 r Nowy system upgrade HP/siły ataku jest w dlc. I tylko w dlc działa, wracasz do podstawki to już bez bonusów.
Opublikowano 5 czerwca 20241 r tyle nowych broni, klas itd, a ja pewnie i tak będę leciał tym samym setupem z katanami chyba mam bardziej ochotę na sam powrót do tego świata i klimatu, niż rozkminiania buildów od nowa, no ale zobaczymy, może mi coś wpadnie w oko
Opublikowano 5 czerwca 20241 r Dostałem właśnie maila od Bandai Store, że mają opóźnienia z artbookiem i wyślą kolektorkę bez niego, a w połowie lipca doślą artbook Ciekawe jak to mają zamiar rozegrać ze sklepami stacjonarnymi jak Euro/ME.