Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co było pierwsze - Senior czy Premium?

Premium, Senior, a może Gold? 62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Za czym głosujesz:

• Grupy Premium i Senior bez zmian
      22
    • Tworzymy jedną grupę dla wszystkich wyróżniających się userów
      40

Ankieta została zamknięta

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 546
  • Wyświetleń 74 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Drodzy forumowicze, pierwszy etap zmian za nami. Z forum zniknęła grupa Premium Member, a wszyscy jej członkowie trafili do grupy Senior Member. Do końca sierpnia dodamy info odnośnie tego, jak wygląd

• Czlowieku ja tak nawet smsy pisze

Opublikowano

Straciłem. A tak fajnie się wrzucało zdjęcia bezpośrednio z telefonu. I wyklinało. Proszę o oddanie z powrotem.

Opublikowano

Przecież do wrzucania plików bezpośrednio z dysku/telefonu senior niepotrzebny? Chyba?:notbad:

Opublikowano

Kurwić bez cenzury na administrację również. W sensie ja nie będę tego robić bo nie mam powodów, tylko informuję :nosacz3:

Opublikowano
16 godzin temu, Wiolku napisał:

Straciłem. A tak fajnie się wrzucało zdjęcia bezpośrednio z telefonu. I wyklinało. Proszę o oddanie z powrotem.

Nawrzucaj różnych losowych tabelek w temacie o covidzie w ilości jakiej Ci potrzeba, przecież nikt się nawet nie zorientuje 

Opublikowano

Przejebongo że do seniora wlicza się aktywnoścć ale z wyłączeniem CW, a już korona-patologiczny temat pozwala takiemu poyebowi jak tirex wozić się na niebiesko:nvmnd:

Opublikowano

Sracie się o jakiś niebieski kolor. Myślałem ze już było wyjaśnione ze nikogo.

Opublikowano

Haha zdrowywariat ma seniora A Mozi nie :nosacz3:

Opublikowano

Co tam krzyczysz randomie uzytkowniku?

Opublikowano

O ty gnoju :[

1 minutę temu, Pupcio napisał:

Haha zdrowywariat ma seniora A Mozi nie :nosacz3:

Mejm dostał wreszcie seniora po pielgrzymkach do moderacji i struga ważniaka 

Opublikowano

Czyli za znajomości, a nie za zasługi.
Ja swojego Premiuma dostałem po ustawkach w Elite Dangerous, w ktorych brałem udział w szanownym towarzystwie Bansaia i Kyo.
Był jeszcze @Figuś, ale on był wtedy nikim :kaz:

Opublikowano
1 minutę temu, Wredny napisał:

Ja swojego Premiuma dostałem po ustawkach w Elite Dangerous, w ktorych brałem udział w szanownym towarzystwie Bansaia i Kyo.
Był jeszcze @Figuś, ale on był wtedy nikim 

Bansai nie brał wtedy udziału w tych ustawkach z Tobą :kaz:  bo on już dawno po platynie był i miał w dupie kolegów :shieeet:

Jakbym nie poszedł wtedy na makowca z Kyo to też byś chuja miał za to chujowe latanie:xboxssie:

Opublikowano

Mylisz się i pamięć widzę już zawodna - SENIORZE @Figuś :sir:
Bansai własnie dzięki nam wbił platynę jako pierwszy w Polsce i doskonale pamiętam jego piskliwy głosik i moje komentarze, w których wyrażałem zdziwienie, że mamy do czynienia z takim dzieciakiem :D

Opublikowano

To były pierwsze ustawki, po których nie było dla nas premiuma, tego dostaliśmy po tych z Kyo, Moldarem i randomami co żeś ich znalazł na jakiejś grupie. Kyo  dał po premiumie i powiedział żę przez jakiś czas nie chce nas słyszeć bo ma nas dosyć po ty 60 czy 80h grindu. Sorry ale do takich piedrół niestety mam pamięć, a listę zakupów już muszę spisywać na kartce :sapek:

Opublikowano

Ku.rwa moze nastepnym razem nie dawajcie modow dzieciom z mutacja :reggie:

Ale cos kojarze, ze po tym jak Bansai wbil platyne (w ogole jako pierwszy na swiecie) to je.b zabral zabawki i nara a inni musieli sie prosic o ustawki xD

A co do Seniorow to ten matematyczny algorytm moze i jest wygodny ale generalnie z deka poje.bany. No zeby zdrowywariat mial Seniora a np dee nie albo Wiolku to jest iksde. Nie wspomne o tym, ze przez rok Kmiot tez go nie mial. Teraz Roziego nie bedzie rok na forum i straci bo nie bedzie mial mogl wypelniac statystyk. To powinna byc ranga uznaniowa. Nie wiem, niech ja nadaja sami Seniorzy, niech zbierze sie raz na rok jakies gremium i nich decyduja kogo chca a kogo nie w szeregach. Bo teraz to jest ch.uja warte. A, i powinno byc to odciete zupelnie od gierek. Dla gierkozje.bow osobna ranga.

Opublikowano

Nie no jeszcze chwilę był, spierdolił dopiero na stałe jak resetera powstała i stała się jedynym bezpiecznym miejscem w w internecie dla tych "tolerancyjnych" wraca chyba jak tylko jakiegoś bloka dostanie :yakubu:

Opublikowano

No dlatego ja nie pisałem, że był z nami do końca, tylko że go tam poznałem, bo pamiętam, jakim składem kończyliśmy - screena mam nawet:

17e1bea1e7b51-5cd5C6579AA6AFC2EAB.691BAB3DD767C6AB_message_420133302610685_1641145713322.jpg.7163dc938224eadce5fa263eb1c2727d.jpg

Jeszcze na którymś etapie @KOMARZYSKO z nami grał.

Opublikowano
5 minut temu, Figuś napisał:

Nie no jeszcze chwilę by

Nie chodzilo mi o jego wyjscie z forum a o ustawke w ED, gdzie po tym jak wbil platyne to juz nie chcial pomagac innym (na forum caly czas byl).