Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
11 godzin temu, Bzduras napisał:

Zboczyliśmy z tematu, więc zapytam: dlaczego $ony (pipi)ą jest nadal i nie zanosi się, żeby ten stan rzeczy uległ zmianie?

Bo to jak pytać dlaczego woda jest mokra. Tak jest i już i nigdy się nie zmieni.

No chyba że Spencer ich upokorzy i wylądują na tarczy.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

A to nie jest tak, że entuzjaści plejstejszon będą płacić 350zł tak jak nintendofagi za swoje potato mode w pełnej cenie?:philosoraptor:

Zauważam tutaj podobny syndrom faga i sony tak szybko nie obniży swoich premium cen skoro sprzedaż nie spadnie

Opublikowano
7 minut temu, SG1-ZIELU napisał:

emoji23.pngdc7b3e6b2ccd72fb5390b0412ea66abc.jpg

Już byłooooo.

Powtórzę się też, ten po prawej to ja xD

Opublikowano

Możecie sobie yebać pleyyke która i tak się sprzeda dwa razy lepiej niż kloc. Już ktoś wcześniej pokazał staty gdzie xbox jest w dupie ze sprzedaża w stosunku do pleya (a wrzucono go mniej do sklepów więc procentowo powinno być lepiej). Za rok - dwa wyj.ebia Spencera za porażke konsoli i tak w kółko.

PlayStation:banderas:

Opublikowano

listerin cieszy się że wyruchają go dwa razy w dupe a na koniec weźmie z połykiem od Jima Ryana, poyebane te randomowe  klapy  :) 

Opublikowano
W dniu 21.07.2020 o 16:21, maciucha napisał:

Prawda jest taka, że większość użytkowników plejśmieciary to są janusze i inne takie patologiczne elementy. Zwłaszcza w Europie, a już w ogóle zwłaszcza w Polsce gdzie z dziada pradziada jest przekazywany ten je.bany szary PSX na esperanzy, jak pamiątkowy medal po dziadku który walczył pod Monte Cassino. Potem na 9 urodziny rytuał przejścia w dorosłość, czyli kupno gówniarzowi zestawu najnowsze playstation + fifa. I tak to się kręci.

A Xbox? Tylko świadomi, kulturalni, zarobieni, wykształceni konsumenci, a więc i zachowania tej grupy w internecie znacznie różnią się od tych discopolowych podrygów niebieskich śmieciarzy spod remizy.

listunio jeszcze sie z nami w lipcu nie bawił, więc pozwolę sobie przytoczyć te bomby prawdy na temat sprzedaży plejc00rvy

Opublikowano
2 minuty temu, maciucha napisał:

listunio jeszcze sie z nami w lipcu nie bawił, więc pozwolę sobie przytoczyć te bomby prawdy na temat sprzedaży plejc00rvy

"A Xbox? Tylko świadomi, kulturalni, zarobieni, wykształceni konsumenci, " :dynia:

Może sobie jakiś zlocik botów urządzicie? Mało Was to pod jednym śmietnikiem się zmieścicie. 

Opublikowano

Zabawne jest to pocieszanie się sprzedażą konsol.

Chuy z tym że konsola jest słabsza, gry są drogie, gier jest mniej, a konsola jest tak duża że dorównuje wysokości 30calowym tv.

Dla Listunio jedyne co się liczy to sprzedaż konsol, jakby był jakimś udziałowcem albo pracownikiem Sony, który czerpie zyski ze sprzedaży konsol.

Edytowane przez ASX

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Zabawne jest to pocieszanie się sprzedażą konsol.

Chuy z tym że konsola jest słabsza, gry są drogie, gier jest mniej, a konsola jest tak duża że dorównuje wysokości 30calowym tv. Dla Listunio jedyne co się liczy to sprzedaż konsol, jakby był jakimś udziałowcem albo pracownikiem Sony

Jedynie co się liczy? Sprzedaż? Dla mnie ważna jest konsola z grami i pleyka mi to da. 

Bardziej polewke mam z Was którzy się jarali "bombami Spencera" a wyszło jak zawsze. Rozumiem że chcecie być w opozycji bo tak łatwiej ale na razie PlayStation znowu wygrywa. 

Opublikowano

Jest reakcja Yetiego na zakupy  Xboxa

Opublikowano

Ja yebie @ASX i Ty o mnie pisałeś że jestem bezbek?:facepalm:

Opublikowano

Ten zielony listek w avatarze daje mi nadzieję, że Listunio tak naprawdę trolluje, a w rzeczywistości wierzy w zieloną stronę mocy.

Opublikowano
56 minut temu, ASX napisał:

Chuy z tym że konsola jest słabsza, 

Xbox jeszcze nie pokazał gry dorównującej graficznie exom Sony. Wiesz, SSD przydaje się też i do grafiki.

Opublikowano

XDDD

SSD jest nowym GPU

3 tflopsików nie dogoni :wub:

Opublikowano

Ten SSD w PS5 to taki Blast Processing w Mega Drive - niby był ale no co miał wpływ nikt nie wie do dzisiaj.

Opublikowano

To forum to nic, tu są w wiekszości gracze odpowiedzialni czyli po 18 roku zycia, kopalnia beki to są różne grupy dyskusyjne na Fejsie, w całej Europie praktycznie konsole sie wyprzedaly, bez znaczenia czy to PS5 czy Xbox X|S, żadna korporacja nie napisała jaką ilość sztuk zapewniła, ale na fejsie k0rwa analizy, obliczenia, psychologia i PlayStation król, sam fakt ze dużo osób zareagowało optymistycznie na poczynania Microsoftu w ostatnich dniach to nic innego jak marketingowa zagrywka Microsoft Polska i zatrudnienie chmury botów którzy pozytywnie pisza o Microsofcie, PlayStation to Jezus i Maryja w jednym, stan, religia i polityka anty PiS w jednym, złego słowa powiedzieć nie można, jak można być tak głupim.

Opublikowano
3 minuty temu, aph napisał:

Xbox jeszcze nie pokazał gry dorównującej graficznie exom Sony. Wiesz, SSD przydaje się też i do grafiki.

Czyli uważasz że szybszy SSD nadgoni różnice w słabszym GPU, CPU i wolniejszej pamięci RAM,

Bardzo ciekawa teoria, taka trochę oderwana od rzeczywistości

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

Czyli uważasz że szybszy SSD nadgoni różnice w słabszym GPU, CPU i wolniejszej pamięci RAM,

Bardzo ciekawa teoria, taka trochę oderwana od rzeczywistości

Propaganda SSD do Ps5 zadziałała tak jak powinna, nie jego wina że dał się nabrać.

Opublikowano

Już przez tę (pipi)e ps5 RE8 wraca do bycia crossgenem. JPRDL CO ZA HAMULEC. Będą kastrować wersję na xboxa i pc, bo ten szrot sobie nie radzi.

Opublikowano

Ps5 będzie miało w ch.uj ciężko tym razem. 

Ps5 + 1 gra + psnow - około 2500zl

Series S + stos gier + live - 111zl w all access

Series X + gry + online - 148zl w all access. 

Nie planowałem kupna xboksa, bo mam pc i lubię gry z pleyaka, ale za taką cenę to można przy porannych zakupach sobie do koszyka z bułkami dorzucić. 

W uk series x to 28funa. Mniej niż tygodniowy bilet na metro. Mniej niż telefon w abonamencie. 

Będzie się działo :)

Opublikowano
Cytat

Dla wszystkich osób, które chcą ograć Spider-Mana w niższej cenie, mamy juz dla Was konsole, to PS4*.

*działa także na łodziach podwodnych!!!

pozdrawiam, dyrektor marketingu Sony, Don Mattrick

Opublikowano

Cirex wydu.pcaj z tymi analizami w stylu Pachtera. Powtarzasz tysiąc razy to samo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.