Opublikowano 12 lutego12 lut 8 minut temu, badzejo napisał(a):No nic może kiedyś wyjdzie, teraz muszę się zdecydować czy brać pudło czy cyfrę bo na promce jest xDJa rzadko biore cyfre, ale z diablo tak zrobiłem, bo gra na lata, przegryzałem sobie jakimś singlem zawsze i nie chciało mi się płytami żonglować. Na tej płycie i tak gówno jest, dlc są tylko cyfrowo.
Opublikowano 12 lutego12 lut 11 minut temu, badzejo napisał(a):No nic może kiedyś wyjdzie, teraz muszę się zdecydować czy brać pudło czy cyfrę bo na promce jest xDJeszczze jeden hint co do DLC "DLC ostatnie za pełną cenę zawsze ma w sobie pozostałe, nie ma znaczenia, że już je gdzieś miałeś."Podstawka sama w sobie ma jakieś patche, ale w większości jesteś odcięty.
Opublikowano 12 lutego12 lut 3 minuty temu, Shen napisał(a):Ja rzadko biore cyfre, ale z diablo tak zrobiłem, bo gra na lata, przegryzałem sobie jakimś singlem zawsze i nie chciało mi się płytami żonglować. Na tej płycie i tak gówno jest, dlc są tylko cyfrowo.no to cyk
Opublikowano 12 lutego12 lut D4 bardzo spoko, tez mi bardziej siadla niz 3 ze wzgledu na mroczniejszy klimat. Czasami to az przeginali w druga strone xD no nie chcialbym byc NPC w tym swiecie tyle powiem. Minusy to:skandaliczna monetyzacja (mozna olac oczywiscie)małe zmiany w sezonachmierny pierwszy dodatekTak czy siak pierwsze przejscie kampanii bede milo wspominal poza kilkoma glupotami w fabule
Opublikowano 12 lutego12 lut 6 minut temu, badzejo napisał(a):no to cyk Był na jakiejś promce? Bo w kwietniu wychodzi:I on zawiera w sobie dodatek, który właśnie kupiłeś.
Opublikowano 12 lutego12 lut 1 minutę temu, Faranell napisał(a):Był na jakiejś promce? Bo w kwietniu wychodzi:I on zawiera w sobie dodatek, który właśnie kupiłeś.To tylko ikonka dodatku bo ja wziąłem podstawkę D4 😅 nie wiem czemu tak pokazuje śmiesznie
Opublikowano 12 lutego12 lut 1 minutę temu, badzejo napisał(a):To tylko ikonka dodatku bo ja wziąłem podstawkę D4 😅 nie wiem czemu tak pokazuje śmiesznieHaha okJa tam się od Diablo odbiłem bardzo szybko, dla mnie część kompletnie niegrywalna, zwłaszcza porównując do POE, chociaż tam endgame mnie irytuje i też przestałem grać
Opublikowano 12 lutego12 lut Liczę że u mnie będzie pozytywny scenariusz i zassie konkretnie Edytowane 12 lutego12 lut przez badzejo
Opublikowano 12 lutego12 lut Przejdź kampanie - jest całkiem ok. Reszta delikatnie mówiąc nie zachwyca.
Opublikowano 12 lutego12 lut Tak jak stoodio pisze, dla samej kampanii warto. Dla głębi rozgrywki to lepiej zainteresować się POE2. No ale na też trzeba mieć czas albo grać tylko w jedną grę.
Opublikowano 12 lutego12 lut No to właśnie taki zrobię, opierdziele sobie kampanię, w POE 1 miałem trochę godzin nabite, dwójkę kiedyś pewnie sprawdzę
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. W dniu 12.02.2026 o 13:09, badzejo napisał(a):To teraz nie ukrywam jaram się jeszcze bardziej W D3 mam nabite z 500 h xD razem z drugą połówką katowaliśmy je jak szaleniU mnie było to samo. Teraz gramy w d4, ale lepiej sie gralo w d3 wolniej się znudziło. Wiadomo że klimat, grafa to d4 lepsze, ale sam gameplay i fabuła bardziej mi w d3 pasowało. Teraz d3 wydaje się strasznie kolorowe jak odpaliłem z ciekawości. Graliśmy wtedy na ps3 jeszcze. D4 zaczęliśmy na ps4 a teraz dalej na ps5. Ale było tyle patchy, ze pokasowaliśmy wszystkie postacie i lecimy od nowa. Nie można było się połapać w zmianach i przedmiotach.A dziwne że takie kwiatki jeszcze się zdążają I szafa czasami strasznie przymula i trzeba klikać kilka razy X żeby załapało.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. My też D3 na ps3 zaczęliśmy a później dalej na ps4 leciały maratony, piękne czasy Kurde mam taki itemek w ekwipunku i złapałem laga czy to tak ma być 😅