Czoperrr 5 010 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Można grać spokojnie jeśli nie skończyło się BotW? W Zeldach kolejność ogrywania nie miała znaczenia więc podejrzewam, że tutaj jest tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Można grać spokojnie jeśli nie skończyło się BotW? W Zeldach kolejność ogrywania nie miała znaczenia więc podejrzewam, że tutaj jest tak samo. W sumie tak, ale powrót późnej do BOTW będzie trudniejszy, bo jednak TOTK jest lepsze pod każdym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Miałem się śmiać że ludzie nie czytają co roboty im mówiły na wyspie tutorialowej, ale z drugiej strony to ja nadal nigdy nie umiałem sprawić żeby to małe zielone kółko co się obraca działało w jakikolwiek przydatny sposób i w sumie nadal nie rozumiem z której ono ma być strony żeby faktycznie ruszyć coś w jakimś kierunku. Ostatnio założyłem róg na broń i dostałem bonus x2 do siły, w sensie zamiast tam 16 to mi dodało 32, ktoś w grze mówi o tym i jak to działa? Bo tylko się pojawiło x2 i kurde trudno mi pomyśleć, z jakiej paki. Kurde maska koroków mnie intryguje, serio prawie żadnych koroków nie znalazłem jak na razie. Ciekaw jestem gdzie tak naprawdę są. Chociaż te questy z korokami są zarąbiste, choć niby żadne. Korok potrzebuje przyjaciela. Nic więcej gra nie mówi. Po prostu korok musi się dostać na drugą stornę rzeki, a obok leży rakieta. Twój wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 4 minuty temu, ogqozo napisał: Miałem się śmiać że ludzie nie czytają co roboty im mówiły na wyspie tutorialowej, Ja w sumie czytałem, ale zainteresowałem się rozbudową elektryki po jakiś 20h i nie za bardzo pamiętam co oni tam gadali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 11 minutes ago, Czoperrr said: Można grać spokojnie jeśli nie skończyło się BotW? W Zeldach kolejność ogrywania nie miała znaczenia więc podejrzewam, że tutaj jest tak samo. Graj, nic nie tracisz, TOTK to praktycznie mod do BOTW ktory zmienia moce i dodaje nowe lokacje. Nawet quest glowny ma identyczny schemat. Sporo zmian na minus ale nie bedzie to dla ciebie robilo roznicy jak nie grales w BOTW. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 13 minut temu, Czoperrr napisał: Można grać spokojnie jeśli nie skończyło się BotW? W Zeldach kolejność ogrywania nie miała znaczenia więc podejrzewam, że tutaj jest tak samo. Można ale po co? Zagraj w pierwszej kolejności w BotW czyli gierka na 96 a po przerwie w TotH, czyli w gierkę na 98 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 10 godzin temu, GearsUp napisał: No fajnie. Dobra ja jednak przerwa od tematu. Chyba nie przeze mnie? Bo napisałeś to akurat pod moim postem? Napisałem tylko, że pierwszy dungeon bardzo mi się podobał od początku do końca i że mam nadzieję, że kolejne też nie zawiodą, a to żaden spoiler. Miłego weekendu chłopaki i granka Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 124 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 25 minut temu, zdrowywariat napisał: Chyba nie przeze mnie? Bo napisałeś to akurat pod moim postem? Napisałem tylko, że pierwszy dungeon bardzo mi się podobał od początku do końca i że mam nadzieję, że kolejne też nie zawiodą, a to żaden spoiler. Miłego weekendu chłopaki i granka Wolałbym nie znać lokacji dungeonów Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 @Square ogarniesz poddział Zelda analogicznie do Pokemonów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Godzinę temu, ogqozo napisał: Miałem się śmiać że ludzie nie czytają co roboty im mówiły na wyspie tutorialowej, ale z drugiej strony to ja nadal nigdy nie umiałem sprawić żeby to małe zielone kółko co się obraca działało w jakikolwiek przydatny sposób i w sumie nadal nie rozumiem z której ono ma być strony żeby faktycznie ruszyć coś w jakimś kierunku. Ostatnio założyłem róg na broń i dostałem bonus x2 do siły, w sensie zamiast tam 16 to mi dodało 32, ktoś w grze mówi o tym i jak to działa? Bo tylko się pojawiło x2 i kurde trudno mi pomyśleć, z jakiej paki. Tak średnio bym powiedział z tym wyjaśnianiem. X2 to pewnie musiała być broń Gerudo, one mają ten bonus. Polecam szukać broń w podziemiach, bo są one niezdegradowane jak na powierzchni. Co rusz stoi taka kupa kamieni z duszkiem trzymającym losową broń. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 2 godziny temu, GearsUp napisał: Wolałbym nie znać lokacji dungeonów A gdzie te główne 4 dungeony niby miałyby być? Zresztą na początku gry dostajesz info tak jak w BOTW, gdzie się udać. Już nie przesadzajmy, to żaden spoiler. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
specjalniedlaps4pro 2 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Spoiler spoiler bo sobie zwiedzam mapkę aby nie dojść do żadnego i zrobić je na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 2ga świątynia zaliczona. Bossfight piękniutki, sama swiatynia hmm, no fajna, ale Spoiler Wind Temple > Water dla mnie No to teraz idę robić sidequesty. Dobra gra. 8 godzin temu, balon napisał: Okey na wyspie z „samouczka” mam zaznaczoną miejscówkę wymiany 100zonaite na baterii, ale pamiętam, że było drugiej miejsce w jaskini gdzie pierwszy raz były wagony. Tam na co się zonaite wymieniało? Tymczasowe baterie? No i gdzie to było bo na mapce nie ma info z ikonką. W tutorialowej lokacji też to masz, przy świątyni tej na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Panowie. Czy tylko ja mam wrażenie, że rozkład przycisków jest z dupy i cały UI jest zrobiony pod 60ciolatka? No kurwa, ubóstwiam tą grę ale denerwuje mnie interfejs okrutnie. Czemu nie można wg swojego widzimisię przypisać "klawiszy"? Czemu muszę przepierdalać się przez tonę itemów by wybrać jakieś gówno do strzały? No jak dla mnie jest to źle zrobione i to śmieszne sortowanie w niczym nie pomaga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 No to sortowanie to jest dramat jeśli chcesz coś poza najsilniejszym itemem albo świecącymi kwiatkami Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 (edytowane) Nie wiem czy było, pewnie tak ale wtedy przypomnę tipa na początek. Zróbcie questy z pierwszej wioski, bez spoilerów po prostu ułatwi to eksplorację. Ja dopiero zrobiłem po 3 swiatyniach i 50 shrinów Edytowane 21 Maja 2023 przez creatinfreak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 1 minutę temu, creatinfreak napisał: Nie wiem czy było, pewnie tak ale wtedy przypomnę tipa na początek. Zróbcie questy z pierwszej wioski, bez spoilerów po prostu ułatwi to eksplorację. Ja dopiero zrobiłem po 3 rejonach misji głównej oraz 50 shrinów Daj spoiler. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 10 minut temu, creatinfreak napisał: Nie wiem czy było, pewnie tak ale wtedy przypomnę tipa na początek. Zróbcie questy z pierwszej wioski, bez spoilerów po prostu ułatwi to eksplorację. Ja dopiero zrobiłem po 3 swiatyniach i 50 shrinów No tam jest trochę Questow, napisz który i co daje. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 W jakiej kolejnosci robicie światynie? Mysle gdzie lepiej isc po wind Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 5 minut temu, MichAelis napisał: W jakiej kolejnosci robicie światynie? Mysle gdzie lepiej isc po wind Ja zacząłem od tej co polecają, potem zszedłem w dół, a teraz będę odbijał na płd-wsch. Nie wiem o jaki wind chodzi ale coś na wzór tego masz po pierwszej. A robicie poboczne zadania? Ja raczej skupiam się na głównym wątku. Poboczne chyba zrobię za 2-3 lata w 60 klatkach w wersji na nowe Nintendo Wiadomo, że technikalia się nie liczą;) ale pomyślcie sobie tego sztosa w wysokiej rozdzielczości, 60 klatkach i różnych bajerach graficznych Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Ogólnie poboczne to często mega sraka jak w jedynce typu przynieś 10 żab ale czasami robią się z tych zadań te side storiesy A te już warto machnąć Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 44 minuty temu, balon napisał: Ja zacząłem od tej co polecają, potem zszedłem w dół, a teraz będę odbijał na płd-wsch. Nie wiem o jaki wind chodzi ale coś na wzór tego masz po pierwszej. Chyba miał na myśli Wind Temple Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Widzę, że przetwarzanie zonaitu w kryształy to trzeba od chuja nazbierać, żeby mieć te 100 lol, co by zdobyć kolejną baterię, trza się nachodzić po jaskiniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 2 godziny temu, Pupcio napisał: No to sortowanie to jest dramat jeśli chcesz coś poza najsilniejszym itemem albo świecącymi kwiatkami Do tego te dramatyczne moce. Dlaczego nie ma ich pod klawiszami skrótu, tylko walczysz z bosem i qrwa biegniesz do pomocnika by mu powiedzieć by użył mocy. Ich AI też jest dramatyczne. No ale pobudować to sobie moznaaaa! https://zeldabuilds.gg/ Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Prychnąłem że w każdej grze z szybowaniem musi być mini-gierka z przelatywaniem przez obręcze, ale kaska z tego niezła. Jak się ma odpowiednią koszulę, to zadanie advanced jest łatwe, i nawet chyba nie trzeba zrobić perfekcyjnie żeby stóweczka w minutę wpadła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi