Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
2 minutes ago, lpcl said:

A co myślisz o robieniu z multiplatform eksów? 

I co z tym star wars, zrobili z tego większe guano niż te nowe filmy z ja ją Banksem. 

To prawda. Generalnie ostatnie produkcje Disney'a to SJW gó.wno. 
Mam nadzieję, że nic podobnego tym razem nie nastąpi.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 366 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
6 minut temu, C1REX napisał:

To prawda. Generalnie ostatnie produkcje Disney'a to SJW gó.wno. 
Mam nadzieję, że nic podobnego tym razem nie nastąpi.

No wzorcowo je ten Mickey Mouse wycisnął. Aż fani już to nawet ożygali. 

Doom i Wolf przeżywają renesans ale po kolejnych 2 gierkach to różnie może być z tymi markami, zresztą po wolfie to już widać po tej ostatniej części oznaki zmęczenia, choć w coopie się nawet przyjemnie pykało. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

A ok bo myślałem, że georges st pierre a ten drugi to Diaz. :)

Opublikowano
55 minut temu, Figaro napisał:

wydaje tryliardy dolarów żeby zablokować wersje gier na PS5?

zamblokować 

3zdlcl.png

Przypominam $ony zrobiło z Deathloopa oraz Ghostwire time exy według logiki figaro it's okay, $ony negocjuje czasowy ekskluziw Starfielda jest okej, ale no niech tylko Spencer nie rzuca pieniędzmi bo blokuje wersja na PS5 XDDDDDD

Spencer się wku,rwił na te podchody i kupił całą firmę :xboss:

EieoTU7WAAIKCNK.png?width=1083&height=60

tenor.gif?itemid=14490278

Opublikowano

Boże jakby było pięknie jakby zabrali te time exy od ps5, zrobili z nich prawilne exy na Xboxa i PC i wypuscili day one w gamepassie a niebieskie karakany hrr tfu je,bać niech zmieniają hobby, takie posty widziałem na reseterze XDDDD czaicie? To ja może idę ryby połowie chopaki bo Spencer kupił Bethesde 752095412764278785.png?v=1

Opublikowano
15 minut temu, bluber napisał:

Boże jakby było pięknie jakby zabrali te time exy od ps5, zrobili z nich prawilne exy na Xboxa i PC i wypuscili day one w gamepassie a niebieskie karakany hrr tfu je,bać niech zmieniają hobby, takie posty widziałem na reseterze XDDDD czaicie? To ja może idę ryby połowie chopaki bo Spencer kupił Bethesde 752095412764278785.png?v=1

Jak na razie to ta Wasza konsola zalega w preorderach. Może Spencer powinien był kupić internet.:dunno:

Opublikowano

Mendrek was zayebie :)

Opublikowano

Mendrek będzie kosztować 360zł, niewielu się skusi.

Opublikowano

Witaj karolku, jak tam forma? 

Opublikowano

@Mendrek Ratuj sytuacje, bo jak nie, to wracasz za kraty, a tam tylko czarny chleb i czarna kawa.

Opublikowano

W sumie to temat xboxa powinien zrobić jakąś zrzutę na psychologa dla niebieskich, ta trauma może jeszcze trwać długo. 

Może nawet psychiatrę dla niektórych, choć chyba nic by to nie dało. 

Opublikowano

Widzę ze tu boty naczelne się trzęsą przed gościem:)

Opublikowano
5 minut temu, ListuniO napisał:

Widzę ze tu boty naczelne się trzęsą przed gościem:)

Raczej czekają na bardziej wyrównaną walkę bo teraz to taki gangbanging. 

Opublikowano

Wypuścili 60 i wali w chuya, chyba nic z tego nie będzie.

Opublikowano
3 godziny temu, Kosmos napisał:

Jak dobrze żyć w kraju, gdzie Xboxa wybrali jednynie koneserzy gamingu, a konsol starczy dla każdego :obama:
Gdy my będziemy siedzieli pod kocykiem i grali w prawdziwym 4K, klapy będą się zabijać o kawałek plastiku w sklepach. 

Kurwa strach będzie wejść do sklepu po cyberpunka w prawilnej wersji na Xboxa, trzeba będzie uważać na te niebieskie zwierzęta.

Opublikowano

Niebiescy tak obsrani że krajowa rada sony defence force wykupiła z więzienia Mendrka, bo nie ma komu bronić tej coorwy pseudokonsoli. 

Ayyy lmao to się nazywa desperacja 

Opublikowano

Inna sprawa że za sprawą ostatnich wydarzeń wzrośnie ilość osobników nie mogących określić swych growych preferencji czyli niebinarnych konsolowo tzw. osób transgejmingowych. 

Opublikowano
3 minuty temu, SebaSan1981 napisał:

Inna sprawa że za sprawą ostatnich wydarzeń wzrośnie ilość osobników nie mogących określić swych growych preferencji czyli niebinarnych konsolowo tzw. osób transgejmingowych. 

Coś jak transgeneracyjne boty? Które na 4 generacji Xboxa grają w 1,2 i 3 generacje. 

Opublikowano
1 minutę temu, ListuniO napisał:

Coś jak transgeneracyjne boty? Które na 4 generacji Xboxa grają w 1,2 i 3 generacje. 

Idąc ta logika zawsze lepiej tak niż aseksualne klapy :obama:

Opublikowano

Klapy i sex. No może w grach gdzieś widzieli. :yao:

Opublikowano

Nie wiem za bardzo co zmienia kupno bethesdy przez microsoft. Xbox dalej nie ma i nie będzie miał exów gdyż wszystkie gry first party będą na pc. A co najśmieszniejsze to że gry bethesdy i tak wyjdą na ps5 tylko trzeba będzie za nie normalnie zapłacić a na xboxie i pc będzie można zagrać w gamepass. Kupno xboxa dalej nie ma żadnego sensu. Lepiej wziąć pc zamiast seires x. Xbox to w tej chwili tani firmowy komputer do gier. Nowa generecja skończy sie tak samo jak ta playstation 120 milionów a xbox marne 40 milionów. 

Proszę fanów xboxa żeby napisali dlaczego kupić xbox series x zamiast pc?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.