Opublikowano 18 grudnia 20222 l Alez swietnie sie te mistrzostwa koncza. Wczoraj Chorwacja sprawila mi ogromna przyjemnosc zamykajac minifinal, a dzis Argentyna, ktorej kibicowalem od zawsze. W 2014 roku mialem pelne gacie ogladajac final, ale dzis wychodzilem z pokoju. Lionel Messi W KONCU triumfuje
Opublikowano 18 grudnia 20222 l 2 minutes ago, mcp said: Dobrze słyszałem, że łysego wygwizdali? Tak jak wczoraj.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l No też nie wiem, co oznaczało XDD Coś czuję, że poleci kara dla niego.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l 1 minutę temu, maciucha napisał: Co to był za gest z tą rękawica? Że ma ją w chuju.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l 1 minute ago, Wooyek said: Że ma ją w chuju. Może to była reka ktoregos robotnika co zginal przy budowie stadionu
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Makembe to ma minę jakby mu ktoś tego złotego buta miał za chwile w dupe wsadzić.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Teraz, Tokar napisał: Macron jak się łasi, żeby się obrażony Embeppe do niego odezwał Może go błagał, żeby nie robił smrodu w PSG.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l O, a jednak da się uszanować srebrny medal, a nie jak te pizdeczki z Anglii rok temu
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Za zorganizowanie tego mundialu w Katarze nalezy je.bac fife i lysego do jego konca, albo jej. Szczerze mowiac to spodziewalem sie wiecej przypalow po stronie przescieradel a w sumie to nie wyje.bala zadna powazna afera, malych tez nie bylo, pewnie dobrze czyszczone i nakladane turbanem. No ale jednak to zorganizowali i w sumie zle nie wyszlo. Pora tez byla ciekawa, nie przeszkadzala mi zima ani brak naje.banego bydla w strefach kibica latem. Najlepsza oczywiscie runda eliminacyjna no i final. Polacy jak zwykle nie zawiedli i pokazali swiatu "cos nowego" czy styl jeszcze gorszy niz w Rosji a do tego Czesio odje.bal znow jakies go.wno, ktore bedzie pudrowal u Stanowskiego, wiec mozna powiedziec, ze jakies emocje byly. Szymciniak dowiozl w finale a Dzieli nas Pilka na yt. Co zapamietam z tego mundialu, to bardzo moim zdaniem dobry pomysl na porzadne liczenie doliczonych minut. Mam wrazenie, ze ograniczylo to symulki. Kolejna rzecz to "placzacy" w trawie Lewandowski. No i wygrana Argentyny i w koncu tytul ms dla Messiego, moim zdaniem pilkarza kompletnego i najlepszego z mojego pokolenia. Na plus dla siebie zaliczam 0 obejrzanych materialow z Kanalu Sportowego i mejwenow, bo w typerku poszlo srednio. Do przeczytania podczas eliminacji
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Tu ludziom psycha siada jak ktoś ich wyjaśni w cw, albo przekręci nick, a wy się dziwicie ze Mekambe wkurwiony bo nie wygrał finału MS
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Wyczytywanie zwyciezcow po nazwisku to jakis nowy pomysl? Nie pamietam tego z wczesnieszych mundiali.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Messi wznoszący puchar Świata, no, nawet się wzruszyłem ale te szmaty mogli mu darowac
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Czytam komentarze, że był zajebisty mecz a ja musiałem kurwa po pierwszym golu jechać do roboty bo się prąd prądu i się sieć w firmie zesrala. Wróciłem na ostatni karm
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Teraz, Bartg napisał: Messi wznoszący puchar Świata, no, nawet się wzruszyłem ale te szmaty mogli mu darowac Ta szmata to pewnie przewyższa wartość naszych konsol, komputerów xd
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Dobrze, że po 15 minutach zmieniłem na angielski bo myślałem, że mnie skręci od tych pierdół Szpakowych