Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Niestety, ale sony samo się zabija. Właśnie dało info, ze preoredery dla wielu będą dostępne w 2021 :facepalm:

Opublikowano

Dni Sony są już niestety policzone...

Opublikowano
15 minut temu, MaZZeo napisał:

zabijcie kurwa te Sony

Lepiej nie, bo wtedy nikt tak graczy nie wyrucha jak wyrucha ich MS bez Sony na rynku

Nintendo to inny świat i inne zabawki

Opublikowano

Myślę, że MS ma wywalone na Sony i o wiele gorszy byłby monopol Sony. 

Opublikowano

@Shago - nie prowokuj. Zobacz co m$ chciało, jak czuło szanse na wygraną przy premierze xbox one. 
Monopol którejkolwiek z firm to byłaby padaka straszna. Za prawie każdą firmą są rekiny w krawatach i akcjonariusze. Ogromna presja, by wydoić klienta.

BTW: Pamiętacie czasy, kiedy taka konsola była uważana za brzydką. 

htm5s85d75q51.jpg?width=640&height=420&c

Opublikowano
13 minut temu, Figuś napisał:

Lepiej nie, bo wtedy nikt tak graczy nie wyrucha jak wyrucha ich MS bez Sony na rynku

Są jeszcze Google, Apple i Amazon. Zwłaszcza ta ostatnia firma ostrzy sobie kły na growy tort jeśli nie teraz do w niedalekiej przyszłości, a ma na to potężne siły i środki finansowe. Stąd inwestycje Microsoftu w Game Pass i ogólnopojęte zbrojenia. Z resztą od samego początku M$ przygotowując się do nadejścia nowej generacji uważał Sony za płotkę. Po tym jak się okazało co ta niebieska banda marketingowych nieudaczników odpyerdala widać, że słusznie tak uważał.

A Sony no cóż...skończy jak Nokia, Blackberry,Kodak, polski Defil lub Romet...

Opublikowano

Jakikolwiek monopol będzie chujowy.

Spoglądając wstecz wystarczy sobie przypomnieć jak boty sie pochowały po pierwszym pokazie bonera. Zwolnienie pana co proponował ludziom X360 jak nie maja połączenia z netem, wejście Spencera na tron i długo też była ciśnięta beka z zielonych dopiero w okolicach 2017 zaczęło się coś zmieniać. Historia lubi zataczać koło. Sony się zesrało i myśli że jest rok 2006, czekam tylko jak PSN pierdolnie na miesiąc i będziemi mieli Welcome Back

WelcomeBacklead.jpg

article-1382388-0BDB10DB00000578-325_634

4 minuty temu, Czezare napisał:

Są jeszcze Google, Apple i Amazon.

Dlatego połączyli siły właśnie z Sony jeżeli chodzi o granie w chmurze

https://news.microsoft.com/2019/05/16/sony-and-microsoft-to-explore-strategic-partnership/

https://www.theverge.com/2019/5/20/18632374/microsoft-sony-cloud-gaming-partnership-amazon-google

MS-Exec-NadellaSony-CEO-Kenichiro-Yoshid

Opublikowano

Ciekawe co Amazon i Google zrobią. 
Stadia to aktualnie żart, ale i Luna ma słabą ofertę, bo to tylko chmura. Zaletą jest natomiast bardzo niska cena $6 miesięcznie. 

Myślicie, że jest szansa na instalację gier na PC, czy potencjalnie ich własna wersja konsoli?

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

K#rwa, właśnie nadrobiłem ostatnie 10 stron tematu (od słynnego revealu PSN ID Listka) i dawno nie widziałem czegoś tak żałosnego :obama:
Jak dla mnie CW mimo wszystko powinno mieć jakieś ugruntowanie w rzeczywistości (dlatego zawsze wk#rwiało mnie to "plejśmieciarka bez gier" daddy'ego, gdzie akurat to pasowałoby idealnie do XBOXa), bo takie nawarstwienie głupot, jakie tu Listunio uskutecznia to już nawet śmieszne nie jest.
Gry skandalicznie drogie - "stać mnie"
Gamepass ma prawie 300 tytułów - "żaden nie jest dla mnie"
Na profilu nieukończone gierki, którymi wojujesz - "przeszedłem u kolegi"
Demon's Souls jedynym sensownym tytułem na start PS5 - "nie kupię, bo mi się nie podoba"
No i ogólnie - z każdym kolejnym niewygodnym przykładem - "nie moja bajka/nie robi mnie/nie obchodzi"...

Ostatnie 10 stron można podsumować poniższym obrazkiem :shieeet:

Gangbang.jpg

Opublikowano

Tak beczunia jak zabraknie PS5 na premierę a Xboxy będą leżały na regałach, mam nadzieje ze dzięki temu MS dostanie wystarczająco dużo czasu żeby pokazać klientowi czym jest GP i dlaczego w tej generacji zalegalizować zielone.

Opublikowano

NO I JAK TAM KLAPY DUPSKA ROZPRUTE?

WRACAM DO KONSOL. PYTACIE CZY BĘDĘ KUPOWAŁ REMASTERY PO 359ZŁ?

NIEEEEE, GAMEPASIK CYK I JECHANE DO RANA.

GRAMY W ZIELONE!

PHIL SPENCER TO MESJASZ.

Opublikowano

Niech mnie chuy! Mr.Phil Spencer załatwił nam nawet Pingersa do cw! C0rwa dziękuję Ci panie Boże  SPENCER, jest w pyte! 

Opublikowano
7 godzin temu, Wredny napisał:

K#rwa, właśnie nadrobiłem ostatnie 10 stron tematu (od słynnego revealu PSN ID Listka) i dawno nie widziałem czegoś tak żałosnego :obama:
Jak dla mnie CW mimo wszystko powinno mieć jakieś ugruntowanie w rzeczywistości (dlatego zawsze wk#rwiało mnie to "plejśmieciarka bez gier" daddy'ego, gdzie akurat to pasowałoby idealnie do XBOXa), bo takie nawarstwienie głupot, jakie tu Listunio uskutecznia to już nawet śmieszne nie jest.
Gry skandalicznie drogie - "stać mnie"
Gamepass ma prawie 300 tytułów - "żaden nie jest dla mnie"
Na profilu nieukończone gierki, którymi wojujesz - "przeszedłem u kolegi"
Demon's Souls jedynym sensownym tytułem na start PS5 - "nie kupię, bo mi się nie podoba"
No i ogólnie - z każdym kolejnym niewygodnym przykładem - "nie moja bajka/nie robi mnie/nie obchodzi"...

Ostatnie 10 stron można podsumować poniższym obrazkiem :shieeet:

"Dokładnie tak - sam byłem raczej z niebieskiego obozu, ale póki co to Microsoft kupił mnie jasnym przekazem i profesjonalnym przygotowaniem swojej oferty."

@Wredny2-3 tyg. po prezentacji Xboxa z Halo Infinity. 

To wystarczy za komentarz. 

Opublikowano

Ahhh trzeba będzie kupić i pudełko i Deluxa cyfrowego Demon's Soulssss

Opublikowano
2 minuty temu, ListuniO napisał:

To wystarczy za komentarz. 

Dokładnie. MS wystarczyły 3 tygodnie aby zrehabilitować się po średnio udanej generacji, a Sony kilka pokazów aby spi,erdolić to co wypracowali w obecnej. :)

Opublikowano

trzeba przyznać że xboxowy walec pięknie jedzie, od kilku tygodni  prawie codziennie o 15:00 jakieś nowe informacje, od wielkich bomb jak zakup bethsedy, czy ogłoszenia cen nextgenów, bo bombki tak jak wczorajsze info o EA Play  czy przedwczorajsze pokazy wstecznej kompatybilności. Można się zajarać. ciekawe czy starczy im paliwa aby utrzymać to tempo do premiery

Edytowane przez ASX

Opublikowano

@ASX - biorąc pod uwagę jaki m$ ma PR do tej pory, to pewnie każdy jeden dzień przez najbliższe miesiące mają zaplanowany. 
Bomby będą spadać regularnie. Fajnie też, że nie przereklamowują konsoli. Spencer mówił, że nie będzie exów na premierę :)

Sony natomiast pogrąża się w kłamstwach. Kłamstwach o niezwykle krótkich nogach. Albo faktycznie mają szczura w firmie, który sabotuje markę, albo wierzą, że ps5 samo się sprzeda.

Opublikowano

„Grając w gry z PS4 na PS5, niektóre funkcje z PS4 mogą nie być dostępne.”

„Ta gra z PS4 nie jest obsługiwana przez obecne oprogramowanie PS5. Nadal staramy się, by na PS5 można było grać w więcej gier z PS4. Zaktualizuj swój system PS5, a następnie spróbuj zagrać w grę.”

Opublikowano
4 minutes ago, Czoperrr said:

„Grając w gry z PS4 na PS5, niektóre funkcje z PS4 mogą nie być dostępne.”

„Ta gra z PS4 nie jest obsługiwana przez obecne oprogramowanie PS5. Nadal staramy się, by na PS5 można było grać w więcej gier z PS4. Zaktualizuj swój system PS5, a następnie spróbuj zagrać w grę.”

Co to za cytat? Jakiś oficjalny?

Opublikowano
15 minutes ago, Czoperrr said:

Oficjalny z PPE :rotfl:

Ten cytat mało nam mówi i możemy się tylko domyślać. Może np. wyjątkowe gry nie wykrywają np. kamerki ps4 lub coś w ten deseń. Ewentualnie Sony sięzabezpiecza i nie daje 100% gwarancji, że każda gra będzie działać idealnie. 

Może też oznaczać to, że trzeba zapłacić, by gra działała na ps5. Ch.uj ich wie, bo nic nie chce Sony nam powiedzieć.

Opublikowano

Kolejna beka series S ogarnia nowe AC w 1440p przy 60fps to tyle co PS5 remake  11 letniej  gierki xDDDD

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.