Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Featured Replies

Opublikowano

No no fajny ten leak, to będzie złoty standard tego, jak robi się duże DLC ;)

5 godzin temu, Daffy napisał:

Najbardziej cieszy że będą unikalne lokacje (dungeony?) i nic z artów nie wygląda jak kalka shrinow

Oj tak, to była największa bolączka "jedynki".

Teraz będzie się dużo więcej się działo pod ziemią i nad ziemią :D. 

Edytowane przez KrYcHu_89

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 269,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja teoria jest taka, że Pipolino napisał posta, włączył powiadomienia, ustawił telefon na wibracje i wepchał go sobie do dupy.

• KrYcHu_89
    KrYcHu_89

Ahh te podwójne standardy recenzji gier Nintendo, z recek wynika max 8/10, sporo zarzuceń do story i performance'a, ale 10/10 i tak xD. No nic trzeba się przywyczaić, oby tylko po takich akcjach Ninte

• PiPoLiNiO
    PiPoLiNiO

Hahahaahha, ja jebie, co za ludzie. Prują się jak szmaty w innych tematach, że gra nie ma 60,albo nie ma 120, albo nie daj Boże spadnie z 60 do 55.   Tu jest poniżej 20, a Wy pierdolicie o G

Opublikowano

Nie dość, że będzie:

Spoiler

latanie w wingsuicie, piraci, konkretne dungeony w ilości większej niż 4, może nawet z jakimś kolosami do ujarzmienia na końcu każdego

to jeszcze

Spoiler

podwodne lokacje?

spacer.png

Opublikowano

Gdzieś była informacja o ilości dungeonòw? Czy tylko tak sobie wróżysz z trailerów i grafik ?

Faktycznie przydałoby się więcej takich lokacji .

W ogóle totk według mnie zapowiada się na bardziej skondensowaną odsłonę w porównaniu do botw.

Chyba się lekko odetną od masywnej eksploracji a delikatnie powrócą do old School Zelda style xD

Edytowane przez Plackus

Opublikowano
  • Autor
48 minut temu, zdrowywariat napisał:

Nie dość, że będzie:

Ukryj zawartość

latanie w wingsuicie, piraci, konkretne dungeony w ilości większej niż 4, może nawet z jakimś kolosami do ujarzmienia na końcu każdego

to jeszcze

Ukryj zawartość

podwodne lokacje?

spacer.png

Kurwa gościu, TO SA ARTY, to jest artbook, połowy tych rzeczy może nie być w finalnym produkcie... Widziałeś kiedyś jakikolwiek artbook?

Opublikowano
19 minut temu, Plackus napisał:

Gdzieś była informacja o ilości dungeonòw? Czy tylko tak sobie wróżysz z trailerów i grafik ?

Faktycznie przydałoby się więcej takich lokacji .

W ogóle totk według mnie zapowiada się na bardziej skondensowaną odsłonę w porównaniu do botw.

Chyba się lekko odetną od masywnej eksploracji a delikatnie powrócą do old School Zelda style xD

Wróżę z trailera i artbooka, że jako głowni bossowie mogą być (bo taki się pojawił w trailerze):

Spoiler

kolosy z 2 razy więksi od Linka.

Jeśli chodzi o

Spoiler

swobodne spadanie (w wingsuicie) to o tym pisałem niedawno.

Jeśli chodzi o

Spoiler

statek na którejś grafice to jest szansa na wyspy dookoła głównej mapki (jak w WW), na co liczyłem, a i o czym też już pisałem.

Jeśli chodzi o

Spoiler

główne dungeony to więcej, niż pewne, że będzie więcej, niż 4, myślę że będzie nawet więcej, niż zwykle w Zeldach (7-9), stawiam że 12.

Nie, nie odetną się od eksploracji, bo oprócz zmienionej mapki, nie całej - miejscami, będą jeszcze:

Spoiler

podniebne wyspy, wyspy dookoła głównej mapki (wnioskuje po grafice ze statkiem), no i liczę jeszcze na podziemia (wielce prawdopodobne) i podwodny świat (grafika z ostatniego mojego postu nie daje mi spokoju).

Będzie 97% na mecie.

3 minuty temu, XM. napisał:

Kurwa gościu, TO SA ARTY, to jest artbook, połowy tych rzeczy może nie być w finalnym produkcie... Widziałeś kiedyś jakikolwiek artbook?

Czas pokaże, później pogadamy ;)

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
7 minut temu, XM. napisał:

Może i arty, ale jednak coś musieli te kilka lat robić, rdzeń rozgrywki i silnik już zrobili, to dungeony itp. powinno być dodane do tej gry (i zapewne będą). Ale nie ma jeszcze potwierdzonego info, jedyny leak ot ten artbook i masa domysłów.

Opublikowano

Zdrowy dech wydech dech wydech, fajny chłopak z ciebie ale jak się odpalisz na coś to masakra xdddd

Opublikowano
7 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Warto przejść zelda breath of the wild przed premierą? Czy to będzie za dużo.

No wiadomo, że warto. Grę można przejść w kilkanaście minut :P. Ale lepiej poświęcić te minimum 50 godzin, warto :D. 

Opublikowano

@zdrowywariat

Chyba faktycznie masz jakąś kryształową kule na chacie :D

Już po premierze botw przebłyski ruszyły 

XD

IMG_20230220_203947.jpg

Opublikowano

Jesli chodzi o te samą mapę to liczę na niej na duże zmiany. Np. w Breath of the Wild był wulkan, to niech teraz będzie wygasły, niech będzie tam duża osada, niech będzie można wejść w głąb wulkanu. Pustynia niech będzie zalana itp. Takie zmiany akceptuje + plus te wszystkie wyspy w chmurach.

Opublikowano
Spoiler

Takie akcje będzie odwalał Link w TOTK, ależ to będzie miazga.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
Spoiler

Miecz wygląda bardziej mrocznie...

Będzie skalany jakąś czarną/demoniczną magią

Takie mam odczucia jak na niego patrze

77 dni...

Opublikowano

Te spoilery tutaj, że miecz będzie mroczny, a w grze będzie wingsuit to jest trolling wyższego rodzaju czy o co chodzi?

Opublikowano

Ktoś się prosi o bana za spoilery  :notlikethis:

Opublikowano

Skoro twórcy nie chcą tego pokazywać to jest to spoiler  :)

Opublikowano

Dałem w spoiler bo ktoś nawiązał w spoilerze .

A tak to czyste zgadywanie ...co w tym złego 

Opublikowano
11 minut temu, Bzduras napisał:

Te spoilery tutaj, że miecz będzie mroczny, a w grze będzie wingsuit to jest trolling wyższego rodzaju czy o co chodzi?

Gdy nie jestem pewien to wolę dać w spoiler, bo niektórzy są uczuleni nawet na najmniejsze szczegóły. Ja mam to gdzieś i nakręcam się trailerami gier itp., ale szanuję to, że są i tacy co nie chcą wiedzieć za wiele.

Opublikowano

A można pisać, że Link ma nogi i na nich chodzi czy to też już pod bana podpada? Widzę, że Elden Ring ma więcej punktów wspólnych z Zeldą niż myślałem, tam w temacie przed premierą też trzeba było się pilnować żeby nie napisać, że w grze są miecze, a ataki wykonuje się R1.

Opublikowano

to wiadomo po trailerach więc nie świruj jarząbka :)

Opublikowano

Master Sword wyglada na uszkodzony, takze jesli wedlug plotek, przeciwnikow mozna przerabiac na bron to strzelam, ze trzeba bedzie pokonac jakiegos bossa/bossow, by pozyskac z nich materialy potrzebne do odbudowy miecza. 

Opublikowano
12 minut temu, bebbop napisał:

Master Sword wyglada na uszkodzony, takze jesli wedlug plotek, przeciwnikow mozna przerabiac na bron to strzelam, ze trzeba bedzie pokonac jakiegos bossa/bossow, by pozyskac z nich materialy potrzebne do odbudowy miecza. 

Myślę, że znowu będzie opcjonalny jak wiele rzeczy w BOTW, tyle że tym razem to będzie jakiś większy quest do zrobienia.

Opublikowano

A widzieliscie amiibo Linka z nowej Zelduni? Bedzie sie dzialo :banderas:

Spoiler

Screenshot_20230223-153343~2.png

Edytowane przez bebbop