Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 18 godzin temu, pawelgr5 napisał(a):Asx moglby wrocic. On ma bana czy psycha siadła i uciekł?Cały czas śledzę temat. Ale, podobnie jak pewnie i wy, zmęczyłem się pisaniem ciągle o tym samym, jak to xbox po raz 2137 w tym miesiącu umarł, nową konsole na pewno skasują itp.. Dałem sobie więc spokój z pisaniem i skupiłem się na graniu w gry. Polecam ten styl życia.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 7 minut temu, ASX napisał(a):Dałem sobie więc spokój z pisaniemI bardzo dobrze, tak trzymaj.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. @ASX Terasz wlasnie zaczynaja dziac sie ciekawe rzeczy bo Xbox moze znowu zawalczy o klienta.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak mają walczyć o takich Mejmów to może niech sobie dadzą spokój.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 14 minut temu, pawelgr5 napisał(a):@ASX Terasz wlasnie zaczynaja dziac sie ciekawe rzeczy bo Xbox moze znowu zawalczy o klienta.Dobrze niech walczy, takie ruchy jak ta ostatnia obniżka cen dla nas jest zawsze na plus.Ale, szczerze mówiąc, nie sądzę by cokolwiek w szerszej perspektywie się zmieniło. Xbox pewnie będzie sobie dalej sobie egzystował na konsoli, PC czy w chmurze, ale nie spodziewam się żadnego comebacku.
Opublikowano 32 minuty temu32 min 28 minut temu, ASX napisał(a):Dobrze niech walczy, takie ruchy jak ta ostatnia obniżka cen dla nas jest zawsze na plus.Ale, szczerze mówiąc, nie sądzę by cokolwiek w szerszej perspektywie się zmieniło. Xbox pewnie będzie sobie dalej sobie egzystował na konsoli, PC czy w chmurze, ale nie spodziewam się żadnego comebacku.No dla mnie to abo na pc w tej chwili. Miło
Opublikowano 22 minuty temu22 min Fajna ta obniżka. Wywalili CoD a cena i tak wyższa niż po podwyżce xd