Opublikowano 5 sierpnia5 sie Trochę to podejrzane jak Xbox ostatnio tak wygrywa i robi tyle dla graczy. Przecież mieli iść śladami SEGI!Jebane klauny z ryslawem na czele.
Opublikowano 5 sierpnia5 sie xD tu za tydzień może być zupełnie coś innego. Co Ty, pierwszy kwartał z xboxem?
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Nie, gram na Xboxie od premiery Halo 2.Co niby innego miało by się stać żebym przestał?
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Nie opłacam od czerwca. Ale co by musiało się stać to musieliby nie wypuścić nowej konsoli to oczywiste.Albo zacząć robić gry gdzie postać idzie tpp coś mówi i przeciska się przez szczeliny.Na szczęście robią takie z soczystym gameplayem dla graczy corowych.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Widać że zaczęło się dobrze dziać bo jeszcze nie tak dawno byłeś smutnym siurem i marudą. A teraz widać że leci gierka za gierką, jest ten uśmiech na twarzy i błysk w oku
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Widzę wjechały promki na ghost recon na Xboxie wildlands, breakpoint i klasyczne z 360.Polecam bo za grosze a dzisiaj wjeżdża next gen patch do wildlands z darmo.Ja dokupie też wildlands wersje pc bo widzę jest za 10zł na Węgrzech na Microsoft store. Gra niestety nie ma Playanywhere i muszę kupić drugi raz.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Oni wybrali pod te ścinkę samych takich ciepłych ludzi? Czy to sobie jakiś grifter taką składankę zrobił?Chyba z tego: Edytowane 6 sierpnia6 sie przez Kangus
Opublikowano 6 sierpnia6 sie GPU doładowane na rok do przodu, mój PC jest GOTOWY na nadchodzącą supremację Asi i Gabena, nie żałuję niczego. fuck PlayStation ,,I,,
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Wspierajcie PlayStation bo inaczej nie zrobią bloodborna 2 i innych perełek
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Sonka nie była wystarczająco wspierana i byli zmuszeni zamknąć Bluepoint Games. Nie zmuszajcie sonki do dalszych drastycznych kroków. Kupujcie ps5pro za 5k
Opublikowano 6 sierpnia6 sie no niestety jeszcze raz będę musiał wesprzeć tych dziadów, ale nie ma tego złego, elegancko kupi się GTA VI na nowym koncie i pogoni Prosiaka za dodatkowe +200 zł z zainstalowaną paszą od Rockstara
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Ich taktyka działa synergistycznie z sony, miałem brać MW4 na sonke gdzie mam kolekcje od Ghost-ów po BO7 ale patrząc na to co sony wyprawia wywaliłem plusa więc muszę iść na inną platformę. Miał być steam ale w sumie patrząc na Xbox Play Anywhere najlepiej giereczke kupić na xboxa, dodatkowo jak okaże się że wprowadzą te disc to digital to kupując wersje w pudełku na XSX otrzymam digitala na XSX oraz PC.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Jakieś DLC warte uwagi do tego Wildlands czy sama podstawka styknie do ogrania?
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Godzinę temu, Bzduras napisał(a):Jakieś DLC warte uwagi do tego Wildlands czy sama podstawka styknie do ogrania?Sama podstawka styknie. Wg mnie żadne dlc do tej gry nie są warte pieniędzy
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Normalnie, wystarczy mieć acziki w dupie. To za cenę kieprawej kawy żal nie wziąć.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Poprzednie epizody zrobione przez machinegames były świetne więc i ten się ogra. Zwłaszcza że za darmo i dodaje nowe achivmenty jak ktoś lubi.Asia i id software ugotowała
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Ale stażysty jednego nie mogli zwolnić i gość te mapki sobie klepie.To z okazji 30 lecia quaka masakra że już tyle lat grałem w to w szkole na informatyce
Opublikowano 6 sierpnia6 sie 13 godzin temu, Shen napisał(a):niewielka strata raczej te zwolnienia, niezla zbieraninaNie no niezłe wariaciki nam woke do gierek wciskały:Najzabawniejsze w tym wszystkim że na zbity ryj wyjebała ich kobieta z mniejszości etnicznej xd Nie tego właśnie chcieliście pojeby, żeby takie osoby zastąpiły "białych mężczyzn" na stanowiskach kierowniczych? No to macie. Ciężkie czasy dla aktywiszcz - w berlinie zaimportowany przez nich muzułmanin rozjeżdża im parady, a w usa jak im się udało w końcu na stanowisko szefa dostać wymarzoną strong woman of color, to ich wypierdoliła z roboty. Znowu trzeba zacząć od zera, może za 8432 razem wreszcie wprowadzanie komunizmu się uda. Edytowane 6 sierpnia6 sie przez Observer