Opublikowano 15 października 20213 l 28 minut temu, Bzduras napisał: Kurła, jedni przeciekerzy mówią tak, inni nie, trzeci, że tamci dwaj są głupi, a czwarci, że mądrego to ciężko znaleźć. Mogliby już rzucić jakiś trailer i zamknąć mordy tym insajderom, bo co jeden to lepszy. Ale te przecieki tak mnie wkurwiają, że jasny kutas Po czym, jeśli chodzi o moją ulubioną grę, to włażę na te fora i czekam na cokolwiek jak głupi. Ale to jest lepsze narzędzie marketingowe obecnie, niż marketing wychodzący od twórców.
Opublikowano 15 października 20213 l Jeżeli są to przecieki typu "Rockstar wrzucił coś na serwer szybciej niż planował" to co w tym złego?
Opublikowano 15 października 20213 l 2 godziny temu, Bzduras napisał: Kurła, jedni przeciekerzy mówią tak, inni nie, trzeci, że tamci dwaj są głupi, a czwarci, że mądrego to ciężko znaleźć. Mogliby już rzucić jakiś trailer i zamknąć mordy tym insajderom, bo co jeden to lepszy. https://youtu.be/cISBCIMMJVY
Opublikowano 16 października 20213 l Patrzcie co w szafie znalazłem [emoji1787] Kupione na premierę za 229 zł w Media Markecie. Masakra.
Opublikowano 16 października 20213 l to była jakaś edycja specjalna, że aż 229 zł?Tyle kosztowały na premierę. W ogóle widzę, że na allegro chodzą nawet pod 300 zł te edycje [emoji44]
Opublikowano 16 października 20213 l Nie no regularnie poniżej 100 zł można kupić. Sam niedawno kupiłem drugie wydanie za 70 zł
Opublikowano 16 października 20213 l To może jakieś ogłoszenie z archiwum mi wpadło. Zresztą i tak tego nie sprzedam nigdy. Żałuję, że VC nie kupiłem jakiejś fajnej edycji.
Opublikowano 21 października 20213 l Premiera w tym roku, do końca roku 2mc, a ci dalej bez konkretnej daty czy jakichkolwiek innych informacji. Jezu jak mnie wc0rviaja tym.
Opublikowano 21 października 20213 l Przecież to remaster jest. Oni info o preorderach, dacie premiery i cenie mogą rzucić tydzień przed premierą. Bo mogą.
Opublikowano 21 października 20213 l 6 minutes ago, suteq said: Przecież to remaster jest. Oni info o preorderach, dacie premiery i cenie mogą rzucić tydzień przed premierą. Bo mogą. Nawet tego nie musza, zrobią newsa na FB ze już jest do kupienia i cały internet się rzuci z sentymentu
Opublikowano 21 października 20213 l No wiadomo, po prostu chciałbym wiedzieć kiedy będę się rzucał z sentymentu
Opublikowano 22 października 20213 l 54 minuty temu, Rozi napisał: Dzisiaj 20 rocznica GTA III, muszą coś dziś o trylogii wrzucić Sorki byczku dziś jedynie dostaniesz skina clauda do gta online
Opublikowano 22 października 20213 l Widzę, że humor Wam dopisuje. Ale kto raz grał w GTA Online, ten się w cyrku nie śmieje. No i nadal nie ma żadnego info, a ja w urodzinowej czapeczce z logo Rockstara paraduję od samego rana! Rockstar niestety - jak widać - nie szanuje wiernych fanów. Nie to co CDR. Oni przynajmniej kulturalnie i z dużą klasą poinformowali o kolejnej obsuwie. To się szanuje.
Opublikowano 22 października 20213 l https://gtaforums.com/topic/976575-gta-trilogy-the-definitive-edition-now-available-for-pre-order/ 60 dolców. 11 listopada.
Opublikowano 22 października 20213 l 2 i pół bomby za 20 letnie gry? Sorki ale nie. Gdyby to był remaster rdr to dałbym i 3