Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Panowie miał ktoś problem z nie wpadającymi osiągnięciami? Właśnie zdałem sobie sprawę że od tygodnia ogrywam Valhalle zrobiłem z 10 sojuszy i nie wpadło żadne osiągnięcie. Rownież w Gears 5 Hivebusters ukończyłem 2 rozdziały i nic nie wpadło.

• Odpowiedzi 35,1 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

A może wpadają, a tylko komunikat nie wyskakuje? Pisaliśmy o tym na poprzednich stronach, jest coś popsute z serwerami MS.

Opublikowano

Od wczoraj acziki wlatują normalnie z powiadomieniem, przynajmniej u mnie.

Opublikowano

Ale weź nie pisz, że coś Ci działa, bo obrażasz niefilaronormatywnych, okej

Opublikowano

1900 za pol rocznego xboxa wraz z AC valhalla i 2tyg game pass to dobry deal?, na olx ciezko z ps5 a xboxow sporo

Opublikowano

4 godziny po wystawieniu braklo, za taka cene to 2 bym bral :whyyy:

Opublikowano

Ciekawe kiedy wreszcie będzie kolejny rzut gier z fps boostem... To już prawie 3msc i tylko ds3 wpadło.

Opublikowano

Crash Team Racing chyba nigdy się nie doczekam  :sapek:

Opublikowano

Witam!Zastanawiam sie nad kupne xbox series s,warto kupić tą konsole?jak z grami będą wychodzić normalnie z najnowszymi silnikiem itp??

Opublikowano

Warto dorzucić trochę siana i dla świętego spokoju wziąć series x. Dużo więcej mocy, większy dysk, napęd fizyczny.
Chyba że grasz na TV 1080p to tylko i wyłącznie w tym wypadku warto się zastanowić nad słabszym next genem, oczywiście według mnie.

Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, damianos27 napisał:

Witam!Zastanawiam sie nad kupne xbox series s,warto kupić tą konsole?jak z grami będą wychodzić normalnie z najnowszymi silnikiem itp??

Z grami możesz być spokojny, będą wychodzić normalnie i z najnowszym nextgenowych silnikiem

Xbox Series S i X to najszybciej sprzedające się Xboxy w historii.

A pomyślcie co by było, gdyby nie myląca nazwa i te wszystkie babcie które zagubione w nazewnictwie kupuje stare konsole zamiast nowych

Opublikowano

Fajny wywiad z Gandalfem na temat FPS Boost. Szczególnie cieszy mnie segment, w którym wspomina, że pracują nad wdrożeniem tej opcji w tytułach z OGX/360 i "later this year" będą mieć na ten temat coś więcej do powiedzenia :banderas:

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Fajny wywiad z Gandalfem na temat FPS Boost. Szczególnie cieszy mnie segment, w którym wspomina, że pracują nad wdrożeniem tej opcji w tytułach z OGX/360 i "later this year" będą mieć na ten temat coś więcej do powiedzenia :banderas:

Mówił coś o resolution boost, którym chwalili się przed premierą konsoli, a potem słuch o tym zaginął?

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

Mówił coś o resolution boost, którym chwalili się przed premierą konsoli, a potem słuch o tym zaginął?

Z tego co usłyszałem to materiał jest w całości poświęcony FPS Boostowi.

@ASX okłamałem Cię - wspomina o tym na końcu filmu, ale na zasadzie "we're constantly looking at it".

Opublikowano
  • Autor
43 minuty temu, Bzduras napisał:

Z tego co usłyszałem to materiał jest w całości poświęcony FPS Boostowi.

@ASX okłamałem Cię - wspomina o tym na końcu filmu, ale na zasadzie "we're constantly looking at it".

Szkoda że cały czas nie ma konkretów, resolution boost połączony z FPS boost byłoby prawdziwym gamechangerem dla wielu gier które nie dostały remastera