Opublikowano 6 sierpnia6 sie To na pewno jakiś tatuaż związany z frakcją w Falloucie, nie dopierdalaj się już tak.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 7 godzin temu, Observer napisał(a):Nie no niezłe wariaciki nam woke do gierek wciskały:Najzabawniejsze w tym wszystkim że na zbity ryj wyjebała ich kobieta z mniejszości etnicznej xd Nie tego właśnie chcieliście pojeby, żeby takie osoby zastąpiły "białych mężczyzn" na stanowiskach kierowniczych? No to macie. Ciężkie czasy dla aktywiszcz - w berlinie zaimportowany przez nich muzułmanin rozjeżdża im parady, a w usa jak im się udało w końcu na stanowisko szefa dostać wymarzoną strong woman of color, to ich wypierdoliła z roboty. Znowu trzeba zacząć od zera, może za 8432 razem wreszcie wprowadzanie komunizmu się uda.A ja debil myślałem że Figaro tak śledzi te zwolnienia bo naprawdę martwi się losem ludzi
Opublikowano 7 sierpnia7 sie W dniu 5.08.2026 o 23:05, devilbot napisał(a):Co niby innego miało by się stać żebym przestał?Może wyłączenie serwerów do sprawdzania licencji? Niedawno była awaria, że nawet gry na płytach nie ruszały.U mnie przez wiele miesięcy gra z płyty mnie wku* żądaniem zakupu jej w sklepie! Można było startować po kilku sekundach, naj po 10s. Dzięki tej awarii wreszcie to naprawili.16 godzin temu, Observer napisał(a):Znowu trzeba zacząć od zera, może za 8432 razem wreszcie wprowadzanie komunizmu się uda.Teraz się uda, mają dobrego haka - likwidację gotówki (w niektórych krajach jak Norwegia już 1-2%) i blokadę kont do zera. Co prawda banki bredzą, że ok. 3500 zł (pensja min) nie jest blokowane, realnie blokują do równego zera więc nawet chleba nie kupisz zarabiając 20 tys na miesiąc. I nie dasz rady tego obejść handlem wymiennym (za mała płynność).
Opublikowano 11 sierpnia11 sie Podobno w rodzinnie Xboxa najlepiej radzi sobie Blizzard co jest logiczne. Diablo 4 miało dobry okres, WoW jest ciągle kurą znoszącą złote jaja a i Overwatch zaliczył wzrost.
Opublikowano 11 sierpnia11 sie A co ma sobie nie radzić. My tu na forum żyjemy w bańce ludologicznej(xd) gloryfikując "prawdziwe" gry, a prawda jest taka, że dzieciaki to na potęgę wypierdalają hajs na skiny, skrzynki i inne mikropłatności, które starej daty gracze uważają za raka. Gry blizzarda to są naładowane tego typu gównem od ponad dekady. Pamiętam jaka nagonka była na jakieś mounty w wowie za 50 euro, a potem logując się do gry to widziałem, że sporo tego latało.
Opublikowano 11 sierpnia11 sie Przecież ona nie zna się na gierkach więc po co takie pierdololo uskutecznia?
Opublikowano 12 sierpnia12 sie Użytkownika Figaro nie obchodzą ci ludzie i tak on to robi z nienawiści do xboxa. Jak sony zamordowało mistrzów z bluepoint to napisał coś w stylu "no szkoda, ale wole oryginalne demonsy i sotc" haha
Opublikowano piątek o 05:294 dni Kilka nadchodzących zmian, plotki o rzekomym odpowiedniku platyny w achievementach, acziki do kilku gierek z OG XBOXa, karty gry do gier ze wstecznej itp:
Opublikowano piątek o 05:344 dni Autor 2 minuty temu, Wredny napisał(a):Kilka nadchodzących zmian, plotki o rzekomym odpowiedniku platyny w achievementach, acziki do kilku gierek z OG XBOXa, karty gry do gier ze wstecznej itZ tym "odpowiednikiem platyny" to nie plotki, Sharma sama powiedziała że zespół pracuje nad tym i do końca roku tego roku ma być.
Opublikowano piątek o 05:504 dni Widziałem, że piasła coś w stylu "team is working on something for later this year", ale żadnych konkretów od tamtej pory nie było i póki co to tylko spekulacje, jakby to miało wyglądać, stąd napisałem "rzekomym".
Opublikowano piątek o 05:574 dni Autor Ale odpisywała na konkretne pytanie o odpowiednik platyny. Moim zdaniem jeśli jest oficjalna wypowiedź osoby kierowniczej, która odpowiada w ten sposób na konkretne pytanie, to jest oczywiste że to coś więcej niż plotka. Która z definicji jest czymś na co nie ma dowodów i zazwyczaj jest anonimowa.
Opublikowano piątek o 07:374 dni Nie napalajcie się na pozytrona, on będzie dotyczył na pewno tylko gier które są własnością Microsoftu.Reszta wydawców musi się zgodzić.
Opublikowano piątek o 07:454 dni to może dlatego gta 5 i mafia nie ma darmowego płytowego upgrejdu bo wiedzą, ze będzie zmiana w cyfrową wersje
Opublikowano wczoraj o 12:32 1 dzień Na Xboxie cisza spokój jak nigdy. Widać że sezon urlopowy. 4800 tys poszło na przymusowy, a reszta wypoczywa se.Asia jak pięknie przewidziała że w 2030 r będzie liderem gamingu