Skocz do zawartości

Wysrywy z resetery

Featured Replies

Opublikowano

Jakis odpad z naszego pięknego kraju podlinkował do wiki konfedercji xD

• Odpowiedzi 587
  • Wyświetleń 17,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Przeczytałem ten cały wywiad i nie mam pojęcia o co chodzi tym popyerdoleńcom :dunno:
https://www.cdprojekt.com/en/media/news/mutual-respect-and-tolerance-are-the-foundation-of-creativity-and-innovation-interview-with-adam-kicinski-and-adam-badowski/

Mam nieodparte wrażenie, że żaden z tych snołflejków nie zrozumiał, co tam jest napisane, jeden rzucił, że to coś złego, a reszta wskoczyła na ten pociąg i tak sobie jadą.

OK, mam pewniaka na bana:

d7141f6a488f75ba.png

Jest i drugi:

55ee77adb00f40bc.png

Edytowane przez Wredny

Opublikowano

Small City Wrocław :obama: W sumie pewnie pochodzi z jakiegoś Rio De Janeiro albo Mexico City to może rzeczywiście zapizdów taki Wrocek dla niego.

Opublikowano

No już poleciały 3-4 osoby. :obama: 

Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał:

jednego faworyta juz tam mam

Dobrze, że go do Białegostoku nie wywiało :pawel:

tfvBSKB.jpg

To akurat dobre pytanie na koniec użytkownika z małego miasteczka, bo tylko w polsce porównuje się jakimś popier.dolonym sposobem LGBT do pedofilii, choć jedno z drugim nie ma nic wspólnego.

Bonusowo broni się prawdziwych pedofili, bo są ubrani na czarno, nie w kolory tęczy. 

Opublikowano
1 godzinę temu, golab napisał:

dalej przeżywają brak murzynów w wiedźminie 3?

A jak. Z tego samego tematu:

"major game featured no people of color in its original release"

"We knew CDPR was some bigoted ass dipships back during the 'no black people exist in historical Fantasy Poland'"

Edytowane przez Observer

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, suteq napisał:

No już poleciały 3-4 osoby. :obama: 

Przy takim tempie banowania, to nie wiem ile ludzi sie tam dziennie rejestruje, ze to forum jest dalej aktywne :pawel:

T67k1BG.jpgHg1K44S.jpgc0bV4S9.jpg

Opublikowano

A po zamknieciu zakladki z resetera:

36716_9d148cbdbcc35fe8353fb23f6e895799_b

Opublikowano

This is a good point. I probably wasn't going to buy the game anyway (too much "gameplay" for my tastes), but now I am all in to boycott these chuds until we can see proof of material support for BLM/Trans/Racial Justice initiatives. I guess maybe if the CEO transitioned but even at the point they'd still be white, and they need Black Femme leadership to even begin doing any meaningful work in that direction. 

XDg

Opublikowano
3 minuty temu, teddy napisał:

This is a good point. I probably wasn't going to buy the game anyway (too much "gameplay" for my tastes), but now I am all in to boycott these chuds until we can see proof of material support for BLM/Trans/Racial Justice initiatives. I guess maybe if the CEO transitioned but even at the point they'd still be white, and they need Black Femme leadership to even begin doing any meaningful work in that direction. 

XDg

To musi być troll XD

tenor.gif

Opublikowano
45 minut temu, Shen napisał:

Przy takim tempie banowania, to nie wiem ile ludzi sie tam dziennie rejestruje, ze to forum jest dalej aktywne :pawel:

T67k1BG.jpgHg1K44S.jpgc0bV4S9.jpg

To jest w sumie takie symptomatyczne że niby prawica to faszyści nietolerancyjni - a jednak te określane jako alt rightowe fora jak 4chan są praktycznie niemoderowane i dopuszczają opinie wszystkich. Natomiast fora tych lewicowych piewców tolerancji i wolności to tyrania gdzie za byle co nie po myśli fanatyków od razu leci ban - i to nie tylko resetera, to samo jest na lewicowych subredditach czy nawet polskich feministycznych czy lgbt fanpage i grupach na FB. To kto więc tu tak naprawdę jest nietolerancyjny?

Edytowane przez Observer

Opublikowano

boze co za banda wykolejencow xd nie ma nic bardziej obrzydliwego w dzisiejszym spoleczenstwie niz skrajne, odciete od rzeczywistości lewactwo

Opublikowano
  • Autor

Temat o edytorze postaci w cyberpunku tez zloto

107548973_2756951061192422_5729733122513

Edytowane przez Shen

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Gifaro toczy bekę, że łapiemy się na ten trolling.

Naprawde dalej sądzisz że to trolling? Nie widziałeś ostatnich protestow w USA? Okupacji CHAZ? Usuwania z githuba w kodzie słów master/slave bo rasizm? Kazania policjantom klękać przed przestępcami? Facetów mówiących że identyfikują się jako kobiety i wygrywających tak sportowe zawody w kategorii kobiecej? Wywalania ludzi z pracy za stwierdzenie że życie białych też się liczy? To co jest na reseterze to żaden trolling, to nowa normalność według lewicy.

Opublikowano
1 minutę temu, Observer napisał:

Naprawde dalej sądzisz że to trolling? Nie widziałeś ostatnich protestow w USA?

Chodzi mi o to, że to Figaro nas trolluje mówiąc, że ResetEra to świetne miejsce i wcale nie są absurdalne powody do banów czy reakcje tamtejszych graczy.

No sytuacja w USA słabiutko jednak, nie ma co ukrywać. :/ 

Opublikowano

A ok, chociaz tu też bym polemizował, w koncu u nas tez sie kładli na ziemi przepraszajac za swoj kolor skory wiec ludzi ktorzy sa takimi reseterowcami na serio jest sporo, nawet mają swoją reprezentacje w polityce, chociażby Jachira.

Edytowane przez Observer

Opublikowano
  • Autor

Temat juz zszedł na wybory w Polsce i strefy wolne od lgbt :popcorn:

Opublikowano

O kurde ile baników będzie do rozdania. :obama: 

Opublikowano

Te komentarze pod ich tweetem :banderas: Jest jeszcze nadzieja w ludzkości

Opublikowano

Ma ktoś z forum tam konto? Można by im podrzucić wałek, że tęcza nie ma czarnego symbolu i jest to cholernie niesmaczne i rasistowskie w świetle obecnej sytuacji w USA. Kuuuurła, już oczami wyobraźni widzę, co by się działo jakby napuścić jednych na drugich :banderas: