Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Ale na tym potworze blantmana musi chodzić wowik i te jego czytanki udające gry komputerowe  :banderas:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Ale na tym potworze blantmana musi chodzić wowik i te jego czytanki udające gry komputerowe  :banderas:

kupuje nowy komp pod cyberpunka i inne multiplatformy aby grac w najlepszej jakości. Do czytanek starczy mi switch i komp który mam obecnie xD 

@pawelgr5 najpewniej nowej serii 3000 i na nią czekam z zakupem kompa. Chce już na lata kupić sprzęt tak jak ten komp co teraz mam służył (i nadal dzielnie służy) mi od 2012 roku :) . Wychodzę z założenia że raz a dobrze z (pipi)nięciem szczególnie że na razie obie konsole reklamują sie tylko multiplatformami z pc. Więc zamiast dwóch konsol jeden pc plus oledzik (który i tak miał wpaść na jesieni)  i jedziemy z Cyberpunkiem RTX ON, 4k hdr:fsg:

P.S. Zanim mnie yeti tu będzie bić mówię o grach na TERAZ ani ps5 ani xbox nic w tym roku nie ma do zaoferowania a tylko w niedalekiej przyszłości (czytaj (pipi) wie kiedy) 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Mam tylko nadzieje ze im totalnie nie odyebie z cenami, ale kogo ja tu chce nabrac :frog:

Opublikowano
2 minuty temu, teddy napisał:

Mam tylko nadzieje ze im totalnie nie odyebie z cenami, ale kogo ja tu chce nabrac :frog:

Podatek od nowości ale z drugiej strony ceny 2080 wtedy spadną a to nadal o wiele lepsza inwestycja niż ps5 czy xbox series x ;)

Opublikowano

Ge2KGlV.png

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

O fuck, jak kwikłem xD Piękne 

Opublikowano

Wiecie co jest najlepsze? XD

Boty mówiły że brak wiekszej ilości gier na premiere jak chociażby Forzy jest powodem tego ze teamy zostały przesunięte do pracy nad Halo bo to wychodzi na premierę XDDDDDD

Opublikowano
5 godzin temu, YETI napisał:

Ej, wyobraźcie sobie typów, którzy jeszcze nie grali w obecnie dwie najlepsze gry 2020, TLoU2 i GoT. Ogra taki dwa mesjasze na Nadkosnoli 5 i wygra życie. Najprawdopodobniej na xboxie w całej generacji nie zobaczymy gierek na takim poziomie. Mają ludzie szczęście. 

Ghost of Tsushima jedna z dwóch najlepszych gier w tym roku xddd

Juz okej, wojujmy tym tlou, ale nie ta 50 kopia Assassina, tylko tym razem w samurajskim sosie. 

Opublikowano

Tlou xD już wolę przejść wszystkie asasyny na 100% niż grać w tego crapa bez multi :)

Opublikowano

Czyli jednak xbox ma gorszy line up niż switch w tym roku ;( spencer bym cie ku.rwo spotkał w ciemnej uliczce.

Opublikowano

To byś go uściskał i ucałował za dojechanie konkurencyjnego obozu?

Opublikowano

Nie warto było, nie warto było wierzyć. Swinia za(pipi)ana i tyle. 

Opublikowano

aphromo najbardziej zawiedziony polityką spencera, zaraz w akcie prostestu anuluje subskrybcje gamepassa której nie posiada

Opublikowano

Tyle miesiecy budowania narracji i wszystko psu pod ogon ;( juz sie wiecej nie dam w (pipi)a zrobic, o nie nie.

Opublikowano

Przecież będąc jednoplatformowcem plejstejszon ciągle dajesz się robić w (pipi)a

Opublikowano

Spoko c00rwa Spencer poleci do Japonii i kupi exy!

Opublikowano

Nie bede juz obrazal xboxa na forum bo o zmarlych sie zle nie mowi.

Opublikowano

spencer idealnie wpasował się jako twarz marki. Najpierw piep.rzenie na lajwach ze będzie masa gier, a poźniej jak zwykle spychologia, że to wina devów ze na home officach siedzą i nie chce im się wstawać z łóżka

Edytowane przez oFi

Opublikowano
16 godzin temu, oFi napisał:

spencer idealnie wpasował się jako twarz marki.

Niech Microsoft weźmie przykład z PIS-uarów, które na kilka miechów przed wyborami prezydenckimi przestali pokazywać Jarka na wizji, żeby nie wk.urwiać ludzi. Efekt? Wygrane wybory. To samo niech zrobią ze Spencerem i przestaną wyświetlać w przekaziorach jego ulaną i zakłamaną mordę.Przewidywany efekt? Na pewno nie wygrana z Sory w następnej generacji, ale klęska będzie na pewno odrobinę mniej druzgocąca...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.