Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No boli gnoju, co ja Ci ku,rwa zrobiłem że się tak srasz? ;(

XD kogo jak kogo, ale że Ciebie szpileczka ukuła to się nie spodziewałem, Wyluzuj Wezyr, zostałeś wyróżniony tylko dla tego że jesteś jednym z aktywniejszych botów w CW :s159:

Opublikowano
45 minutes ago, Dr.Czekolada said:

Fuj 

Dobrze, że nie jestem ludziem tylko graczem.

No tak. Prawdziwi gracze nie zagrają w wypociny od CDPR albo coś online. 

Tylko interaktywne filmy o lesbach dla prawdziwych hardcorów. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
1 godzinę temu, Daddy napisał:

CW14: Rozpad związku figusia z hendrixem

CW14: We believe in generations

CW14: Nocne życie w Bełchatowskich pubach

CW14: PLAYSTATION EXCLUSIVE    *Console exclusive for a limited time. Also available on PC

Console Wars 14: Also available on PC

Pasuje jak ulał.

Opublikowano
1 godzinę temu, Daddy napisał:

ale to był sztos kawałek swego czasu :obama:  młody Ryszard to taki nasz polski slim shady <3

Opublikowano

DLC do pająka 100gb xD no tak słabo bym powiedział.

Opublikowano
5 minutes ago, eX4cT_PL said:

DLC do pająka 100gb xD no tak słabo bym powiedział.

Przecież i tak mało kogo będzie stać na zapchanie tych 600GB dysku. 

Opublikowano

Troche pogadałem z ziomkami graczami, sa dwa obozy, jeden ma wy(pipi)ane w nowa generacje, bo nie oferuje nic ciekawego, inni wybieraja xboxa z powodu game passa i mocniejszej konsoli.

Trzymam kciuki za zielonych, mam nadzieje, ze pojdzie im lepiej tym razem.

Opublikowano

Bebech Spencera zwiastuje tłuste lata dla obozu zielonych

Opublikowano

Ten sam wpis dałem do działu o ps5.

Ten amerykański boss playstation jest oficjalnie je.bni.ęty. 
Co on ku.r.wa od.pie.rda.la?

Koleś twierdzi, że Sony nie chciało odpowiednika Series S, bo takie rozwiązania nie sprawdziły się w przeszłości. :facepalm:

Jakiej ku.rw.a przeszłości? Może i series s jest kretyńskim pomysłem, ale po co z siebie debila robi? 
Sony ma niebezpiecznie głupie osoby na wysokich stanowiskach. Za dużo kłamstw i debilnych wpadek mają ostatnio. 

Osobiście też kibicuję xboksowi, ale ja chcę silnej konkurencji i super gier, więc nie cieszą mnie wcale porażki innych firm.

Opublikowano

Marketingowe (pipi)olo, ale czego się można spodziewać po tym normiku:( Kaz by to nazwał po prostu hamulcowym generacji.

Opublikowano
7 minutes ago, aph said:

Marketingowe (pipi)olo, ale czego się można spodziewać po tym normiku:( Kaz by to nazwał po prostu hamulcowym generacji.

Powinien wylecieć zanim narobi więcej szkód kretyn jeden. 

Sony zrobiło trik z preorderem. Mało konsol na sklep i start bez zapowiedzi. Strategia sie udała, hype kosmiczny nakręcony, a kretyn właśnie powiedział, że mają pełno ps5. 

Nie mogę uwierzyć jaki półmózg ma taką pozycję za taką kasę. 

Byle kretyn bez znajomości PR by powiedział coś w stylu:

"Pre ordery przerosły nasze najbardziej optymistyczne oczekiwania. Jesteśmy bardzo wdzięczny naszym fanom i obiecujemy zrobić co w naszej mocy, by więcej konsol trafiło do sklepów na premierę" 

Ktoś mądry by to lepiej sklecił, a tak ludzie dowiadują się, że wiele sklepów nawet 10 konsol do pre orderów nie dostało. 

Opublikowano

CW14: chujnia ale źle

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Nieważne jak będzie się nazywać, pierwszy post musi być edytowany po upublicznieniu. Jak trailerki od $ony :rayos:

Opublikowano

Kur.wy juz nigdy finali nie bedą mieli na wylącznosc i kombinuja jak się da, zeby nie wyszło. Zobaczcie koncowke zmodyfikowanego trailera ff16 i jak dlugo jest black screen na koncu i dopiero wtedy niebieska plansza z malym napisem, ze timed XDDD

Ale damage is done i np. Ign ma starrgo trailera zuploadowanego

Opublikowano

Akurat to nie Sony a SE sie strigerowalo o to. Ja tam widzę normalnie console exclusive.

11 godzin temu, C1REX napisał:

Powinien wylecieć zanim narobi więcej szkód kretyn jeden. 

Od momentu ustąpienia House'a wiedziałem że będzie lipa.

Opublikowano

Ta wsteczna na xboxie :obama: coś czego $ony nigdy nie osiagnie.

Opublikowano
7 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Console exclusive na rok, a potem definitive na Xboxa za 4zł w XGP, czyli uczciwa cena za grę z serii FF.

Ja tam bardzo lubię fajnale i trochę frajer na nie jestem, ale z doświadczenia wiem, że warto poczekać te dodatkowe 3 lata po premierze jak już wszystkie patche i DLC wypuszczą.

Opublikowano
3 godziny temu, aph napisał:

Od momentu ustąpienia House'a wiedziałem że będzie lipa.

Z tych wszystkich CEO u Sony to jedynie Tretton budził jakąś moją sympatię (no i ze dwa razy Layden może, mimo że wyglądał jak nutria). Reszta to jakieś takie paskudne mordy, nie budzące zaufania (no może jeszcze Kaz był spoko i Yoshida, ale ten ostatni to bardziej maskotka niż ktoś poważny).
Najlepszy marketing Sony miało, jak był "Kevin Butler" - pamiętacie jeszcze te raklamy? 

Opublikowano
3 godziny temu, aph napisał:

Ja tam widzę normalnie console exclusive.

Standardzik u ciebie - widzisz co chcesz widziec.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.