Opublikowano środa o 20:231 dzień 30 minut temu, messer33 napisał(a):Na allegro masz taniej.Wiem, ale z powodów których nie chcę wyjawiać muszę kupić grę albo w jednym, albo w drugim sklepie. Dziwna sprawa, ponieważ w przypadku Crimson Desert żadnych problemów nie było.
Opublikowano wczoraj o 05:46 1 dzień ogolnie zauważyłem tendecję, że w okolicach premier zaczyna brakować gier, tak ssmo ceny często idą do góry srednio na 1-2 dni przed premierą
Opublikowano wczoraj o 06:14 1 dzień Tutaj z ciekawości właśnie patrzyłem na allegro to po reckach ceny skoczyły o 20-30zł.To już jutro
Opublikowano wczoraj o 11:11 1 dzień Już czeka na konsoli. Szkoda, że się odblokuje dopiero o północy.
Opublikowano wczoraj o 11:16 1 dzień Ktoś już dorwał pudełeczko dzień przed premierą? Cosmic Invasion, które też ma premierę 17 miałem 15 już do odbioru w paczkomacie ale niestety jeśli chodzi o duże tytuły to już tak dobrze nie ma i trzeba czekać do dnia premiery.
Opublikowano wczoraj o 11:47 1 dzień @Patapon U mnie empik nie wysłał ani marvel cosmic ani pragmaty jeszcze
Opublikowano wczoraj o 12:32 1 dzień Ja jedynie obejrzałem sobie wrażenia baby z fjutem (josh walił do niej konik haha) hajpik wzrósł, chyba dostane dokładnie to na co liczyłem, ale nawet taki wierny niewolnik na usługach capcomu narzeka dyskretnie na historie więc może być źle nawet jak na standardy capcomu xD chociaż dla mnie historia w ich grach to najmniej istotna rzecz
Opublikowano wczoraj o 12:49 1 dzień Jak recki wyszło to były w nich, że gra mówi JESTEM GROM NIE EXPERIENCE CINEMATIC, DILUJ Z TYM.Zbierasz jakieś badziewie? Nie będziemy Ci tłumaczyć, że to tajemna rasa chomików z kosmosu podrzuciła, ale to mydeveloperzy tam to wrzuciliśmy, żebyś się dobrze bawił
Opublikowano wczoraj o 13:46 1 dzień 2 godziny temu, Patapon napisał(a):Ktoś już dorwał pudełeczko dzień przed premierą? Cosmic Invasion, które też ma premierę 17 miałem 15 już do odbioru w paczkomacie ale niestety jeśli chodzi o duże tytuły to już tak dobrze nie ma i trzeba czekać do dnia premiery.UNIBLO jeszcze rano pokazywało pełne półki, że można brać, a teraz mają już chyba tylko połowę tego:
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Pograłem kilka godzin i jak na razie jestem bardzo zadowolony. System walki fajnie ewoluuje, lokacje nie są zwykłymi korytarzami i jest co zwiedzać, a aktorka grająca Dianę robi świetną robotę.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Gierka jest absolutnie fantastyczna IMO. Z tego co już widziałem praktycznie bez większych bolączek czy rażących wad. Technicznie rewelacja, szefowie z Capcom zdecydowanie potrafią w wizualia i optymalizację. 140fps ze wszystkim na maxa + patch tracing i serio momentami wygląda to obłędnie. Cudownie śledzi się relacje jakie zachodzą pomiędzy bohaterami, a przy tym jest też całkiem humorystycznie momentami. Naprawdę świetny i świeży tytuł.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 6 godzin temu, wrog napisał(a):Pograłem kilka godzin i jak na razie jestem bardzo zadowolony. System walki fajnie ewoluuje, lokacje nie są zwykłymi korytarzami i jest co zwiedzać, a aktorka grająca Dianę robi świetną robotę.Kilka godzin? Start był od 6?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 25 minut temu, Kuba0101 napisał(a):Kilka godzin? Start był od 6?Na steam. Moze na konsoli gra.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Nie podoba mi się to! Jak robić premierę, to dla wszystkich jednocześnie.Anyway... Preorderowy stuff:
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 54 minuty temu, Amer napisał(a):140fps ze wszystkim na maxa + patch tracing i serio momentami wygląda to obłędnie.To chyba z fg tez na maxa ;). PT w natywnym 4K to nawet 5090 moga byc spadki ponizej 30 fps, z dlss performance bez FG to gdzies 70+fps powinno być, moze okazjonalnie ponizej tych 70 nawet. Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez Kangus
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Dopiero jutro zagram, bo cały dzień dzisiaj w kołchozie. Ehhhh...
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ja wszystko na full 4k dlss balans, fgx2 i mam średnio 80 fps (4080S).Wygląda fantastycznie.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Fajne te skiny za pre order, i nie musi mała na bosaka latać psz psz psz
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ciekawe co tam za skończenie gry wpada, na drugim przejściu będą testy
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 1 minutę temu, Pupcio napisał(a):Ciekawe co tam za skończenie gry wpada, na drugim przejściu będą testyNo właśnie w reckach coś mówili że się odblokuje po przejściu jakiś modyfikator czy news game plus. Też jestem ciekaw co tam się będzie działo
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ja oglądając recke kogucika zgadzam sie że fajnie jakby dodali coopa gdzie drugi gracz steruje tylko tym hakowaniem. Szkoda że na to nie wpadli