Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 35 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
1 godzinę temu, creatinfreak napisał:

Może luki bezpieczeństwa, dostępność do zasobów itd, czyli zaraz po premierze będą przerabiane konsole i piractwo. A tak na poważnie co to znaczy dla konsumenta?

Będą mogli zdalnie włamać nam się na Xboxa i wykraść np dane karty płatniczej?

:facepalm:

Tak, na pewno Ci wykradną dane z karty i włamią na Xboxa przez wycieki o GPU.

Opublikowano
3 godziny temu, MYSZa7 napisał:

:facepalm:

Tak, na pewno Ci wykradną dane z karty i włamią na Xboxa przez wycieki o GPU.

Mówi się teraz i łukach bezpieczeństwa w procesorach, to skojarzyłem. Nie zgłębiałem tematu dlatego pytam bardziej zorientowanych 

Opublikowano

Jakby nie było, lepiej nie ryzykować i kupić komsolę konkurencji.

Opublikowano
4 godziny temu, creatinfreak napisał:

Mówi się teraz i łukach bezpieczeństwa w procesorach, to skojarzyłem. Nie zgłębiałem tematu dlatego pytam bardziej zorientowanych 

Nic nigdy nie słyszałem o łukach bezpieczeństwa, ale na twoim miejscu dałbym strzałę z obozu Microsoftu.

Opublikowano

Sony też ma gpu od Amd, lol. Zresztą niektorzy to maja krotka pamiec, bo jedyny wyciek danych na konsolach był wlasnie na playstation.

Opublikowano

W tej generacji było ''xbox to tylko strzelanki i racery'' w kolejnej będzie ''xbox to tylko rgpi, strzelanki i racery''  :daddy:

Opublikowano

Ja bym z chęcią na nowym Xboxie zobaczył Football Managera. 

Wiem że to gra kojarzona z PC, ale myślę ze sporo osób by sobie pograło na konsoli. 

Opublikowano

No wiem że jest, ale tam chyba okrojona wersja. 

W game passie na pc był chyba FM19, dlatego pomyślałem ze fajnie gdyby dali na Xboxie 

Opublikowano

Z pewnością. Mnie się jeszcze Gacek podobał. A z playek PS2 najbardziej. Reszta konsol bardzo średnio.

Opublikowano

Ja chyba jednak wolę czarny sprzęt. Plastik w białej 360 nie do końca jest już biały.

Opublikowano
40 minut temu, 20inchDT napisał:

Ja chyba jednak wolę czarny sprzęt. Plastik w białej 360 nie do końca jest już biały.

A to zależy miałem białą PS4 i żadnego przebarwienia nie miała, Xbox One S też raczej trzymają kolor, ale fakt, faktem XSX tylko w wersji czarnej. 

Opublikowano

Interview z królem. Nie oglądałęm jeszcze, ale zakładam, że jest o SeXie.

Opublikowano
  • Autor

wywiad jest nie tylko o Xbox Series X ale o ogólnej wizji Xboxa na następną generacje. O sprzęcie, grach, opóźnieniach spowodowanych trwającą epidemią. Dużo ciekawych pytań m.in o powrót Scalebounda, współprace z Moon Studios, o tytuły startowe na nową generacje, powrót starych IP i produkowanie nowych marek, czy o rolę xclouda.

Nie wiem czy jest druga taka korposzycha w gierkowym biznesie tak otwarcie komunikująca się z dziennikarzami.

serwisy typu ppe, będą miały dzięki temu wywiadowi materiał na newsy na kilka tygodni w przód

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Odpowiedź na temat ceny była interesująca. Z tego co pamiętam, to Phil powiedział, że mogą być "agile on pricing". Będzie ta sama cena co u Sony, albo nawet ich podetną.

Opublikowano
  • Autor

trudno mi uwierzyć że mocniejsza i droższa konsola będzie sprzedawana taniej niż słabsza.

Ale rzeczywiście ze słów Spencera można wywnioskować że nie odpuszczą rywalizacji cenowej z Sony i będą w stanie zaoferować sprzęt w konkurencyjnej cenie

Opublikowano

Nie wiemy czy xsx jest droższy w wyprodukowaniu. Nie wiem dlaczego dużo ludzi zakłada, że customowy ssd, chłodzenie, audio 3d czy nowe ficzery w padzie nie będa odgrywały istotnej roli w cenie. Może rzeczywiście nie będą sprzedawać taniej od konkurencji, ale jak słucham Phila, to czuję, że będzie price matching. 

Podziwiam, że zachował kamienna twarz na pytanie o jego wpis z twittera "old things in new ways". Teraz to już sam nie wiem czy tego PD robią.

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Nie wiemy czy xsx jest droższy w wyprodukowaniu.

wiemy, Daniel Ahmad pisał o tym kilka miesięcy temu że koszty produkcji xboxa są wyższe niż PS5.

Edytowane przez ASX

Opublikowano

To ten typ co ma avatar z jakiegos Dynasty Warriors? Zhuge coś tam? Mam skojarzenia, że typ to fantasta.