Opublikowano środa o 20:231 dzień 30 minut temu, messer33 napisał(a):Na allegro masz taniej.Wiem, ale z powodów których nie chcę wyjawiać muszę kupić grę albo w jednym, albo w drugim sklepie. Dziwna sprawa, ponieważ w przypadku Crimson Desert żadnych problemów nie było.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. ogolnie zauważyłem tendecję, że w okolicach premier zaczyna brakować gier, tak ssmo ceny często idą do góry srednio na 1-2 dni przed premierą
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Tutaj z ciekawości właśnie patrzyłem na allegro to po reckach ceny skoczyły o 20-30zł.To już jutro
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Już czeka na konsoli. Szkoda, że się odblokuje dopiero o północy.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ktoś już dorwał pudełeczko dzień przed premierą? Cosmic Invasion, które też ma premierę 17 miałem 15 już do odbioru w paczkomacie ale niestety jeśli chodzi o duże tytuły to już tak dobrze nie ma i trzeba czekać do dnia premiery.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. @Patapon U mnie empik nie wysłał ani marvel cosmic ani pragmaty jeszcze
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ja jedynie obejrzałem sobie wrażenia baby z fjutem (josh walił do niej konik haha) hajpik wzrósł, chyba dostane dokładnie to na co liczyłem, ale nawet taki wierny niewolnik na usługach capcomu narzeka dyskretnie na historie więc może być źle nawet jak na standardy capcomu xD chociaż dla mnie historia w ich grach to najmniej istotna rzecz
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Jak recki wyszło to były w nich, że gra mówi JESTEM GROM NIE EXPERIENCE CINEMATIC, DILUJ Z TYM.Zbierasz jakieś badziewie? Nie będziemy Ci tłumaczyć, że to tajemna rasa chomików z kosmosu podrzuciła, ale to mydeveloperzy tam to wrzuciliśmy, żebyś się dobrze bawił
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 2 godziny temu, Patapon napisał(a):Ktoś już dorwał pudełeczko dzień przed premierą? Cosmic Invasion, które też ma premierę 17 miałem 15 już do odbioru w paczkomacie ale niestety jeśli chodzi o duże tytuły to już tak dobrze nie ma i trzeba czekać do dnia premiery.UNIBLO jeszcze rano pokazywało pełne półki, że można brać, a teraz mają już chyba tylko połowę tego:
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Pograłem kilka godzin i jak na razie jestem bardzo zadowolony. System walki fajnie ewoluuje, lokacje nie są zwykłymi korytarzami i jest co zwiedzać, a aktorka grająca Dianę robi świetną robotę.