Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 267,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No siemaneczko Returnalowe swiry  jeszcze tydzien temu nie podejrzewalbym ze wystarczy mi cierpliwosci i samozaparcia zeby zrobic w tej grze cos ponad zwykle ukonczenie ale im dalej tym bylo trudniej.

• No co za Drama Queen z tego Reda!

• nero2082
    nero2082

the crash, the attack, my death. the crash, the att--   okurła co to jest za gra. co ona mi zrobiła. mam już obsesję na jej pkcie  ale po kolei    jaki to ma klimat :o bardzo tu cz

Opublikowano
  • Autor

One są gwarantowane, zawsze w tych samych pokojach, jedynie niektóre pokoje mogą być w różnych częściach biomu.

Opublikowano

Przy pierwszym przejściu je zrobiłem żeby to zakończenie odblokować, teraz już się nie spinam na te wszystkie znajdźki. Zawsze można oglądnąć na yt zakończenie :)

Opublikowano

Wiadomo nad czym teraz pracuje Housemarque? Byłoby miło gdyby grzebali coś przy sequelu. 

Opublikowano
W dniu 10.11.2023 o 20:39, Figuś napisał:

fajnie teasują następną grę, drugi film 1:25 artwork jak się robi, w 10:40 w pełnej krasie

jest też oficjalne pożegnanie ze stormdivers nad którym pracowali przed Returnalem

dla leniwych

Ukryj zawartość

obraz.thumb.png.1dd0b17e5cb5d9678c3c236f958f247f.png

Opublikowano
  • Autor
34 minuty temu, LukeSpidey napisał:

Wiadomo nad czym teraz pracuje Housemarque?

Nowe IP tylko tyle wiadomo. A Returnal to raczej zamknięta pozycja i kontynuacji nie będzie.

Opublikowano

No i co?

Returnal jak to ma w zwyczaju wraca :)

Opublikowano
9 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

20240429_131836.thumb.jpg.00408d52eef2fea4c155483c90c1e58a.jpg

:pepegasm:

Returnal Director's Cut xD

....

z trybem Roguelike do Returnala ^^

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Druga część Returnala to by było coś, ale marne szanse na to. Ciekaw jestem nad czym ciekawym pracują.

Opublikowano

Tomorrow to tytuł gry, czy tomorrow ogłoszenie?

Why not both?

Opublikowano

Liczę na kolejne DLC, może kolejna wieża syzyfa.

Tylko tym razem proszę płatne, bo to niesmaczne było ostatnio.

Opublikowano
6 minut temu, Figuś napisał:

to przestań XD

Zabawny jesteś, w tym samym temacie przed wieżą syzyfa paru pisało że nie będzie dlc bo już odłożyli prace nad grą.

Po wieży syzyfa Ci sami pisali, że teraz to już na bank koniec, bo naprawdę nowy projekt i returnal w grobie.

Kwestia podejścia, mnie nadzieja nic nie kosztuje, jak widać nawet dosłownie.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

Może zupełnie nowa gra pod Pro konsole :ohboy: Oj czekamy co by nie bylo :banderas:

Opublikowano

Stroje ze Stellara z okazji  3 rocznicy.

Opublikowano

Dark Horse Comics udostępnili tweeta z tym samym dopiskiem.

IMO hierarchia możliwości wygląda tak:

Najbardziej możliwe - jubileuszowy komiks/artbook

Możliwe, ale nie liczyłbym na to - jakiś jubileuszowy update z mikro-nowościami

Możliwe, ale naiwnie wierzyć - DLC mniejsze lub większe

Niemożliwe - Returnal 2, nie zapowiadaliby w taki sposób, tylko bombą na State of Play + robią nowe IP

Opublikowano

Chyba komiks, fantastycznie.

Tylko żeby to był dobry komiks, a nie jak te dziadostwa popularne w latach 00', tomb raidery i inne adaptacje.

Opublikowano

Ja sobie teraz biegam w 5 biomie i zbieram fragmenty klucza i trochę mnie jadą :) ale dochodzę do wniosku, że boss organista jednak chyba najłatwiejszy z całej gry.

Opublikowano

Komiks Fallen Asteria i artbook. 

Opublikowano

Artbook obowiązkowo z każdym pomieszczeniem.