Opublikowano 16 godzin temu16 godz. bardzo zbliżone teraz do formatu okładek z steam, wiecie co to oznacza
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Chryste czy ten Xbox mógłby już przestać co chwilę tak wygrywać i po prostu zdechnąć
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Autor @Czoperrr pytał kiedy jakieś zmiany w dashboardzie, no to jakieś są xd Nie będzie jednej wielkiej przebudowy dashoboard, tylko cykl małych zmian co dwa tygodniu dnie takich jak te kafelki, które ostatecznie złożą się na większą przebudowę.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor 2 godziny temu, devilbot napisał(a):Chryste czy ten Xbox mógłby już przestać co chwilę tak wygrywać i po prostu zdechnąć Spokojnie są też złe wieściCzyli o to chodziło z tym resetem
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Mają zamknąć też jakieś studio wg przecieków.Rip double fine, dobrze że zdążyli założyć związek zawodowy.Jutro od rana trzeba się przyjrzeć dokładniej tej śmierci Xboxa.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Marża 3% to wielkość błędu statystycznego, jadą na zerze. Ja nie wiem jak oni chcą poprawić sytuację dochodową w obliczu dużej inwestycji - Helixa. Trochę zjeść ciastko mieć ciastko sytuacja.No ale przynajmniej wszystkie moje tezy potwierdzone, pani Asiu kocham panią
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Asia będzie musiała dorobić kilka procencików na OnlyFans. Inaczej się nie da.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 3 minuty temu, Sebas napisał(a):Asia będzie musiała dorobić kilka procencików na OnlyFans. Inaczej się nie da.W branży software kilkadziesiąt procent marży to norma. Xbox miał wcześniej powyżej 10%, jestem pewny że gdzieś to widziałem kiedyś.1-3% to handel detaliczny ma, dla porównania. Biznes gdzie decyduje tylko fizyczna skala, wielkość nic więcej.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Oczywiście jestem, ale nie ma zbytnio co analizować. Niech robi, wymyślili sobie ten plan z tym Matthew Ballem. A on sam w wywiadzie powiedział że gdy poznał Asię to pierwsze co go spytała to "is it fixable?"Dziesięć lat odpierdalali szopki a wy byście chcieli wstać i przeczytać że nagle wykresy wystrzeliły do góry. No nie, ale z tego jak mówi Sharma to jest tego świadoma.Co kwartał się tu zbieraliśmy podziwiać jak wszystko po kolei leciało na pysk, łącznie z gamingiem ostatnio. Więc chyba dobrze że jest jakaś ustalona zmiana, a że trzeba kogoś zwolnić, coś zreorganizować? Trudno, tak dzieje się wszędzie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ładnie zaczyna się ten "reset"... Jestem ciekaw jakie mieli przewidywania jeśli chodzi o sprzedaż gier, które wróciły na ekskluzywne tory, bo jeżeli proporcje będą jak w przypadku CoD, to nie wierzę w długotrwałą ekskluzywność
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jeżeli taka jest cena za brak gearsow na PlayStation to należy ją ponieść.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor 38 minut temu, MYSZa7 napisał(a):to może jednak ten Eday na PS5 co?niestety ten wpis wcale na to nie wskazuje. Wręcz przeciwnie, wygląda na to że jeszcze więcej gier w przyszłości ominie PS5We reintroduced exclusives with Gears of War: E-Day in 2026 and Clockwork Revolution in 2027. Players can continue to expect signature exclusives from us every year.Jeśli miałbym zgadywać to myślę że zamkną Double Fine. To fajne studio, robią fajne gierki, ale niestety na rynku jest coraz mniej miejsca na tego typu "fajne studia". Ich gry nie są hitami ani sprzedażowymi ani w GP, a jest położone w jednym z najdroższych miejsc na świecie do robienia gier czyli w Kalifornii.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Sony będzie miało kłopoty w przyszłej generacji bo zaraz zamykają housemarque więc jedynie goście od astrobota jeszcze potrafią tam robić gry a Świętej pamięci Phil Spencer zabezpieczył przyszłość Asi kupując najwybitniejsze studia developerskie w branży
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Double Fine to jedno, ale czy polski oddział Analiz przetrwa reset?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Damy radę, wiem że wam wygodniej było za Spencera.Tu chociaż jest opisane że zdiagnozowała milion problemów i uchybień którymi się trzeba zająć.Zobaczymy, to mnie tylko zastanawia "and so I think we'll start to see radically different business models that we never expected start to come into orbit later this year."
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor W tym dziale można przeczytać przynajmniej jakąś konstruktywną krytyczną analizę od użytkowników xboksa.W dziale PS5 nawet jak Sony zamknie Studio, podniesie ceny konsoli czy abonamentu to jimmy jedyne co jest w stanie napisać to to że to wina xboxa xd
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kilka słów o nowej strategii od Ashy Sharmy XBOX:Consoles that have already been purchased continue to work just as before; no one has taken away the games, new ones keep coming out, and the "Play Anywhere" feature is available. While there is plenty to criticize about Xbox, a lack of games—whether first-party or third-party—is hardly a valid complaint in recent years. This is especially true regarding support from Japan, where there has been massive progress compared to the Xbox One era. Xbox is the only console where, for instance, you will be able to play every single installment of Final Fantasy. As for the subscription service, one of the biggest upcoming changes is that lower Game Pass tiers will soon gain access to cloud gaming; this significantly lowers the barrier to entry, given that these tiers are much cheaper than Ultimate.