Skocz do zawartości

Rockstar Games dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano
28 minut temu, Bzduras napisał:

Kurła, jedni przeciekerzy mówią tak, inni nie, trzeci, że tamci dwaj są głupi, a czwarci, że mądrego to ciężko znaleźć. Mogliby już rzucić jakiś trailer i zamknąć mordy tym insajderom, bo co jeden to lepszy.

Ale te przecieki tak mnie wkurwiają, że jasny kutas :pawel:

Po czym, jeśli chodzi o moją ulubioną grę, to włażę na te fora i czekam na cokolwiek jak głupi. Ale to jest lepsze narzędzie marketingowe obecnie, niż marketing wychodzący od twórców.

• Odpowiedzi 492
  • Wyświetleń 274 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jeżeli są to przecieki typu "Rockstar wrzucił coś na serwer szybciej niż planował" to co w tym złego? ;)

featured-3.jpgfeatured-vc.jpgfeatured-sa.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

Kurła, jedni przeciekerzy mówią tak, inni nie, trzeci, że tamci dwaj są głupi, a czwarci, że mądrego to ciężko znaleźć. Mogliby już rzucić jakiś trailer i zamknąć mordy tym insajderom, bo co jeden to lepszy.

https://youtu.be/cISBCIMMJVY

Opublikowano

Patrzcie co w szafie znalazłem [emoji1787] Kupione na premierę za 229 zł w Media Markecie. Masakra.

d27fb50a5b136d427ab3d2f6baf22121.jpg

4c76dfec6515f831f78e217f8e6b8d2c.jpg

Opublikowano

to była jakaś edycja specjalna, że aż 229 zł?

Opublikowano
to była jakaś edycja specjalna, że aż 229 zł?
Tyle kosztowały na premierę. W ogóle widzę, że na allegro chodzą nawet pod 300 zł te edycje [emoji44]
Opublikowano

To może jakieś ogłoszenie z archiwum mi wpadło. Zresztą i tak tego nie sprzedam nigdy. Żałuję, że VC nie kupiłem jakiejś fajnej edycji.

Opublikowano

Premiera w tym roku, do końca roku 2mc, a ci dalej bez konkretnej daty czy jakichkolwiek innych informacji. Jezu jak mnie wc0rviaja tym. 

Opublikowano

Przecież to remaster jest. Oni info o preorderach, dacie premiery i cenie mogą rzucić tydzień przed premierą. Bo mogą. 

Opublikowano
6 minutes ago, suteq said:

Przecież to remaster jest. Oni info o preorderach, dacie premiery i cenie mogą rzucić tydzień przed premierą. Bo mogą. 

Nawet tego nie musza, zrobią newsa na FB ze już jest do kupienia i cały internet się rzuci z sentymentu 

Opublikowano

No wiadomo, po prostu chciałbym wiedzieć kiedy będę się rzucał z sentymentu :rayos:

Opublikowano

Jakiś trailer przed premierą pewnie będzie, więc spokojnie.

Opublikowano

Dzisiaj 20 rocznica GTA III, muszą coś dziś o trylogii wrzucić :/

Opublikowano
54 minuty temu, Rozi napisał:

Dzisiaj 20 rocznica GTA III, muszą coś dziś o trylogii wrzucić :/

Sorki byczku dziś jedynie dostaniesz skina clauda do gta online  :pawel:

Opublikowano

Widzę, że humor Wam dopisuje. Ale kto raz grał w GTA Online, ten się w cyrku nie śmieje.

No i nadal nie ma żadnego info, a ja w urodzinowej czapeczce z logo Rockstara paraduję od samego rana!

Rockstar niestety - jak widać - nie szanuje wiernych fanów. Nie to co CDR. Oni przynajmniej kulturalnie i z dużą klasą poinformowali o kolejnej obsuwie. To się szanuje.

Opublikowano

O ten remaster, co nie wiadomo kiedy wychodzi

Opublikowano

270zł na polskich sklepach.

Opublikowano

2 i pół bomby za 20 letnie gry? Sorki ale nie. 

Gdyby to był remaster rdr to dałbym i 3 :nosacz3: