July 22, 20204 yr Kurde luknalem na gameplay i wygląda to zayebiscie xd Fajnir ze gra bedzie na premierę series x, mozr skusi to jakas garstkę do zakupu
July 23, 20204 yr 13 godzin temu, 20inchDT napisał: Ta, ale boli trochę, ze wszystkie dodatki sa tylko w cyfrowkach. Bardzo dobrze
September 28, 20204 yr Taka mała ciekawostka - wygląda na to, że wersja digital z Microsoft Store to cross buy nie tylko pomiędzy Xbox One/Xbox Series ale także PC (o ile opis jest prawidłowy):https://www.microsoft.com/pl-pl/p/yakuza-like-a-dragon/9nxcswcqtnfg?activetab=pivot:overviewtab Mogliby iść za ciosem i wszystkie cyfrówki w Smart Delivery ładować dodatkowo na PC
September 28, 20204 yr Czyli doczekałem czasów kiedy yakuza wychodzi szybciej na Xboxa (Xbox series x) niż na PlayStation (ps5). Akurat jak to będzie pierwsza yakuza ogrywana na Xbox co za miesiąc się szykuje w tym listopadzie. Xbox wpada w zestawie z valhalla, 3 dni później yakuza, tydzień później cyberpunk... a nie wiem jeszcze jakie fajne gry w ciągu dwóch miesięcy się uzbierają w game pass.
September 29, 20204 yr 8 godzin temu, blantman napisał: Czyli doczekałem czasów kiedy yakuza wychodzi szybciej na Xboxa (Xbox series x) niż na PlayStation (ps5). Akurat jak to będzie pierwsza yakuza ogrywana na Xbox co za miesiąc się szykuje w tym listopadzie. Xbox wpada w zestawie z valhalla, 3 dni później yakuza, tydzień później cyberpunk... a nie wiem jeszcze jakie fajne gry w ciągu dwóch miesięcy się uzbierają w game pass. Nie 3 dni później, ale tego samego dnia. Wczoraj ogłosili:
October 27, 20204 yr Author Miał być Cyperpunk grany na nextgenie jako pierwszy ale wychodzi na to że będę zbierał puszki w Yakuzie jeżdżąc rikszą, jaram się, serio XD Tylko nie chcę tego ang dubbingu, mam nadzieję, że będę mógł sobie ustawić jap VA i angnapisy
October 27, 20204 yr 34 minuty temu, Figuś napisał: Miał być Cyperpunk grany na nextgenie jako pierwszy ale wychodzi na to że będę zbierał puszki w Yakuzie jeżdżąc rikszą, jaram się, serio XD Tylko nie chcę tego ang dubbingu, mam nadzieję, że będę mógł sobie ustawić jap VA i angnapisy Co jak co ale ta minigierka serio jest zayebista xD gokarty za to trochę chuynia
October 28, 20204 yr 14 godzin temu, Figuś napisał: Tylko nie chcę tego ang dubbingu, mam nadzieję, że będę mógł sobie ustawić jap VA i angnapisy A czemu ma być inaczej?