Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 35,1 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
15 godzin temu, balon napisał:

No to wiem, ale co wszystkie gierki z poprzedniej generacji będzie boostowal do 4k/60? Bo o jakiejś specjalnej wersji SW:TFA pod next geny nie słyszałem.

4K to może nie, ale w końcu gra będzie chodzić w 60 fps bo do tej pory ten tryb performance to raczej 45 fpsów 

22 godziny temu, 20inchDT napisał:

Niezbyt dokładna ta lista. Np. streets of rage 4 też ma cross-save.

https://www.xbox.com/pl-PL/games/xbox-play-anywhere 

Lepiej tutaj sprawdzać liste gier z play anywhere

3 godziny temu, Elitesse napisał:

EA ma gdzieś jasno rozpisane zasady, które gry i po jakim czasie wrzuca do swojej usługi?

Nie

Opublikowano

Mam jeszcze Wieśka na płycie na PS4 z naklejkami itp, trzeba sprzedać i kupić na Xbox. Wiadomo coś o przygotowywanej optymalizacji na nową generację ?

Opublikowano
1 minutę temu, SG1-ZIELU napisał:

Wiadomo coś o przygotowywanej optymalizacji na nową generację ?

Tyle że będzie w przyszłym roku dopiero

Opublikowano

Będziesz miał nowe wydanie na nową generację. Jeśli masz kopię na daną konsolę obecnej generacji to patch next genowego będziesz miał za darmo.

Opublikowano

I że gra otrzyma ray tracing w jakiejś formie.

Opublikowano
23 minuty temu, ASX napisał:

Ja to jestem ciekaw jak "Subnautica" przyspieszy.. Moja narzeczona uwielbia w to grać, się zaskoczy pozytywnie mam nadzieję :kaz:

Opublikowano

Pierwsze 15 minut.

+

Cytat

Will of the Wisps on Xbox Series X has a mode where the game internally renders at a 6k resolution and supersamples it down to 4k. I don't think there's going to be anything comparable in terms of image quality for some time. Get your LG OLED's ready! :D

Edytowane przez Bigby

Opublikowano
41 minut temu, Shago napisał:

Ja to jestem ciekaw jak "Subnautica" przyspieszy.. Moja narzeczona uwielbia w to grać, się zaskoczy pozytywnie mam nadzieję :kaz:

Są już testy, nawet wrzucałem tu ostatnio.

Opublikowano
  • Autor

taki port przystosowany pod nową generacje to dodatkowa praca dla deva i coś za co inni wydawcy normalnie żądają pieniędzy, więc nie spodziewałbym się że dużo starych gierek dostanie takie ulepszenia

Opublikowano
  • Autor

Cytat

Senior Machine Learning Engineer - The Coalition

As a Senior Machine Learning Engineer at The Coalition, you will be a highly valued member of a world class Engine and Game Development team. You should have a passion for applying machine learning techniques to innovate and advance game development and title features across a broad set of areas such as rendering, data science, compression, and artificial intelligence. You should have a deep knowledge of applied machine learning, current research areas and how these can be practically applied in a product environment.

https://careers.microsoft.com/us/en/job/926910/Senior-Machine-Learning-Engineer-The-Coalition

spacer.png

Opublikowano

Nowe Call of Duty nawet ma bardzo podobne okładki, ktore mogą być mylące. Np kupując wesje na XBoxa One nie zagramy na Series X trzeba będzie dopłacić za patcha. Ale kupując wersje na Series X zagramy na One. To jest bardzo nastawione na zarabianie pieniędzy. Spodziewać się należy wiecej takich zagrywek. 

Opublikowano

Ja wybrałbym Xboxa series S gdyby wsteczna była w trybie Xboxa One X, ale skoro brakuje 2GB pamięci i chęci ze strony MS - to jestem zmuszony do series X

Opublikowano

19 - use the force :philosoraptor: Oby to chodziło o rudego, a nie battlefronta 2