Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor a konsole przypadkiem nie aktualizują się automatycznie w nocy, bez potrzeby włączenia? Czy coś mi się pomyliło? Ja od lat nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem instalacje aktualizacji w swoim Xboxie, o tym, że jakaś była dowiaduje się dopiero jak widzę jakąś nową funkcję.
Opublikowano 38 minut temu38 min Autor no to nie wiem jak oni to robią i kiedy tę aktualizacje się instalują.Swoją drogą to jest jedna z tych rzeczy które akurat są fajnie i wygodnie zrobione w konsolach. Korzystając z mojego PCta, czy Xbox Rog Ally X aktualizacje są bardziej męczące. Bo są aktualizacje Windowsa, sterowników do karty graficznej, biosa itd., wszystko porozbijane w różnych miejscach. Nie jest to oczywiście jakich dealbreaker i da się z tym żyć, ale daleko temu do wygody konsol.