Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

no calak w pro fishing simulator już zrobiony w ramach elerningu, to trochę mi się nudzi

na szczęście już niedługo koniec tego cyrku i z powrotem na fale

:banderas:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
W dniu 28.05.2020 o 08:43, ASX napisał:

Co zabawniejsze, to akurat gra od Nintendo jest wbrew pozorom mniej pedalska.

Opublikowano

Jak tam klapy, chcieliscie się odprezyc przy sesyjce killzone mercenary? A KUR.WA NIE DLA PSA. Dobre sony wylączylo serwery bez ostrzezenia wczoraj :dynia: Ellie zabijająca ostatniego uzytkownika vity w tlou 2 jest zwiastunem tego co was czeka.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Multikowca lać z gumowca, od zawsze na zawsze :shotgun:

Opublikowano

Beka że Sony nawet już nie informuje graczy przed zamknięciem serwerów.

Bóg jeden wie ile jeszcze  serwerów zostało ostatnio zamkniętych, licząc na to że i tak nikt się nie zorientuję.

No ale przynajmniej te setki milionów dolarow zarobionych na abonentach ps plus, którymi przechwala się Sony w swoich raportach finansowych, nie idą marne

Edytowane przez ASX

Opublikowano
25 minut temu, ASX napisał:

Beka że Sony nawet już nie informuje graczy przed zamknięciem serwerów.

Bóg jeden wie ile jeszcze  serwerów zostało ostatnio zamkniętych, licząc na to że i tak nikt się nie zorientuję.

No jasne, że się nie zorientuje, wszak przecież żaden z niebieskich robaków nie wie co to Multi, nie mówiąc już o dobrym Multiplayerze:yao:

Opublikowano

Przyznam, że też mi się to nie podoba, nawet mi klapowi. No nieładnie Sony, tak się nie robi. Macie przywrócić serwery, ogłosić że zamkniecie i dopiero zamknąć :reggie:

Ps. Swoją drogą, mi ten Killzone nie podszedł. Nie wiem czemu, ale czułem się źle grając na małym ekranie w tak piękną graficznie grę. Ta gra zasługiwałaby na remaster PS4. A tak w ogóle, to Killzone Liberation to dopiero był sztos ;)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nudna bo nie ma w co grać na tej zielonej ku rwie

Możecie za to sobie ekskluzywnie pokolorować power rangersa

N4K1Toy.gif

Opublikowano

Jprdl te polskie korpo dałny. Jeszcze niech znajdą odpowiednika "kingi playstation".

Opublikowano

Gdyby chociaż girsy Tactics wydali na xboxa, to nie, spencer wysral się na nich na rzadko. Masz (pipi)o Bleeding Edge i graj. 

Opublikowano

Mieli Marcelinę Zawadzką, dużo lepszy wybór niż Kinia, ale nie potrafili tego wykorzystać, a szkoda :(

5e16e29744dc2_o_full.jpg

Opublikowano

co wy pyerdolicie, daddy pewnie koloruje jak poyebany

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

Mieli Marcelinę Zawadzką, dużo lepszy wybór niż Kinia, ale nie potrafili tego wykorzystać, a szkoda :(

5e16e29744dc2_o_full.jpg

Nie stać ich, dla tych 5 oszołomów z Podlasia, to wystarczy Kobra na mikrofonie. Wpasowałaby się idealnie w xboxie srandardy. 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

obie się (pipi) znały na gierkach i były zatrudnione ku uciesze stulejarzy

co najwyżej jakies fanki czy inne yeti wierzyły, że ona tak na serio :D 

Nie muszą się znać, wystarczyło że przyciągały stulejarzy.

Bo tym to sobie mogą

33Bf1V6y_400x400.jpg

Opublikowano

Yeti przyznaj sie ile jej donejtów przesyłałes, zeby miala na gumki dla swojego chada.

Opublikowano

wyłączenie serwerów w killzonie? no mógłbym drzeć łacha że sony stara c00rwa i wyłącza serwery swoim abonenntom

ale nie będę, bo jak to u sony i tak nikt w to nie grał, bo wszyscy sprzedali weekend po premierze :yao: 

Edytowane przez maciucha

Opublikowano
Godzinę temu, oFi napisał:

co wy pyerdolicie, daddy pewnie koloruje jak poyebany

Ty myślisz, że jak on przy drzwiach klamek nie ma to mu kredki dali? Przecież to ostre narzędzia są - nie dla "pensjonariuszy".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.