Jump to content

Ratchet and Clank Rift Apart

Sylvan Wielki

Recommended Posts

Posted

W sumie jedyna gra, która pokazała "moc" ssd (przeskakiwanie z jednego świata do całkowicie innego w parę sekund). W sumie z tych wszystkich "platformówkowych" marek sony to to duo najbardziej lubię. Szkoda, że tylko nie na premierę konsoli skoro nie podali żadnej daty.

Posted

Wolałbym Jak and Daxter, no ale Ratchett też zawsze na plus. Kolejna gra, która daje radę pod względem oprawy, mnóstwo efektów, odbicia, szybkie ladowanie się etapów, jest bardzo dobrze. Insomniac to prężne studio, spoderman, ratchett, dają radę.

Posted (edited)

Mega dobrze to wygląda, cieszę się, że będzie można ponownie wcielić się w Ratchet-a, grafika jak zwykle najwyższy poziom, jak to wygląda w ruchu to głowa mała. Czeka nas kolejna świetna rozwałka. 

Ps. Te skakanie między światami i druga postać z automatu przypomniało mi system z Onimusha 3 gdzie raz graliśmy Akechim a raz Blanc - kiem. 

Edited by czarek250885
Korekta
Posted
Godzinę temu, Snake_Plissken napisał:

SONY, nie zawiedź mnie i potwierdź, że to będzie tytuł startowy.:D

Chyba pierwszy raz może być taka sytuacja, że 3 platformówki będą na start, Ratchet, astrobot i sackboy. 

Posted
2 godziny temu, Snake_Plissken napisał:

SONY, nie zawiedź mnie i potwierdź, że to będzie tytuł startowy.:D

Szczerze wątpię. Na start będzie Spider-Man, Ratchet pewnie w 2021

Posted

Jak to jest pre-alpha to jak będzie wyglądało finalnie? Ten fragment powyżej przypomniał mi o Quest for Booty, piraci byli superowi.

• Upvote 1
Posted

Będzie wyglądało niewiele lepiej :) mogą sobie pisać że to Alpha, prealpha, graficznie to bedzie wyglądało praktycznie tak samo.

• Upvote 2
Posted
9 godzin temu, XM. napisał:

Będzie wyglądało niewiele lepiej :) mogą sobie pisać że to Alpha, prealpha, graficznie to bedzie wyglądało praktycznie tak samo.

Kurcze ogrywałem Ratchet-a na PS4 i robił wrażenie, a ta część to miazga. W 4k z HDR zryje baniak. Moim zdaniem najfajniejsza gra pokazu, no i te przejścia między światami, totalnym kosmos. Zapowiadają się piękne święta, niestety jeszcze bez tej gry, ale cóż grając w inne rzeczy będziemy wyczekiwać tego kawałka kodu.

Posted

Kurcze jak grałem to nie zwracałem uwagi na takie rzeczy. Zrobiłem platynę i bawiłem się świetnie. Gdyby tak rozkminiac każdą grę to zawsze coś znajdziemy. Jeśli coś nie sprawia nam radości to w to nie gramy.

Posted
30 minut temu, czarek250885 napisał:

Kurcze jak grałem to nie zwracałem uwagi na takie rzeczy. Zrobiłem platynę i bawiłem się świetnie. Gdyby tak rozkminiac każdą grę to zawsze coś znajdziemy. Jeśli coś nie sprawia nam radości to w to nie gramy.

Też zdobyłem platynę :) I niedługo potem ponownie ograłem starą trylogie na PS3, i niestety, moim zdaniem, remake stracił sporo tego specyficznego i cynicznego humoru, którym charakteryzowała się między innymi jedynka :)

Posted

Obejrzałem trailer raz jeszcze i muszę przyznać że jestem pod wrażeniem, animacji i przejściami pomiędzy planetami. Świetnie to wygląda

Posted
W dniu 12.06.2020 o 10:26, Figaro napisał:

Gra miała być docelowo na premierę. Ale będzie 1 połowa 2021.

info?