Opublikowano 21 godzin temu21 godz. No prosze, a ja myślałem że całkiem zastąpili go tą wersją bez napędu. Raczej nie chcą, żeby ktoś to kupił jak każdy fanboy xboxa już ma konsole od dawna a nowy klient po prostu weźmie tańsze PS5.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Za 1500 bym wziął na półkę bez rozpakowywania i w protektor, bo takie świadectwa końca z niziutką sprzedażą lubią po latach drożeć
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 1 minutę temu, jimmy napisał(a):Za 1500 bym wziął na półkę bez rozpakowywania i w protektor, bo takie świadectwa końca z niziutką sprzedażą lubią po latach drożećWeź za 2,7 i tak będzie drogie za dekade. A za dwie nówka z plombą już w ogóle.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 3 minutes ago, Figaro said:Jez <3A co ciebie ten Xbox w ogóle interesuje?
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. A czemu miałby mnie nie interesować, fana branży? Mam XS. Co to za głupia dopierdolka.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 4 godziny temu, Kangus napisał(a):mhm?ale az tyle pieniedzy? ,byla promocja na PS5 Slim za 1799zl
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 4 minuty temu, tomkill napisał(a):ale az tyle pieniedzy? ,byla promocja na PS5 Slim za 1799zlTo trzeba było brać PlayStation
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 34 minutes ago, Figaro said:A czemu miałby mnie nie interesować, fana branży? Mam XS. Co to za głupia dopierdolka.A to sorry miałem mylne przekonanie, że nie masz.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. W dniu 24.02.2026 o 03:33, Kangus napisał(a):Mówimy o Kowalskim to raz, dwa co kupisz w sklepie za 500zł co pociagnie GTA VI? Trzy - używałeś gf now? Ja jestem wybredny i dla mnie nawet ten streaming sie nie nadaje, ale obstawiam ze dla 90+% rynku taka jakość i opoznienia sa git i praktyczne nie do odróżniania od natywnego grania(a sama jakość obrazu od groma lepsza niz pozwalają obecne konsole) tym bardziej jak sie gra padem. Ofc xcloud to nie ta sama jakość co gf now, nie ma startu, wiec procent zadowolonych sie pewnie zmniejszy, ale pare razy używałem i opoznienia mnie nie zabijały, jakosc(zależy od gry) byla znosna pod granie poprzez kilkadziesiąt minut, a wygodnie mogłem szybko cos sprawdzic bez sciagania i instalacji.No ale ja i tym mówię że xboxowe rozwiązanie ssie pauke więc produkt dla nikogo.No dobra desperaci ale to już serio tryhard jak koń pod górkę.Edyta - babeczka po to żeby wytłumaczyć że AI gierki lepsze są niż development gier, to jest jasne. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez aph
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 7 minutes ago, devilbot said:No to niezła śmierć Xboxa i wygaszanie marki:Mówi to co chcesz słyszeć ale co faktycznie będzie to czas pokaże. Po owocach pracy ją poznacie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Matt Booty na szczęście też mówi co chce usłyszeć:"Our studio system is fully built around being first-party. We're not built to just be a publisher," Matt Booty Ale jak to przecież uwielbiany na forum analityk Rysław mówił, że będą jak Sega!!!
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. A, czyli jest dopiero w fazie "understand". Odpowiedni czlowiek na odpowiednim miejscu. Mam nadzieje, ze jak bedzie oglaszala "hardware" to bedzie "so excited".
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Phil już przesrał kasę na R&D nowej konsoli to co mają innego mówić
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 17 minut temu, Mejm napisał(a):Mam nadzieje, ze jak bedzie oglaszala "hardware" to bedzie "so excited".Haha jak będzie hardware i gry to i tak będzie koniec Xboxa, już za moment.