Opublikowano 22 kwietnia 20241 r No te fragmenty slonca po 1 w kazdym swiecie by odblokowac true ending i zakonczyc akt 3.
Opublikowano 22 kwietnia 20241 r Autor One są gwarantowane, zawsze w tych samych pokojach, jedynie niektóre pokoje mogą być w różnych częściach biomu.
Opublikowano 22 kwietnia 20241 r Przy pierwszym przejściu je zrobiłem żeby to zakończenie odblokować, teraz już się nie spinam na te wszystkie znajdźki. Zawsze można oglądnąć na yt zakończenie
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Wiadomo nad czym teraz pracuje Housemarque? Byłoby miło gdyby grzebali coś przy sequelu.
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi W dniu 10.11.2023 o 20:39, Figuś napisał: fajnie teasują następną grę, drugi film 1:25 artwork jak się robi, w 10:40 w pełnej krasie jest też oficjalne pożegnanie ze stormdivers nad którym pracowali przed Returnalem dla leniwych Ukryj zawartość
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Autor 34 minuty temu, LukeSpidey napisał: Wiadomo nad czym teraz pracuje Housemarque? Nowe IP tylko tyle wiadomo. A Returnal to raczej zamknięta pozycja i kontynuacji nie będzie.
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi 9 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Returnal Director's Cut xD .... z trybem Roguelike do Returnala Edytowane 29 kwietnia 202429 kwi przez KrYcHu_89
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi Druga część Returnala to by było coś, ale marne szanse na to. Ciekaw jestem nad czym ciekawym pracują.
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi Liczę na kolejne DLC, może kolejna wieża syzyfa. Tylko tym razem proszę płatne, bo to niesmaczne było ostatnio.
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi 2 minuty temu, Rtooj napisał: Liczę na kolejne DLC to przestań XD
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi 6 minut temu, Figuś napisał: to przestań XD Zabawny jesteś, w tym samym temacie przed wieżą syzyfa paru pisało że nie będzie dlc bo już odłożyli prace nad grą. Po wieży syzyfa Ci sami pisali, że teraz to już na bank koniec, bo naprawdę nowy projekt i returnal w grobie. Kwestia podejścia, mnie nadzieja nic nie kosztuje, jak widać nawet dosłownie. Edytowane 29 kwietnia 202429 kwi przez Rtooj
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi Dark Horse Comics udostępnili tweeta z tym samym dopiskiem. IMO hierarchia możliwości wygląda tak: Najbardziej możliwe - jubileuszowy komiks/artbook Możliwe, ale nie liczyłbym na to - jakiś jubileuszowy update z mikro-nowościami Możliwe, ale naiwnie wierzyć - DLC mniejsze lub większe Niemożliwe - Returnal 2, nie zapowiadaliby w taki sposób, tylko bombą na State of Play + robią nowe IP
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi Chyba komiks, fantastycznie. Tylko żeby to był dobry komiks, a nie jak te dziadostwa popularne w latach 00', tomb raidery i inne adaptacje.
Opublikowano 30 kwietnia 202430 kwi Ja sobie teraz biegam w 5 biomie i zbieram fragmenty klucza i trochę mnie jadą ale dochodzę do wniosku, że boss organista jednak chyba najłatwiejszy z całej gry.