Opublikowano 3 listopada 20204 l Xbox strololowal gry ubisoftu na ms store wszedzie widze swinie Edytowane 3 listopada 20204 l przez chmura
Opublikowano 3 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zieloni Bracia jeszcze tylko tydzień i wbijamy do Spencera Edytowane 3 listopada 20204 l przez Daddy
Opublikowano 3 listopada 20204 l Jeśli dostanę na premierę w all access( szanse sa niestety małe...)to tez wkroczę w zielona erę grania
Opublikowano 3 listopada 20204 l To panowie jak, nastepny weekend maraton online w cos do co-opa? Edytowane 3 listopada 20204 l przez _Forum_
Opublikowano 3 listopada 20204 l 31 minutes ago, orion50 said: Siekanie noobow w Gears 5. Gnashery w dłoń Na noobow u mnie tylko granat dymny i szarza z pila w niego
Opublikowano 3 listopada 20204 l Tak właśnie robią nooby. Edytowane 3 listopada 20204 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 3 listopada 20204 l Dla tych co znają angielski. Jak widać te Wasze teraflopy nic nie znaczą [emoji3]
Opublikowano 3 listopada 20204 l Spoko, ale od takich rzeczy masz console wars, zaraz się tu burdel zrobi.
Opublikowano 3 listopada 20204 l Nie wystarczyło ci wklejenie tego w temacie ps5? Ciekawe dlaczego MS tak nie podręcił u siebie tego o 3tf mocniejszego GPU. I dlaczego w PC też tak nie robią
Opublikowano 3 listopada 20204 l Kierwa jakie to życie jest zaskakujące 36>52 Wyższe taktowanie gpu od cała filozofia.
Opublikowano 3 listopada 20204 l 2 minuty temu, madhunt3r napisał: Wyższe taktowanie gpu od cała filozofia. xD wyższe taktowanie przy mniejszej ilości jednostek to dalej słabsze rozwiązanie. przykro mi bardzo.
Opublikowano 3 listopada 20204 l Poszliscie na bait jak byscie nie wiedzieli o fanbojach Sony na tym forum od lat tak samo jak o CW xD
Opublikowano 3 listopada 20204 l Kultura pełna gęba widać [emoji846] nie umiecie nawet pisać na forach jak ktoś daje konkrety i ciagle bronicie teraflopow bo wincyj. Osobiście biorę dwie konsole, ale śmieszy mnie to patrzenie na TF które obecnie dużo nie znaczą. Zobaczycie. Życzę kultury i zarówno xbox i ps udanych gier bo to najważniejsze. No to teraz grzecznie posprzątaj po sobie i wypad.
Opublikowano 3 listopada 20204 l Niedługo embargo wygaśnie wszystko się wyjaśni [emoji6] pokaz gdzie pokazałem ze xsx jest mocniejszy konkret proszę?