Strife 228 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) Przypadkiem nie 4k bez 60fps, albo 60fps bez 4k, bo cos mi sie o uszy obiło, czy sie mylę? Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez Strife Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Tak, performance mode (60 fps) i graphical priority (4K), z innych wieści - Ufotable robi animowane wstawki, podobno najwięcej w historii serii, więc absolutnie wszystko wskazuje na bardzo duży budżet (jak na serię, ale i ogólnie jak na jrpga nie będącego FF) oraz większe ambicje co do wyników gry poza JP. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 No jak oglądałem gameplaye to prezentowało się to poprawnie. Lubię serię Tales i mam nadzieję, że też pod względem fabularnym będzie ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Wygląda niezle, jeśli bede miał konsole to kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 On 4/26/2021 at 8:53 PM, estel said: No jak oglądałem gameplaye to prezentowało się to poprawnie. Lubię serię Tales i mam nadzieję, że też pod względem fabularnym będzie ciekawie. Ja próbowałem pograć w Tales of Vesperia na XSX, ale się odbiłem. Może nowe podejście do gry bardziej podpasuje Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Jakie nowe podejscie? Nie licz, ze nowsza grafa zmieni odbior tej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Nie no, po gameplayach widać że jest to jednak wyższy budżet, nowy silnik w serii i generalnie wygląda to lepiej. Mam jeszcze nieograną berserie, ktora leży na dysku ale nie chce mi sie jej nawet odpalać ze względu na archaizmy jakie mnie tam czekają. Tutaj to wygląda inaczej zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Wygląda dużo lepiej od starszych części. Ukończyłem Tales of Berseria (w bólach, gierka 6+/10 max) i tam mocno widać że gra siedzi w erze PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Gdzieś czytałem, że system walki ma o wiele bardziej slasherowy feel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 W końcu lepszy, bardziej dorosły design postaci. Podoba mnie się to Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 9 godzin temu, 20inchDT napisał: Jakie nowe podejscie? Nie licz, ze nowsza grafa zmieni odbior tej serii. Imo na trailerach łażenie i walka wygląda miliard razy lepiej niż w Vesperii i wcześniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 No ja nigdy żadnej gry z serii nie ukończylem, ale tutaj dam szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Fajnie wygląda. Pewnie dla mnie day one bo jestem fanem serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Ooo będzie okazja na pierwsze spotkanie z serią. Chociaż bardziej mnie ciągnie do nowego FF w średniowiecznych klimatach. Cytuj Odnośnik do komentarza
White Raven 15 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 18 sierpnia wychodzi demo - ps4/ps5. Także na własnej skórze przekonamy się, co nam ekipa z Namco Bandai szykuje. Natomiast w szafie mam jeszcze zafoliowaną Berserie, którą należałoby ograć przed tą częścią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Grał już ktoś w demko? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Ja właśnie gram na xsx graficznie ładnie tylko ze tekstury sie doczytuja na bierząco typu trawa itpi 60 fps fajna muzyka , trochę przytłacza ilość opcji bo nie jestem weteranem jrpg, myśle ze będzie to dobry szpil Cytuj Odnośnik do komentarza
White Raven 15 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 (edytowane) Kurna demko na dysku, a czasu brak. Dziś już raczej nie dam rady ograć - bo po łepkach nie będę sprawdzał, a chcę się podelektować, a nie ograć na chybcika. Jutro pewno ogram na spokojnie, to coś skrobnę. Edit: No i pograłem. I powiem wam, że najlepiej będzie jak każdy zainteresowany ogra demko i wyrobi sobie na jego podstawie opinie. Mi najbardziej do gustu przypadła oprawa audio wizualna - widać, że Bamco nie oszczędzało. Natomiast reszta, to mniej lub bardziej stare "dobre" Talesy, zależy, kto co lubi. Tales of Arise maluje się na porządnego jRPGa, może nie jest niczym specjalnym i przełomowym - ot kolejna odsłona z lepszą oprawą graficzną. Ale gdy już stanieje do odpowiedniego pułapu cenowego, to na pewno ogram (oby z przyjemnością) rozkoszując się przede wszystkim pięknym, bogatym w detale światem, który mam nadzieje będzie dostępny pod dostatkiem w calaku. Edytowane 20 Sierpnia 2021 przez White Raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Pograłem w to demko i bardzo krótkie jest. Chaos totalny dla mnie w walkach (ale ładny). Pewnie te systemy mają jakiś sens, ale bez wprowadzenia krok po kroku to tak średnio. No i jest łatwo. Ten pop up drażni. Postacie dość fajne, ale wiadomo - tu maks na co można liczyć to skitsy. Ale pierwszy raz od dawna mam ochotę na Talesy (a ostatnie to Abyss w które grałem). Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 89 na meta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 jaranko Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Tyle czekania i teraz nawet nie mam konsoli, żeby zagrać No ale oceny cieszą, gra nie ucieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 ODPALAM Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Ostatnio pelno plakatow w roznych sklepach jest i akurat mam ochote na jakiegos Tales of. Jak wyjdzie to wezme i zobaczymy jak to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Nie rezerwowałem czasu na tę grę, no ale chyba trzeba, przy tym ilu recenzentów mówi o tym że to jeden z najlepszych jRPG-ów, jakie powstały. Nie no, chyba się tego nie spodziewałem. 50-100 godzin, ech. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi