Gość ragus Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 xd niektórzy to się chyba wczoraj urodzili. baczność, gotowi? to już mówię jaka jest prawda nintendo: a) wydaj nową konsolę w wariantach kolorystycznych no takich bez szału b) wymuś na tfu graczach zakup konsoli w kolorku, który nie do końca im pasuje, no ale że to gracze to wezmą c) gracze zadowoleni, że mają nowy sprzęt, no ale jednak gdzieś tam w głowie bzyczy że jednak kurcze szkoda, że nie mam konsoli w moim ulubionym kolorze d) mija rok, nintendo wydaje switcha w kolorze: -białym -czerwonym -pomarańczowym -fioletowym e)gracze się miotają, w końcu kupują drugi raz. tym razem w swoim ulubionym kolorku Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Lepiej kupić naklejki, np z dbranda ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 W ramach ciekawostki, to w Euro RTV AGD z ceną poniosło ich na bogato https://m.euro.com.pl/konsole-nintendo-switch/nintendo-switch-lite-szary.bhtml Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 LOL, poyebao. W Ultimie 999zł, ciekawe ile poda KIG. Cytuj Odnośnik do komentarza
czacha79 26 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Srogo.. czyli sieciowki po 1099, a prawilniejsi po 999. Amazonie, dziekuje ze jestes Zaraz.. ja przeciez nie chce tego kupic ....... po co mi to ... nie nie nie ... dopiero co kupilem Switcha ........ niepotrzebujetegoiwcalemisieniepodoba .. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Nie kminie po co kupować wybrakowaną konsolę za 1000 zł, jak za 2 stówki więcej można dostać full Switcha z więszym ekranem, joy-conami itd. Koncept nowej konsoli fajny, ale przy polskiej cenie to jakaś abstrakcja.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 3 godziny temu, chmurqab napisał: Zbyt rzadko gram poza domem, żeby usprawiedliwiać zakup. W sumie jakby to miało być przenośne to jednak powinien być mniejszy, no i mieć clamshell design. Dpad to główny atut, ale w sumie mam joycona z dpadem, więc yebać. zgadzam się. Mam gpd win 2 czyli clamshell i 6 cali, jest to najlepszy możliwy design dla handhelda. Dodatkowo chroni ekran jak się nie używa. Cytuj Odnośnik do komentarza
czacha79 26 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 31 minut temu, izon napisał: Nie kminie po co kupować wybrakowaną konsolę za 1000 zł, jak za 2 stówki więcej można dostać full Switcha z więszym ekranem, joy-conami itd. Koncept nowej konsoli fajny, ale przy polskiej cenie to jakaś abstrakcja.. Roznica nie bedzie wynosila 200zl. Roznica bedzie wynosila 2x tyle, czyli 30% ceny Switcha. Jesli dzis patrzysz na amazona dla ceny Switcha to popatrz tez na cene Lite - co prawda nie ma, ale jak juz wskoczy to bedzie zapewne 200EUR, wiec nijak 200zl roznicy nie wyjdzie tylko 4 stówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Nie ma jeszcze ceny PL. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 38 minut temu, czacha79 napisał: Roznica nie bedzie wynosila 200zl. Roznica bedzie wynosila 2x tyle, czyli 30% ceny Switcha. Jesli dzis patrzysz na amazona dla ceny Switcha to popatrz tez na cene Lite - co prawda nie ma, ale jak juz wskoczy to bedzie zapewne 200EUR, wiec nijak 200zl roznicy nie wyjdzie tylko 4 stówki. Różnica powinna wynosić conajmniej 50%, skoro na samym docku oszczędzają 80e, bo po tyle chodzi xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
czacha79 26 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Teraz, zdrowywariat napisał: Różnica powinna wynosić conajmniej 50%, skoro na samym docku oszczędzają 80e, bo po tyle chodzi xD. Zawsze mozesz sprobowac do nich napisac i to im zaproponowac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 (edytowane) Czy ktokolwiek w temacie, mający Switcha, w ogóle rozważa zakup Lite? Swego czasu jak wychodziły budżetowe PSP, to one nie wychodziły po to aby ktoś mający PSP kupił sobie drugą, ale po to aby można było dzieciakom łatwiej i taniej kupować konsolki. Tutaj jest chyba tak samo. Oczywiście powyższa teza nie uwzględnia świrów, który sprzedają Switcha aby kupić Lite - bo tak. Nie widzę tej wersji jako produktu dla kogoś, kto i tak może sobie pozwolić na pełną wersję. A w dzisiejszych czasach różnica w cenie nie będzie tak istotna jak brak teł całej hybrydowości. Dla kontrprzykładu wyobraźcie sobie że ktoś wydałby Xboxa/Ps2 w póxniejszym etapie życia konsoli jako handela - sukces murowany. Tutaj jest za wczesnie, a sam Switch jest wielkim handelem. Zastanawia mnie jak będzie działać wspólne granie. Czy jedna konsolka będzie AP i pozostali gracze będą się łączyć do niej. Chyba nie ma możliwości, aby dołączali do gry na jednym switchu i kopiowali w jakiś sposób "ekran". Jeśli to ma działać przez sieć albo publiczne sieci Wifi to chyba raczej nie wypali. Edytowane 11 Lipca 2019 przez szczudel Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 (edytowane) Nie mam Switcha. Chce tylko pograc w Ridge Racer 8, jesli to bedzie exclusive dla Nintendo to raczej kupie Lite. Nie widze dla siebie zadnych gier na Nintendo. Cena 750 za konsole plus jakies 100 za ewentualną wysylke do kraju cebuli i mysle ze za max 850 moglbym wejsc do swiata nintendo ganc sztorc bokiem Edytowane 11 Lipca 2019 przez u55r 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pattro 181 Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Godzinę temu, Dave Czezky napisał: Nie ma jeszcze ceny PL. No i temu Panu można zaufać Więc trzeba poczekać aż pojawi się oficjalna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Jednak wszystkie znaki na niebie sugerują 999 po przeliczniku i podatku wychodzi 229 eur w detalu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 1000zl za sama deske do krojenia? No ladne golonko. Ale jak ta firma sprzedaje kartony za 3 stowy to mnie to nie dziwi w sumie. Nawet okazja bo za 3 tektury moza miec juz troche plastiku. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 karton to ty masz zamiast mozgu a cena, coz, nawet jakby byo za 899 to i tak bym bardziej polecal ednak wziac zwyklego switcha Cytuj Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Z szacunkiem prosze do Labo. Dla mnie jak na razie killer app switcha, którego Lite Nie pociągnie. Kupujesz pomysł, a nie kartony. Swoją drogą ja dałem 150 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 899 i wezmę. Nie mam switcha, a brakuje mi handhelda i magii nintendo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante2212 18 Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Gdyby dano gwarancję, że nie będzie problemu z analogami, że nie będzie problemu z czytelnością interfejsu w grach na 5,5 calowym ekranie i że gry będą w trybie przenośnym dobrze skalowane to ok ktoś mógłby się nad tym zastanawiać. Jeżeli miałbym ograć m.in. XC2 w trybie przenośnym(hehe 376p) to bym się chyba pociął bo to ogromna strata za względu na piękno świata. 950/999 to jest minimalna cena tego sprzętu w Polsce i jak dla mnie nie warto dla tylu ograniczeń oszczędzić te 3/4 stówki. Jako dodatkowy switch ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
czacha79 26 Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Pytanie co z biblioteka gier i save’ami? Jak ma sie dwie konsole to mozna zalogowac sie na to samo konto? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 ekran mogli dac co najmniej tak samo duzy jak w hybrydzie, zachowujac gabaryty lite'a. Mozna sie logowac na to samo konto, masz save'y w chmurze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 52 minuty temu, czacha79 napisał: Pytanie co z biblioteka gier i save’ami? Jak ma sie dwie konsole to mozna zalogowac sie na to samo konto? Ma być cloud save. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Nie każda gra to ma, smash nie ma np. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Te 999zł w ultimie i xkom to taka już oficjalna cena? Tak szczerze obejrzałem parę porównań, do tego jeszcze info o poprawionej wersji i tak trochę dużo się traci ficzerów a oszczedza tylko 400zł. Coraz bardziej myślę o zwykłej wersji a nie lite. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi