Opublikowano 22 września 20204 l 3 minuty temu, ASX napisał: grałem w golden eye na 4 osobowym splitscreenie z moimi kuzynami i bardzo miło to wspominam. ale poczekaj i zobacz jaką nostalgią obrośnie Sea of Thieves, gdy te miliony dzieciaków, zagrywających się teraz w piratów, dorosną To pamiętaj, żeby za te kilka lat nam tu dać znać
Opublikowano 22 września 20204 l Slodki Jezu, ale ten SOT to najbardziej uwiera tych wszystkich ktorzy nie maja Xboxa, ani w gre nie grali.
Opublikowano 22 września 20204 l Autor 2 minuty temu, Voytec napisał: To pamiętaj, żeby za te kilka lat nam tu dać znać jeśli forum nie umrze, a ja nie zdziadzieje to na pewno dam znać 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Slodki Jezu, ale ten SOT to najbardziej uwiera tych wszystkich ktorzy nie maja Xboxa, ani w gre nie grali. to tylko zdrowy który w ostatnią grę Rare grał w 2001 i trochę wypadł z obiegu
Opublikowano 22 września 20204 l Chwilę grałem z @Rozim w SoT, ale na dłużej mnie gra nie przyciągnęła.
Opublikowano 22 września 20204 l Pad od Series to w gruncie rzeczy to samo co w One tylko dodali share i zmienili krzyżak?
Opublikowano 22 września 20204 l 15 minut temu, orion50 napisał: Pad od Series to w gruncie rzeczy to samo co w One tylko dodali share i zmienili krzyżak? Tak jest ciutkę mniejszy też ale wyszli z założenia, że żadnych udziwnień nie będzie bo my jesteśmy normalni
Opublikowano 22 września 20204 l 14 minut temu, bluber napisał: Tak jest ciutkę mniejszy też ale wyszli z założenia, że żadnych udziwnień nie będzie bo my jesteśmy normalni Z tym, że od poczatku istnienia marki nie potrafią zaprojektować dobrego D-pada
Opublikowano 22 września 20204 l 5 minut temu, cotek napisał: Z tym, że od poczatku istnienia marki nie potrafią zaprojektować dobrego D-pada Bo nie moga skorzystać z dpada jakiego ma Sony bo oni trzymają patent
Opublikowano 22 września 20204 l 36 minutes ago, orion50 said: Pad od Series to w gruncie rzeczy to samo co w One tylko dodali share i zmienili krzyżak? Ten sam pad i można ciągle użuwać padów z 360 i one. Jaki nam pasuje. Jak ktoś chce krzyżak z Dual Shocka, to przejściówka - ja tak grałem już od pierwszego Xboxa. Do indyków można też arcade stick dla lepszych doznań. Edytowane 22 września 20204 l przez C1REX
Opublikowano 22 września 20204 l 7 minut temu, C1REX napisał: Ten sam pad i można ciągle użuwać padów z 360 i one. Jaki nam pasuje. Jak ktoś chce krzyżak z Dual Shocka, to przejściówka - ja tak grałem już od pierwszego Xboxa. Do indyków można też arcade stick dla lepszych doznań. A na takiej przejściówce nie ma jakiegoś sporego laga?
Opublikowano 22 września 20204 l Ponoć, te ułożenie rąk u menadżerka SEGI ma znaczenie Edytowane 22 września 20204 l przez tedi007
Opublikowano 22 września 20204 l 11 minutes ago, lpcl said: A na takiej przejściówce nie ma jakiegoś sporego laga? Raz w całym życiu miałem przejściówkę z mega lagiem na pierwszego Xboksa. Poza tą jedną miałem 0 laga. Przejściówek używałęm na turniejach w Soula. Jakby był lag, to byśmy wyczuli. Z przejściówkami na Xboksa powinno być jeszcze łatwiej, bo wybierasz najtańszą pomiędzy wersją na 360, one lub series i na ulubioną wersję Dual Shocka. Ja osobiście preferuję pady z PSX i PS2. Edytowane 22 września 20204 l przez C1REX
Opublikowano 22 września 20204 l Wystarczyłyby Persony w XGP. Yakuzy i tak będą już portować i wydawać na Xa, a dalej nie przychodzi mi nic ciekawego co mogliby zaoferować. Edytowane 22 września 20204 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 22 września 20204 l 1 minute ago, Paolo de Vesir said: Wystarczyłyby Persony w XGP. Yakuzy i tak będą już portować i wydawać na Xa, a dalej nie przychodzi mi nic ciekawego co mogliby zaoferować. Ja w Yakuzę pierwszy raz na za free w GP zagrałem.
Opublikowano 22 września 20204 l Ja swoją pierwszą zagrałem w Plusie (YK), a teraz na swoją kolej czekają Y0 i YK2. To solidny wstęp do sagi, a koszty znikome za blisko 100h grania.
Opublikowano 22 września 20204 l Żeby było sens brać Segę to by musiała wrócić jak za dobrych czasów, Virtua Fighter, Virtua Rally, Virtua Tennis, Sonic itd.
Opublikowano 22 września 20204 l Godzinę temu, tedi007 napisał: Ponoć, te ułożenie rąk u menadżerka SEGI ma znaczenie To gest bezpieczeństwa dla kolegi z tyłu.
Opublikowano 22 września 20204 l 4 minuty temu, zdrowywariat napisał: Żeby było sens brać Segę to by musiała wrócić jak za dobrych czasów, Virtua Fighter, Virtua Rally, Virtua Tennis, Sonic itd. same trupy
Opublikowano 22 września 20204 l No niestety, a szkoda, bo zagrywałem się w Virtua Tennis, w Sonica 2, w Virtua Fighter 4 Evo, w Crazy Taxi, czy w Jet Set Radio. Edytowane 22 września 20204 l przez zdrowywariat
Opublikowano 22 września 20204 l Teraz, zdrowywariat napisał: No niestety. Ostatnio gram w nie na telefonie na emulatorze dreamcasta
Opublikowano 22 września 20204 l 1 minutę temu, lpcl napisał: Ostatnio gram w nie na telefonie na emulatorze dreamcasta Właśnie zedytowałem moje ulubione gry od nich.