Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Znaczy normalnie grając dłuższa niż jeden scenariusz z RE2. Myślę że będzie porównywalna do jednego scenariusza z REmake2 + dokładają multi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Czy ja dobrze czytam, że Nemesis będzie mógł nam robić gb w safe room XD. To się będzie dopiero działo, taki mister x to niezwykła pyzda w porównaniu do Nemesisa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Kiedy to demko???? Chce już lizać ściany! Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 bedziesz co najwyzej lizac wielka zmutowana kuśke. ale bedzie marudzenie ze po godzinie nemesis juz nie straszny tylko bardziej upierdliwy niz mr X Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Jednak nemesis nie będzie mógł wchodzić do save roomów błędnie przetłumaczyli. https://www.gamesradar.com/dont-worry-resident-evil-3-safe-rooms-are-safe-confirm-capcom/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Jednak nemesis nie będzie mógł wchodzić do save roomów błędnie przetłumaczyli. https://www.gamesradar.com/dont-worry-resident-evil-3-safe-rooms-are-safe-confirm-capcom/ no w re2 to nawet do gry nie moze wchodzic co dopiero do save roomow Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Ta ale niektórzy się już bali, że REmake3 złamie świętą zasadę safe roomów i nigdzie nie będziemy tak naprawdę bezpieczni niczym w Alien Isolation. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Szkoda że nie będzie wchodził wszędzie, bo jednak da się to zrobić z sensem (np save w holu w RE2), ale jak finalnie to rozwiążą - zobaczymy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 W dniu 7.03.2020 o 00:27, Najtmer napisał: ale bedzie marudzenie ze po godzinie nemesis juz nie straszny tylko bardziej upierdliwy niz mr X Marudzenie będzie zawsze i wszędzie. Gdzie to demo ja się pytam??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 324 Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Jak ktoś narzekał na Mr.X to nie ma w ogóle po co odpalać RE3, w końcu ucieczka przed Nemesisem jest tutaj najważniejszym elementem gry . Niech sobie zrzędy zaoszczędzą nerwów, a nam czytania ich bredni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 no ja tam nie wiem. jedyne co mi smierdzi to ten jego autodash jak mu za daleko uciekniemy. jak mi to co chwile bedzie robil to idz pan z takim cyrkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 324 Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) W temacie REmake 2 narzekano na brak mobilności i to, że tempo poruszania się postaci jest za niskie, że nie ma jak skutecznie zwalczyć nieumarłego ścierwa i w ogóle movement ssie. Przed premierą REmake 3 (idącego bardziej w stronę akcji tak samo jak oryginał) maruda force widzi zmiany w tej materii jako wadę. Graczom nie dogodzisz, choćby wuj na wuju stawał. Ciężki podgatunek. Edytowane 9 Marca 2020 przez Bzduras 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 jest takie powiedzenie ze wszystkim to i jezus nie dogodzil jesli to nie ci sami gracze co narzekali wtedy narzekaja teraz to nie widze problemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 324 Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Ja sam trochę narzekałem na ślamazarne tempo poruszania się postacią w RE2R, dlatego cieszę się bardzo, że Jill będzie ruszać się żwawiej i jeszcze sadzić uniki Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 niektorym to niestety nie trzeba duzo oferowac mam nadzieje ze kolejny resident otworzy next geny, bo tutaj maja naprawde niesamowite ograniczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) "Demo to focus more on action than the RE2 demo" Edytowane 16 Marca 2020 przez MBeniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Legancko, akurat dzień przed Eternalem będzie można rzucić coś hajpowi na pożarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Jill wygląda pięknie na tym ujęciu. Nemesis buffujący/absorbujący zombie? Będzie grubo. Aż sobie chyba tę betkę odpalę z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza
MarJanOS 27 Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 "For those asking - there's no time limit on the Resident Evil 3 Raccoon City demo, and you can play the demo as many times as you want!"Brak limitu czasu co cieszy (zwłaszcza dla posiadaczy konsol). Dwójka cieszyła michę niesamowicie. Z trójką również mam mega hype. Pomijając troszkę kontrowersyjny wygląd Nemesisa to nie może się nie udać Wytapane z HTC U11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 20 godzin temu, MarJanOS napisał: "For those asking - there's no time limit on the Resident Evil 3 Raccoon City demo, and you can play the demo as many times as you want!" Brak limitu czasu co cieszy (zwłaszcza dla posiadaczy konsol). Dwójka cieszyła michę niesamowicie. Z trójką również mam mega hype. Pomijając troszkę kontrowersyjny wygląd Nemesisa to nie może się nie udać Wytapane z HTC U11 Nie ma limitu czasu, bo tym limitem będzie Nemesis, za naszymi plecami Cytuj Odnośnik do komentarza
MarJanOS 27 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 W sumie fakt . Ciekaw też jestem jak zrobią czerń w grze bo z Re2 na PC był z tym problem. Rozwiązaniem jest mod Reshade. Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Ja biorę day1, więc demo po mnie spływa, bo i tak nie zmieniłoby mojej decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) Nowy trailer, grube spoilery wiec jak coś to lepiej nie oglądać. Z kolei na YT jeden typ gra już w demo i potwierdza że jest w nim Nemesis. U nas demo ma być dostępne dzisiaj po północy. Edytowane 18 Marca 2020 przez smoo Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Jakby co to na XONE można już ściągać demko w regionie Nowej Zelandii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi