drozdu7 2 690 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca 8 godzin temu, Beelzeboss napisał: Zreszta tu nie ma mowy o żadnym xboxie, bo nie zrobia kolejnej Chłopie ale żeś się ujebal tego Xboxa. Taka plejka fantastyczna, to czemu naparzasz tylko o MS, Spencerze itp. 8 godzin temu, Beelzeboss napisał: wyglada obrzydliwie Obrzydliwe to wygląda sprzęt konkurencji akurat Zrobią pc-konsole to zrobią, w świetle tego co się dzieje to nie wiem czy kogokolwiek to aż tak boli, bo kto będzie chciał to zostanie w ich ekosystemie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Przypominam, że piszecie z kolesiem, który robił krucjatę przeciw fuzji ms z ab. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca No właśnie teraz to już sam nie wiem, czy to kamilek czy incz - z tego pierwszego pasuje obsesja na punkcie spencera, z tego drugiego bycie toksycznym zjebem co jak raz się czegoś uczepi to już nie puszcza. Tak czy siak, to nie CW2 dla alterów, więc zaleca się wypierdalanie w podskokach do odpowiedniego tematu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 306 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca 16 minut temu, drozdu7 napisał: Chłopie ale żeś się ujebal tego Xboxa. Taka plejka fantastyczna, to czemu naparzasz tylko o MS, Spencerze itp. No i znowu kolejny nawąchał się oparów. Gdzie tam "ujebałem" się xboxa? Piszę jak jest, tak jak zresztą zrobiłem to na początku lutego. Czas pokazał, że mam rację, a wy nie potraficie połączyć kropek. Spokojnie, prawdopodobnie za jakieś 11 tygodni Spencer wam wszystko wyłoży na tacy, skoro już teraz robi takie wywiady. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tedi007 626 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Nie wiem w czym problem, chcesz konsole z napędem bierzesz z napędem, chcesz bez ale, żeby miała inne parametry techniczne jak xsx (oby dysk był większy) to będziesz miał taką możliwość. Widzę jak ktoś daje większy wybór to też źle. Kvrwa, ludziom nie dogodzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca 24 minuty temu, drozdu7 napisał: Zrobią pc-konsole to zrobią, w świetle tego co się dzieje to nie wiem czy kogokolwiek to aż tak boli, bo kto będzie chciał to zostanie w ich ekosystemie i tyle Nie wiem co jeszcze MS musiałby zrobić, żeby zniechęcić do swojej platformy graczy, który dotychczas na niej pozostali. Jest sprzęt, który obsługuje się jak konsolę, jest dostęp do zakupionych gier... Tutaj już nie ma "pola do popisu" w kwestii okrojenia marki Xbox. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 28 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 6 minut temu, Bzduras napisał: No właśnie teraz to już sam nie wiem, czy to kamilek czy incz - z tego pierwszego pasuje obsesja na punkcie spencera, z tego drugiego bycie toksycznym zjebem co jak raz się czegoś uczepi to już nie puszcza IMO to Inch, któremu zapowiedź wydawania gier MS na Nintendo i PlayStation złamała psyche. Innych wyzywa od fanboyow, a sam prezentuje najbardziej toksyczne podejście. Jednocześnie gardzi graniem na PC, ale jara go myśl że następny Xbox może przypominać komputer. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca On chce żeby powtarzać że MS przegrał. Tak, przegrał na polu konsol. Sprzedał ich mniej, sprzedał mniej gier. Nie liczy się aż tak. Póki co z ostatnich miesięcy to Xbox kojarzy się z totalnym chaosem. Najwięcej wprowadza sam Spencer swoimi wywiadami, kluczeniem itp Rano w podcaście Borys znów poruszył temat Unii europejskiej i tego że może coś się dziać w kierunku nowego prawa i możliwości instalacji innych sklepów/aplikacji. Może Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Nie będę niczego wklejał, ale pojawiły się plotki, że Toys for Bob robi dla MS nową część Spyro. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Imo czarny Xbox series x to najładniejsze konsola every. Za to biały to 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca 1 godzinę temu, drozdu7 napisał: Rano w podcaście Borys znów poruszył temat Unii europejskiej i tego że może coś się dziać w kierunku nowego prawa i możliwości instalacji innych sklepów/aplikacji. Może Sony otworzyło puszkę pandory biegając po urzędach regulacji w sprawie fuzji z AB? Xbox musiałby zaorać system xboxa, w sumie mają windowsa więc to z perspektywy MS nie takie wielkie halo. Musieliby się dzielić zyskami ze steam i epic, ale uniknęliby kosztów utrzymania i rozwijania os konsoli. Jedynie zapewnienie kompatybilności wstecz dla gier wydanych na xboxa i emulację na windows, a dla nich to zupełnie osiągalne. Ja nie mam nic przeciwko, jak dostarczą dobry hardware, rozsądnie wyceniony to dla mnie dodanie ikonki steam to tylko zysk. Na PC mam ze cztery razy większą bibliotekę gier niż na xbox. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 306 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2 godziny temu, drozdu7 napisał: On chce żeby powtarzać że MS przegrał. Nie chcę. Ciągle te same insynuacje o fanbojstwie odkąd w lutym napisałem, że fajnie jakby poszli w kierunku pc. Ja się z tego cieszę, bo chcę takiego "streamlined" windowsa z mozliwoscią odpalania całej biblioteki xboxa aż do series x. Niech sobie wypuszczaja gierki na playstation, ale to na "xboxie" bedą wersje z wyzszymi ustawieniami graficznymi/60fps. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 306 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca https://www.pcgamer.com/gaming-industry/phil-spencer-blames-capitalism-for-games-industry-woes-i-dont-get-the-luxury-of-not-having-to-run-a-profitable-growing-business/ Cytat Phil Spencer blames capitalism for games industry woes: 'I don't get [the] luxury of not having to run a profitable growing business' Phil wini kapitalizm za problemy xboxa ;( 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 29 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca Ale gruszczykowy nagłówek xd Powiedział że Xbox nie ma tego komfortu by na siebie nie zarabiał, a autor artykułu dopowiedział sobie że winny jest kapitalizm że Xbox jak każda inna firma musi zarabiać 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Mamy pytanie. Chciałem zagrać z córką w kanapowego coopa w któreś LEGO, ale nie nie chcę jej zakładać konta na konsoli. Czy wystarczy, że podepnę drugiego pada i mogę grać na swoim koncie, czy jednak drugi pad wymaga drugiego konta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 271 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca 12 minut temu, LukeSpidey napisał: Mamy pytanie. Chciałem zagrać z córką w kanapowego coopa w któreś LEGO, ale nie nie chcę jej zakładać konta na konsoli. Czy wystarczy, że podepnę drugiego pada i mogę grać na swoim koncie, czy jednak drugi pad wymaga drugiego konta? Trzy razy przeczytałem tego posta, czy dobrze rozumiem Tak wystarczy połączyć drugi kontroler. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 306 Opublikowano 30 Marca Udostępnij Opublikowano 30 Marca 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 306 Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia oof 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dragon13 49 Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia A no bo to nie jest tak jak niektórzy myślą że 70 mld to były dla nich grosze, tylko poważna kasa, MS chce już czerpać zyski z ActiBlizz. Nie wiadomo czy to nie przez to chcą zarabiać teraz na sprzęcie konkurencji. Ale jeśli będą dawać wszystko na Playstation nawet z 1rok-2 lata opóźnienia to wydaje mi się że następna generacja będzie ostatnią generacja dla Xboxa - a przynajmiej takiego Xboxa jakiego znamy dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 306 Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) Zgadza się, ale to obecna generacja jest ostatnia jaką znamy. Musiał przyjsc przykaz z gory, bo wszyscy płatni influencerzy w podcastach (jizz corden, ironlords, colt) juz mowia o "konsoli" na windowsie. spencer bawił się w swojej piaskownicy, ale po zakupie acti wszystkie oczy sie na nich skierowały i czas na zarabianie pieniedzy. Edytowane 1 Kwietnia przez Beelzeboss 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Ciekawe czy tryb 60. klatek na wylacznosc PC-towa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 4 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia już za chwile Hellblade 2, a potem Gearsy mają wyznaczyć graficzne standardy tej generacji. Pytanie tylko czy też będą pasy i 30 fps xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Będzie cinematic experience i ch Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia ciekawe czy wrócą do korzeni w kwestii oprawy i klimatu, ale pewnie nie, na to trzeba poczekać do restartu serii a nie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi