Opublikowano 14 lutego 20223 l Recenzja Horizon Forbidden West. Jeszcze więcej, jeszcze lepiej? (antyweb.pl) 7.5/10
Opublikowano 14 lutego 20223 l Co prawda też nie powinien dawać spoilerów z jedynki no ale jeszcze jestem jakoś w stanie to zrozumieć skoro recenzja dotyczy kontynuacji ale spoilerowanie gry którą się recenzuje? No pojebany gość xD
Opublikowano 14 lutego 20223 l Ale to jak pisalem taki delikatny spoiler chociaz ja gdybym mial to ogrywac za 3 dni to niechcialbym tego wiedziec.
Opublikowano 14 lutego 20223 l 9 minut temu, Mejm napisał: Ta recka nrgeeka ma na koncu delikatny spoiler wiec jak ktos nic nie chce wiedziec o grze i fabule to niech ominie ostatnia minute. Standardowo u niego, zamiast recenzować, to streszcza całą grę, ale i tak dzięki za ostrzeżenie. Jeszcze zaraz zrobi swoje słynne jednominutówki.
Opublikowano 14 lutego 20223 l naprawde ktoś na forum słucha nrgeeka? jest spoko dla 16 latków ale tutaj chyba jest inna średnia xD
Opublikowano 14 lutego 20223 l Ja go lubilem jak siadal na kanapie i pitolil o gierkach z lat 90. Ale odkad poszedl w yt na full time to odpuscilem.
Opublikowano 14 lutego 20223 l naprawde ktoś na forum słucha nrgeeka? jest spoko dla 16 latków ale tutaj chyba jest inna średnia xDJa straciłem szacunek do niego gdy bronił EA przy batlefroncie 2 [emoji14]
Opublikowano 14 lutego 20223 l Nie no to średnio spoiler jest. Raczej oczywistość dla mnie. Ale racja, ktoś się może zrazić. Dziwne, że jechał na fabułę w jedynce, a tu nawet nie wspomniał o tym. Ja nrgeeka lubię i lubiłem głównie za crapy. Btw - ma być jego TECH-recencja też xd Polskie DF xd Dobra to jeszcze acg zobaczyć i może arhn i styknie.
Opublikowano 14 lutego 20223 l Dobrze że wydzielili drzewko z pułapkami, ostatnie które zrobię, w tym całym bogactwie mechaniki walki, tego akurat prawie w ogóle nie używałem, znacznie częściej dominacji, która jest czasami niezłym widowiskiem ;]
Opublikowano 14 lutego 20223 l Dla mnie najważniejsze było więcej i lepiej i to dostałem, jedynka bardzo mi się podobała i niechciałbym diametralnym zmian. Dodatkowo lepsza jakość, Dual sense i jestem content, byle do piątku
Opublikowano 14 lutego 20223 l Obejrzałem 6 przekupionych recenzji i jestem przekonany że płynnie kontynuuję przygodę po skończeniu Frozen Wilds, mnóstwo fajnych usprawnień, od menu, po walkę, koniec z zapełnionymi kieszeniami, fabuła bardzo sci-fi, poboczne zadania znacznie poprawione, grafika która zachwyca, i nadal brak QTE czyli ciągle rozgrywka to czyste mięso. Do tego minigra, 3 równoległe mapy zamiast jednej (latanie, chodzenie, pływanie). Pop-up zadziwia, ale chyba tylko szaleniec nie zagra przez to w grę.
Opublikowano 14 lutego 20223 l Godzinę temu, Czoperrr napisał: Recenzja Horizon Forbidden West. Jeszcze więcej, jeszcze lepiej? (antyweb.pl) 7.5/10 Czyli otwarte zakończenie na część 3.... no cóż mogli by dać jakieś pierdolnięcie. Odnośnie fabuły 1 to tam był dość mocny twist fabularny. Połączenie historii + nowego IP i jego kreacji budziło wtedy nawet fajne emocje. Sam wbiłem w tej grze platynkę, bo grało mi się dobrze czyli takie 8/10. Wydaję mi się, że recenzenci jak i gracze oczekiwali dużo większego "przeskoku" jakości w tej grze, a niestety Horizon to gra cross-generacyjna i z pewnością będzie to bardzo widoczne podczas rozgrywki.
Opublikowano 14 lutego 20223 l 9 minut temu, Rtooj napisał: 3 równoległe mapy zamiast jednej (latanie, chodzenie, pływanie). Jestem ciekawy szczególnie tego pływania, jakieś podwodne jaskinie, ruiny, mam nadzieję, że trochę tego będzie.
Opublikowano 14 lutego 20223 l Godzinę temu, Mejm napisał: Ta recka nrgeeka ma na koncu delikatny spoiler wiec jak ktos nic nie chce wiedziec o grze i fabule to niech ominie ostatnia minute. Można też ominąć całą recenzję i wyjdzie to też na dobre.
Opublikowano 14 lutego 20223 l Ja mam tylko jedną obawę, czy Spoiler w piątek będzie czas na zjedzenie obiadu.
Opublikowano 14 lutego 20223 l Mamut zamówiony Szalony .. ja niestety nie mam miejsca na kolekcjonerki w domu.
Opublikowano 14 lutego 20223 l 6 minut temu, messer88 napisał: Ten pop up to oby szybko wyeliminowali paczykiem. Pop up bardzo nie przeszkadza w grach, w nowych pokemonach też jest taki a gra się wyśmienicie
Opublikowano 14 lutego 20223 l Pop up bardzo nie przeszkadza w grach, w nowych pokemonach też jest taki a gra się wyśmienicieNo w pokach to już jest niesmaczne .. wali po oczach i czasem się czuje jakbym grał grę z czasów PS3..Ale sama gra zacna jest.
Opublikowano 14 lutego 20223 l Godzinę temu, Square napisał: Ja mam tylko jedną obawę, czy Pokaż ukrytą zawartość w piątek będzie czas na zjedzenie obiadu. Godzinę temu, Rtooj napisał: Podczas jedzenia możesz czytać notatki Albo możesz np poczytać i przypomnieć sobie o postaciach, jak ci nie zapadło w pamięć min 5 bohaterów XD Co do pop up to on w każdym trybie występuje na PS5?