Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 8 minut temu, badzejo napisał(a):No nic może kiedyś wyjdzie, teraz muszę się zdecydować czy brać pudło czy cyfrę bo na promce jest xDJa rzadko biore cyfre, ale z diablo tak zrobiłem, bo gra na lata, przegryzałem sobie jakimś singlem zawsze i nie chciało mi się płytami żonglować. Na tej płycie i tak gówno jest, dlc są tylko cyfrowo.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 11 minut temu, badzejo napisał(a):No nic może kiedyś wyjdzie, teraz muszę się zdecydować czy brać pudło czy cyfrę bo na promce jest xDJeszczze jeden hint co do DLC "DLC ostatnie za pełną cenę zawsze ma w sobie pozostałe, nie ma znaczenia, że już je gdzieś miałeś."Podstawka sama w sobie ma jakieś patche, ale w większości jesteś odcięty.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minuty temu, Shen napisał(a):Ja rzadko biore cyfre, ale z diablo tak zrobiłem, bo gra na lata, przegryzałem sobie jakimś singlem zawsze i nie chciało mi się płytami żonglować. Na tej płycie i tak gówno jest, dlc są tylko cyfrowo.no to cyk
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. D4 bardzo spoko, tez mi bardziej siadla niz 3 ze wzgledu na mroczniejszy klimat. Czasami to az przeginali w druga strone xD no nie chcialbym byc NPC w tym swiecie tyle powiem. Minusy to:skandaliczna monetyzacja (mozna olac oczywiscie)małe zmiany w sezonachmierny pierwszy dodatekTak czy siak pierwsze przejscie kampanii bede milo wspominal poza kilkoma glupotami w fabule
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 6 minut temu, badzejo napisał(a):no to cyk Był na jakiejś promce? Bo w kwietniu wychodzi:I on zawiera w sobie dodatek, który właśnie kupiłeś.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, Faranell napisał(a):Był na jakiejś promce? Bo w kwietniu wychodzi:I on zawiera w sobie dodatek, który właśnie kupiłeś.To tylko ikonka dodatku bo ja wziąłem podstawkę D4 😅 nie wiem czemu tak pokazuje śmiesznie
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, badzejo napisał(a):To tylko ikonka dodatku bo ja wziąłem podstawkę D4 😅 nie wiem czemu tak pokazuje śmiesznieHaha okJa tam się od Diablo odbiłem bardzo szybko, dla mnie część kompletnie niegrywalna, zwłaszcza porównując do POE, chociaż tam endgame mnie irytuje i też przestałem grać
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Liczę że u mnie będzie pozytywny scenariusz i zassie konkretnie Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez badzejo
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Przejdź kampanie - jest całkiem ok. Reszta delikatnie mówiąc nie zachwyca.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tak jak stoodio pisze, dla samej kampanii warto. Dla głębi rozgrywki to lepiej zainteresować się POE2. No ale na też trzeba mieć czas albo grać tylko w jedną grę.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No to właśnie taki zrobię, opierdziele sobie kampanię, w POE 1 miałem trochę godzin nabite, dwójkę kiedyś pewnie sprawdzę