Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 377
  • Wyświetleń 52,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• wet_willy
    wet_willy

Genialne Jacuzzi     

• Bardzo dobrze że zrobili tak odważny krok. Bez jaj, jak ktoś chce pograć w bitke yakuze to ma jakieś 300 części + spinoff judgement. Czekanko mocno. Bohater spoko bo Kiryu to lamus i pedau  #teamPanMa

Opublikowano

Kurde luknalem na gameplay i wygląda to zayebiscie xd 

Fajnir ze gra bedzie na premierę series x, mozr skusi to jakas garstkę do zakupu

Opublikowano
13 godzin temu, 20inchDT napisał:

Ta, ale boli trochę, ze wszystkie dodatki sa tylko w cyfrowkach.

Bardzo dobrze  :)

Opublikowano

Ehh, miałem nadzieję, że będzie polski dubbing. 

Opublikowano

Biedny czezaro znowu granie że słownikiem :frog:

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Taka mała ciekawostka - wygląda na to, że wersja digital z Microsoft Store to cross buy nie tylko pomiędzy Xbox One/Xbox Series ale także PC (o ile opis jest prawidłowy):
https://www.microsoft.com/pl-pl/p/yakuza-like-a-dragon/9nxcswcqtnfg?activetab=pivot:overviewtab

Mogliby iść za ciosem i wszystkie cyfrówki w Smart Delivery ładować dodatkowo na PC :P 

Opublikowano

Czyli doczekałem czasów kiedy yakuza wychodzi szybciej na Xboxa (Xbox series x) niż na PlayStation (ps5). Akurat jak to będzie pierwsza yakuza ogrywana na Xbox:obama:  co za miesiąc się szykuje w tym listopadzie. Xbox wpada w zestawie z valhalla, 3 dni później yakuza, tydzień później cyberpunk... :banderas: a nie wiem jeszcze jakie fajne gry w ciągu dwóch miesięcy się uzbierają w game pass. 

Opublikowano
8 godzin temu, blantman napisał:

Czyli doczekałem czasów kiedy yakuza wychodzi szybciej na Xboxa (Xbox series x) niż na PlayStation (ps5). Akurat jak to będzie pierwsza yakuza ogrywana na Xbox:obama:  co za miesiąc się szykuje w tym listopadzie. Xbox wpada w zestawie z valhalla, 3 dni później yakuza, tydzień później cyberpunk... :banderas: a nie wiem jeszcze jakie fajne gry w ciągu dwóch miesięcy się uzbierają w game pass. 

Nie 3 dni później, ale tego samego dnia. Wczoraj ogłosili:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Miał być Cyperpunk grany na nextgenie jako pierwszy ale wychodzi na to że będę zbierał puszki w Yakuzie jeżdżąc rikszą, jaram się, serio XD :)

Tylko nie chcę tego ang dubbingu, mam nadzieję, że będę mógł sobie ustawić jap VA i angnapisy

Opublikowano

Model jazdy w sumie podobny xd

Opublikowano
34 minuty temu, Figuś napisał:

Miał być Cyperpunk grany na nextgenie jako pierwszy ale wychodzi na to że będę zbierał puszki w Yakuzie jeżdżąc rikszą, jaram się, serio XD :)

Tylko nie chcę tego ang dubbingu, mam nadzieję, że będę mógł sobie ustawić jap VA i angnapisy

Co jak co ale ta minigierka serio jest zayebista xD gokarty za to trochę chuynia   :(

Opublikowano
14 godzin temu, Figuś napisał:

A czemu ma być inaczej?