Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 37,1 tys.
  • Wyświetleń 2,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Ja myślę, że 2% ludzi tutaj zna w ogóle angielski. Ja mam wujka w Chicago, poproszę go o komentarz. Odniosę się do tego o 15 publicznie na łamach forum.

Edytowane przez ProstyHeker

Opublikowano

Jakie ma znaczenie o co chodzi w reklamie? W dobie wycofywania się z pudełek, konsol bez napędów i głośnych protestów graczy oni coś takiego wypuszczają? Totalna odklejka. Sam fakt, że trzeba tłumaczyć o co chodzi w reklamie jest całkowicie oderwany od rzeczywistości. Przekaz jest jasny. Pudełkowcy siedzą w kontenerze czekając na swoją kopię, master race cyfrowiec siedzi wygodnie w domku. Zamień kontener z sklepem, co się zmieni? Albo pokaż kolejkę przed sklepem w dniu premiery. Przekaz jest identyczny

Opublikowano
40 minut temu, łom napisał(a):

Poprzedniej reklamy nikt nie wrzucił xd

w 28 sekundzie mówi o osiągnięciach, szkoda ze zdobyte w grach ubi, ea czy battle.net nie mogę synchronizować z kontem xbox live czy kontynuowac grania na innym sprzęcie

Opublikowano

Fajne stanowisko komputerowe, takie dla antygracza z trzema ipsami walącymi po oczach

Clipboard_11-04-2025_01.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Figaro napisał(a):

Tylko Don mógł napisać takiego posta. Winszuję.

MS zrobił reklamę, którą nikt nie zrozumiał, nawet fani Xboxa - i jakimś cudem to my popełniliśmy błąd, a nie MS tworząc kompletnie niejasną reklamę dla mas.

Wiesz, jeśli dla mnie reklama jest jasna i oczywista, to wnioskuję, że będzie taka sama dla innych ludzi.

Jeśli Ty jej nie zrozumiałeś, to też z automatu wnioskujesz, że inni są tak samo niekumaci ;)

Opublikowano
6 minut temu, SnoD napisał(a):

Jeśli Ty jej nie zrozumiałeś, to też z automatu wnioskujesz, że inni są tak samo niekumaci ;)

Wchodze do sekcji komentarzy pod filmem i pierwszy komentarz, ktory widze:

“The disrespect and dismissal towards physical games says a lot.”

To cos chyba nawet Ci Amerykanie nie zrozumieli. Reklama tragedia i niewazne czy dotyczy wypozyczania fizykow czy nie.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Ta reklama kto to widział. Teraz już na pewno po Xboxie.

Opublikowano

Snod jako jedyny zrozumiał reklamę bo był w sali konferencyjnej marketingu w Redmoncie podczas burzy mózgowej.

Opublikowano

Reklama, ktora zostawia miejsce do interpretacji i wypunktowania no zostanie wypunktowana. Tylko czy kogos serio dziwi i obraza fakt ze ms pcha sie cyfre i swoje abo? Przeciez to juz dwano sie dzieje.

Opublikowano

No przecież jasne jest, że chodzi o wypożyczanie gierek, nie bardzo kumam czemu sie tak obesraliście z tego powodu.

Inna sprawa, że reklama jest fatalna i dodatkowo wysmiewa sporą grupę ludzi. Pogratulować tylko debilom co to stworzyli i tym co przyklepali.

Opublikowano

Nie wiem czy zrozumiałem, ale ten kto to klepnął naprawdę musi nienawidzieć Xboxa - w czasie, gdy ich PR szoruje już nawet nie po dnie tylko tapla się w mule jeszcze poziom niżej oni wyjeżdżają z genialnym inaczej pomysłem obsrania starych gejmerów pamiętających dawne czasy kekw Powodzenia do iksboksa z takim marketingiem

Opublikowano
52 minutes ago, GearsUp said:

Fajne stanowisko komputerowe, takie dla antygracza z trzema ipsami walącymi po oczach

Ale tapetę ma z dashboardu PS3.

Opublikowano

Chociaz mogliby nie podtrzymywac stereotypow i powiedziec typowi zeby sie nie garbil.

Opublikowano
6 minutes ago, Mejm said:

Chociaz mogliby nie podtrzymywac stereotypow i powiedziec typowi zeby sie nie garbil.

To prawdziwy koneser, ma plakat z Avowed.

Opublikowano
3 godziny temu, drozdu7 napisał(a):

Najlepsze że na tej reklamie nie ma konsoli ;)

No właśnie według Microsoftowej nowomowy jest - jak odpalamy apkę Xboxa na PC to wyświetla się teraz na dole napis "włączam konsolę xbox"😄Rzadko tam ostatnio zaglądam ale to też chyba jakieś nowe zjawisko, bo nie zauważyłem tego wcześniej.

Opublikowano
5 minutes ago, Gregorius said:

No właśnie według Microsoftowej nowomowy jest - jak odpalamy apkę Xboxa na PC to wyświetla się teraz na dole napis "włączam konsolę xbox"😄Rzadko tam ostatnio zaglądam ale to też chyba jakieś nowe zjawisko, bo nie zauważyłem tego wcześniej.

Ktoś już pisał, że to błąd w polskim tłumaczeniu. Normalnie jest Launching Xbox.

Opublikowano
39 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Ktoś już pisał, że to błąd w polskim tłumaczeniu. Normalnie jest Launching Xbox.

Raczej to, ze "uruchamianie xbox'a" brzmi głupio, więc dodali konsole w polskim tłumaczeniu

Opublikowano
3 minutes ago, wojtas011 said:

Raczej to, ze "uruchamianie xbox'a" brzmi głupio, więc dodali konsole w polskim tłumaczeniu

No i wyszło jeszcze gorzej. Przynajmniej nie ma jak na konsoli po instalacji gry "użytkownik Halo Infinite jest gotowy do gry".

Opublikowano
3 godziny temu, GearsUp napisał(a):

Skąd wiesz, że to nie oledy?

Ja rozumiem, jak ktoś potrzebuje tyle monitorów do pracy ale do grania dla mnie to zabija immersje. Mam drugi monitor w pionie i używam go raz na rok w sumie.

Opublikowano
1 minute ago, Chewie said:

Skąd wiesz, że to nie oledy?

Ja rozumiem, jak ktoś potrzebuje tyle monitorów do pracy ale do grania dla mnie to zabija immersje. Mam drugi monitor w pionie i używam go raz na rok w sumie.

Bogactwo, targetem jest klientela gotowa płacić za PREMIUM doświadczenie. Highly curated.

Opublikowano

Czoper, jesteś mocno zaangażowany w temacie Xbox, jak na osobę, dla której obecna generacja jest DEFINITYWNIE ostatnią. No będzie PREMIUM, będzie curated Windows, będzie bez płyt i jedziesz z tym dalej, albo wysiadasz z pociągu. Ile można męczyć to samo, że był stary Xbox i nie ma starego Xboksa?