Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, ASX napisał(a):No dla mnie to też jest zmiana bardziej wizerunkowa. Poklepie trochę po plecach konsolowców, którzy ostatnio czuli się pominięci, zadba o pozytywny PR i tyle. Ale moim zdaniem strategia Xboxa nie ulegnie większym zmianom. Nawet ta wizja "Wszystko jest Xboxem" będzie dalej realizowana, co widać nawet we wczorajszym oświadczeniu, tylko już bez marketingowego hasła, które wzbudzało tyle kontrowersji.Piszesz jak jakiś zelota Phila. Nie będzie już żadnego "wszystko jest Xboxem". Zmiana jest dobra okazało się że wszystkie decyzje Phila i murzynki którym przyklaskiwałeś idą do śmieci. Bardzo dobrze. Wizerunek jest ważny.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 28 minut temu, devilbot napisał(a):Piszesz jak jakiś zelota Phila. Nie będzie już żadnego "wszystko jest Xboxem".Zmiana jest dobra okazało się że wszystkie decyzje Phila i murzynki którym przyklaskiwałeś idą do śmieci. Bardzo dobrze. Wizerunek jest ważny.Jakby to był pierwszy raz jak Microsoft tak robi, to może nawet bym w to uwierzył, ale schemat "ratowania" gałęzi cały czas jest taki jak przy innych wcześniej...
Opublikowano 52 minuty temu52 min Na ten moment kolejny przewrót, pierdu pierdu, nowa grafika, sratu tatu, konkretów brak. Szamotają się we własnym bagnie.Pojawiło się jakieś zielone światełko w tunelu, ale zobaczymy co finalnie pokażą, prócz fajnych wpisów na twitterze, jak to Xbox powraca, po tym jak już prawie zdechł.
Opublikowano 51 minut temu51 min Autor Xbox will be where the world plays and creates. We will build a global platform that connects players and creators everywhere. Console is at the foundation, delivering a premium experience, and cloud brings that experience to any device. You can play where you want, and your games, progress, friends, and identity stay with you across console, PC, mobile, and cloud.We Are Xbox - Xbox Wireno i tak przyklaskuje temu pomysłowi, bo podoba mi się wizja, nie bycia uwiązanym do jednego urządzenia, gdzie mogę mieć swoje Xboxowe gry i zapisy na konsoli, PC i handheldzie czy w chmurze.