Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 35,1 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
15 minut temu, ASX napisał:

jakieś podsumowanie w ramach tldw?

22:05 - Conclusion of Xbox Series X Thermals

Opublikowano

Xbox + ploteczki = ciareczki xD

Jak to możliwe że pan Spencer tak dziaduje na marketing, przecież sama zapowiedź konsoli to był festiwal wygrywu,, a teraz to wszystko wygląda jakby spoczęli częściowo na laurach :( 

Opublikowano

Uplay w Game Passie będzie zaraz po przejęciu Segi i FH5 w Japonii

Opublikowano

Z tym uplay to ciekawe jak to cenowo będzie wyglądać bo sama usługa ubi 59 zl miesięcznie. Może wujek Spencer siegnie jeszcze głębiej do kieszeni i zaplaci ze skarbca zielonych :potter:

Opublikowano
  • Autor

mamy jakiegoś prawnika na forumku?

Opublikowano

Chyba nikt nie myli, ze moze nie dojść do przejęcia zeni max przez ms? 

Opublikowano

Nikt nie mówi, że uplay w formie znanej z pc trafi do gp, a mowa była o jakimś "vault" starszych gierek. Nie wiem dlaczego miałoby się to nie spełnić. Sega i EA wyglądają na zadowolone.

Opublikowano

Znaczy co? Te Sega gierki to też tak na długie lata pozostaną w GP jak z EA? 

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

mamy jakiegoś prawnika na forumku?

W komentarzach do Tweeta piszą ludzie, że klepnięte.

Opublikowano
4 minuty temu, Faka napisał:

Znaczy co? Te Sega gierki to też tak na długie lata pozostaną w GP jak z EA? 

Ja nie wiem ile lat EA play będzie częścią GPU, ani na jak długi okres umawiają się z segą. Masz jakieś info? Jeżeli MS coś ustali z ubi, to nie musi to koniecznie oznaczać wprowadzenia odpowiednika EA play na xboxa, a może to wyglądać jak ewidentny deal z Segą. Jak wy myśleliście, że jeszcze dorzucą gry ubi day one w cenie $15 to nie wiem co powiedziec :reggie:

Opublikowano

Ogólnie coś czuje, że dopóki będzie home office w większości firm to gierki będą się robić mega powoli. SONY po trailerkach też siedzi cicho na piździe i co chwile tylko lecą bomby, że a to GT7 na 2022 a i horizon 2 i gow 2 pewnie tez wypadna na date TBA

U MS tez w sumie nie wiadomo kiedy Forza, bo jak wczesniej wylazily co jakies 2 lata tak teraz od 7 beda juz 4 na jesien.

Halo musialo byc w oplakanym stanie, skoro premiera nadal jest troche widmowym jesien 2021.

Elden Ring zaginiony w akcji.

Chyba na ten rok to zostanie remaster 20 letniego diablo 2 i mass effecty w 60fpsach xd

Opublikowano

Mi tam odpowiada, bo może uda mi się w końcu przejść wszystkie gierki, w które chcę jeszcze zagrać. Będzie też parę fajnych nowości - i (czasowych) exów i multiplatform. Jak w 2022 nie będzie next genowej graficzki, to się pogniewamy Spencer-san :shotgun:

Opublikowano
6 minut temu, Soban napisał:

Chyba na ten rok to zostanie remaster 20 letniego diablo 2 i mass effecty w 60fpsach xd

Jeszcze Nier :fsg:

Opublikowano
  • Autor

Pewnie chodzi o sfinalizowanie przejęcia Bethesdy, a tym specjalnym gościem będzie Todd Howard albo Pete Hines