Opublikowano 11 listopada 20213 l Z tego co pamiętam to chyba raz na miesiąc musisz konsolę połączyć z netem, żeby pobrała licencje przy aktywnym Game Passie. Nie dam jednak głowy za to, bo od czasów X360 nigdy nie byłem w sytuacji, w której odpalałem konsolę offline i nie miałem dostępu do internetu W sytuacji kryzysowej zawsze zostaje odpalenie hotspotu w telefonie na chwilę i podłączenie do niego konsolki.
Opublikowano 11 listopada 20213 l Trzeba miec ustawionego xboxa jako home i logowac sie raz na 30 dni
Opublikowano 11 listopada 20213 l 34 minuty temu, wojtas011 napisał: Trzeba miec ustawionego xboxa jako home i logowac sie raz na 30 dni No właśnie, a jak nie chcę się ciągle bawić w zmianę tego domowego xbox'a?
Opublikowano 11 listopada 20213 l Jak ciągle bawić? Ustawiasz raz i elo. Konsola bez neta domowa i raz na miesiąc logowanie, druga konsola niedomowa i na stałe podpięta do netu, żeby sobie weryfikowała licencje na bieżąco, tak to działa.
Opublikowano 11 listopada 20213 l 16 minut temu, Bzduras napisał: Jak ciągle bawić? Ustawiasz raz i elo. Konsola bez neta domowa i raz na miesiąc logowanie, druga konsola niedomowa i na stałe podpięta do netu, żeby sobie weryfikowała licencje na bieżąco, tak to działa. tak zrobię, dzięki wielkie więc jeszcze jedna sprawa w takim razie - jaki przenośny monitor polecacie do XsS?
Opublikowano 11 listopada 20213 l Warto jako gracz pecetowy kupić XSS? Jaką zapewnia wydajność w wymagających grach AAA, czy nowej Forzie Horizon 5? Czy pozwoli ograć większość tytułów w 1080p i 60 FPS? Na jakiej zasadzie działają gry z Xboxa One X? W jaki sposób działa dynamiczna rozdzielczość? Jakie są najciekawsze gry, które znajdują się w Game Passie? Co polecacie do tej konsoli - monitor czy TV? Jak się gra na padzie w strzelanki? I najważniejsze - czy konsola jest odpowiednia do średnio zaawansowanego gracza z komputera stacjonarnego?
Opublikowano 11 listopada 20213 l Autor Cytat Recently, we received some details on Compulsion's first outing as part of Xbox Game Studios. Currently codenamed "Midnight," this upcoming title is supposedly a third-person action game set in a dark and fantastical world. Some of the game's early concept artwork can be seen above. They represent the game's protagonist, alongside warped harpy-like humanoids that appear to descend through various iterations of mutation. On the left, we can see what appears to be harpy nest-style dwellings built atop a tree. Midnight is described as a "coming of age" tale drawing upon inspirations from America's Deep South. The game features magic and large fantastical beasts with a strong "southern gothic" vibe. The game is a wholly single-player experience, with what has been described to me as a "strong" story. Right now I have no info on the launch timings of Midnight, but you're likely looking at the next couple of years for an official reveal and perhaps even a full launch, although it could come later depending on Compulsion's growth and ambitions for the title.
Opublikowano 11 listopada 20213 l Bardzo ciekawe te grafiki koncepcyjne. Brzmi świetnie, niech robią spokojnie. Compulsion bardzo mocno się rozrasta od czasu przejęcia. Jez pisze tam o dwóch kolejnych grach z ramienia XB Publishing.
Opublikowano 11 listopada 20213 l Cytat "coming of age" tale drawing upon inspirations from America's Deep South Czarnoskóra strong-female-protagonist z głębokiego południa Stanów? Coming of age? Oby nie było za dużo LPG i innego, współczesnego woke-szajsu, bo już wystarczy mi jedna gra TPP, która "trochę" w temacie przegięła Ale oczywiście czekam, bo na XBOXie takich gier najbardziej mi brakuje - nastawionych na historię, single-playerowych doznań, które pamięta się latami (oby tylko z tych zajebistych powodów).
Opublikowano 11 listopada 20213 l A co w tym złego? Dobór bohaterki jest konsekwencją obranego settingu, więc wszystko jest spójne. Głębokie południe w gotyckich klimatach brzmi jak ciekawe połączenie. Wyobrażam sobie jakieś mokradła, nutę tajemnicy wymieszanej z niepokojem. Te maszkarony wyglądają bardzo oryginalnie.
Opublikowano 12 listopada 20213 l Panowie, mieliście kiedyś taka sytuacje? Mianowicie zamówiłem w preorderze limitowanego pada do series z edycji Horizon 5, pobrało kase z karty gdzieś na tydzień przed wysyłką. Pad przyszedł do mnie we wtorek, na stronie normalnie widnieje zapłacono i dostarczono. Wszystko git. Mianowicie dzisiaj dostałem zwrot kasy od MS w pełnej kwocie na konto :D. Na stronie dalej mam ze opłacono i dostarczono. Czy to za szanowanie marki? Spotkal się ktoś kiedyś z taka sytuacja? Pobiorą za chwile sobie ta kase ponownie, czy raczej już po ptokach?
Opublikowano 12 listopada 20213 l Godzinę temu, Smiti napisał: Panowie, mieliście kiedyś taka sytuacje? Mianowicie zamówiłem w preorderze limitowanego pada do series z edycji Horizon 5, pobrało kase z karty gdzieś na tydzień przed wysyłką. Pad przyszedł do mnie we wtorek, na stronie normalnie widnieje zapłacono i dostarczono. Wszystko git. Mianowicie dzisiaj dostałem zwrot kasy od MS w pełnej kwocie na konto :D. Na stronie dalej mam ze opłacono i dostarczono. Czy to za szanowanie marki? Spotkal się ktoś kiedyś z taka sytuacja? Pobiorą za chwile sobie ta kase ponownie, czy raczej już po ptokach? Jednemu z użytkowników kiedyś zwrócili hajs za One X mimo, że mu ją dostarczyli. Także nie pozostaje Ci nic innego jak tylko cieszyć się z darmowego pada.
Opublikowano 12 listopada 20213 l Ja tak kiedyś miałem z Nike, korporacja się upomni nie cieszyłbym się przedwcześnie xd
Opublikowano 12 listopada 20213 l Tak więc poczekam z miesiąc, myśle, że po takim czasie już się nie upomną i wtedy dam im zarobić ponownie dobijając sobie pół roku gamepassa. Kurde gdzieś w 2008 roku pamietam jak MS wysyłał darmowe pady do X360 na zgłoszenie usterki posiadanego, byłem wtedy uczciwy i nie wykorzystałem „luki” w ich systemie. Jeśli nie pobiorą to znaczy, ze karma wraca.
Opublikowano 12 listopada 20213 l Jakie brzydkie, ale pewnie się nie znam. Pady powinni wprowadzić do stałej oferty i sprzedawać za 200 EUR/USD więcej, i tak ludzie by kupowali.
Opublikowano 13 listopada 20213 l Nie wiem gdzie to napisać więc piszę tu może ktoś pomoże bo mi nie idzie znalezienie ceny upgrade z DMCV chodzi mi o bajery pod series X dla posiadacza zwykłej wersji jest w ogóle coś takiego?
Opublikowano 13 listopada 20213 l 46 minut temu, Lord Protector napisał: Nie wiem gdzie to napisać więc piszę tu może ktoś pomoże bo mi nie idzie znalezienie ceny upgrade z DMCV chodzi mi o bajery pod series X dla posiadacza zwykłej wersji jest w ogóle coś takiego? Nie ma, musisz kupić DMC5 SE. Żadnego upgrejdu pod nowe konsole nie kupisz, bo nie istnieje.