Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DIABLO IV

Featured Replies

Opublikowano

Skąd info o nowych konsolach? Przecież na trailerze IV było wyraznie napisane PS4/Xbox One :usmiech:

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 238 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• number_nine
    number_nine

nie zapomnijcie przełączyć sie na brazylijski albo turecki sklep, żeby było jeszcze taniej. a na obiad ryż z gównem 

• Ta gra to jedna wielka beka z masą minusów ale nie mam własnego zdania bo pyerdolę jedno i to samo od początku w tym temacie  a to, że się podpieram opiniami innych recenzentów tylko pokazuje, że sam

Opublikowano

Autor tesktu w pierwszym linku pisze:

"Podczas konwentu  BlizzCon 2019 została zapowiedziana czwarta odsłona serii Diablo. Chociaż oficjalnie nie znamy jeszcze daty premiery Diablo 4, to według nieoficjalnych informacji, gra zadebiutuje pod koniec 2020 roku lub z początkiem 2021 roku. Ma trafić na nowe konsole: PlayStation 5 i Xbox Scarlett."

Opublikowano

Autor tekstu to powinien się doedukować, bo scarlett to nie jest oficjalna nazwa konsoli.

Opublikowano
4 minuty temu, kufir napisał:

Autor tesktu w pierwszym linku pisze:

"Podczas konwentu  BlizzCon 2019 została zapowiedziana czwarta odsłona serii Diablo. Chociaż oficjalnie nie znamy jeszcze daty premiery Diablo 4, to według nieoficjalnych informacji, gra zadebiutuje pod koniec 2020 roku lub z początkiem 2021 roku. Ma trafić na nowe konsole: PlayStation 5 i Xbox Scarlett."

Cytat z pierwszego linka:

" Mimo wszystko istnieje nadzieja na to, że Diablo IV zadebiutuje przynajmniej w połowie 2020 roku, zanim do sprzedaży trafi PlayStation 5 oraz nowa platforma Microsoftu. Na ten moment gra zapowiedziana została wyłącznie na komputery osobiste oraz PlayStation 4 i Xbox One. Sugeruje to, że produkcja powinna zadebiutować jeszcze w okresie dominacji ósmej generacji konsol."

Pewnie po prostu nie doczytałeś. 
Opublikowano

Wydanie gry na nowe konsole nie wyklucza też wersji na starsze, zwłaszcza, że są one dłużej na rynku i developerzy mają do nich narzędzia od dawna. 

Opublikowano
16 godzin temu, bluber napisał:

kufir nadal okularów nie kupiłeś?

Mam ale za słabe ! :banana:

Edytowane przez kufir

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Konkret klasa!

D3 przechodziłem hunterką a tu widać że dziewoja ma podobne skille zatem na bank będzie pierwszą postacią jaką będę przechodził czwartego Diabła.

Opublikowano

Również mi się podoba, szkoda ze pewnie zagramy dopiero pod koniec 2022 :/ 

Opublikowano
7 minut temu, kubson napisał:

Również mi się podoba, szkoda ze pewnie zagramy dopiero pod koniec 2022 :/ 

Nie szkodzi. Oni w przeciwieństwie do nieudaczników z CDPR wydadzą grę, kiedy będzie skończona......chociaż nie...czekej czekej...Diablo 3 wersja PL na XOne przez pierwsze dwa miesiące po premierze była całkowicie i dokumentnie agrywalna, także wszystko się może zdarzyć.

Też bardzo mi się podoba to co widzę w D4:notbad:

Opublikowano

no i spoko. Akurat do czasu wyjścia 4 wróci mi ochota na pogranie w takiego klikacza.

Opublikowano

Wciaz wyglada to po prostu slabo - jak Diablo 3 z modem. Dobrze, ze stonowali troche swiecace efekty i kosmiczne liczby, ale ogladajac ten gameplay kompletnie nie mam ochoty w to grac. Spamowanie w kolko 2 skili, ktore nie maja zadnego powera. Brak gore. Ciala i obiekty (np strzaly czy kawalki otoczenia) znikaja doslownie po 1-2 sekundach od upadku, no po prostu dramat. Zaorac i byle do premiery D2R.

Opublikowano

Jedyne co ich ogranicza to lenistwo/ korpozje.banie/ kompletna utrata kontaktu z rzeczywistoscia

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Styl d4 wygląda jak zrzynka z Path od exile. Nawet trailery są podobne no i będziemy widzieć innych graczy na mapie i w miastach tak jak w poe. Graficznie to by poszło na ps360.

Klasy te same co w diablo 2 jak na razie. Pewnie nagramy się wchuj w d2ressurection a potem te same klasy będziemy cisnąć w d4.

Zastanawiają się nad auction house no i mikrotranzakcje potwierdzone ale też tak jak w poe kosmetyka i sloty na itemy itp.

Na razie wczesna wersja i wygląda jak gówno. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Będzie orane. Rogue wygląda kapitalnie w sporej części pokazanych armorów co mnie cieszy, bo zapewne ta klasa pójdzie jako pierwsza. Skeleton Lord i Succubus również kozacko, także jest coś pod moje klimaty. Barbariana nie sprawdzałem, bo nigdy nie gram taką klasą.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ten WoW designer to w sumie dobrze, że odszedł. Wyjdzie to na plus. 

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...