Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 163,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No cóż, po ponad tygodniu od premiery muszę powiedzieć że gra mnie rozczarowała, ale w zasadzie wiedziałem że tak będzie zanim ona wyjdzie, bo miałem bardzo wysokie oczekiwania. Jednocześnie nie powie

• Nie żeby kopać leżącego... ale szczerze to bym polemizował z tymi torami. Przewaga FM jest tu taka, że ma bogatszą geometrię terenu na niektórych trasach i 99% drzewek przy trasie jest w 3D.

• GT7 ma chyba jedną z najnudniejszych karier jakie widziałem. Pół roku ponad gram i nadal nie mogę skończyć tych Café Menu. Prawie każdy wyścig polega na tym, że startujesz na końcu, przebijasz się prz

Opublikowano
1 hour ago, PiPoLiNiO said:

Datę to oni jutro na konferencji podadzą. Mogliby jakieś demo wypuścić jak kiedyś to robili zawsze. 

Imo GP jest zawsze w promocji wiec demo to nie potrzebne marnowanie czasu i zasobow ludzkich 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ryuk napisał:

Imo GP jest zawsze w promocji wiec demo to nie potrzebne marnowanie czasu i zasobow ludzkich 

W sensie demo na miesiąc przed premierą. Kiedyś zawsze tak było. Do 5 za każdym razem dawali demko.

Opublikowano
W dniu 24.01.2023 o 11:48, Donatello1991 napisał:

Oby wiosna

Po drodze jeszcze DLC do FH5. Obstawiam wrzesień/ październik.

Opublikowano

Microsoftowe kłamczuszki, a tak liczyłem na wiosnę, kurwa :pechowiec:

Opublikowano

Forza jak to Forza, znowu wyznacza nowy standard graficzny na konsolach :banderas: wygląda i brzmi fenomenalnie :banderas:

Tylko ta premiera to nie maj-czerwiec a pewnie wrzesień :yeti:

Opublikowano
3 minuty temu, Daddy napisał:

Tylko ta premiera to nie maj-czerwiec a pewnie wrzesień :yeti:

Obstawiam jesień albo wjazd driftem w 2024 rok :lapka:

Opublikowano

Jak już tak odjebali pizdę bez podania daty premiery, to mogliby chociaż od biedy wypuścić drugie DLC do 5-tki, no jrpdl. 

Opublikowano

20 torów? Coś czuję że będzie rushowanie by się zmieścić w ostatnim wirażu tego roku, a potem wypuszczanie reszty w płatnych dlc i patchach. Jeszcze się okaże że to taki Microsofte GT Sport będzie w tej kwestii.

Opublikowano

Tam było powiedziane 20 environemnts czyli tak jakby środowisk. Cholera wie o co chodzi, mówię tu o kontekście, jednak stawiałbym na więcej niż 20 torów jako takich 

Opublikowano

20 środowisk, czyli taki Nurburgring jako srodowisko spokojnie zlapie 4-5 torów. Nie spodziewałem się niczego innego niż premiera na koniec roku, brak gameplayow dłuższych niż 20s to nie przypadek. 

Opublikowano

Jutro ma być jakiś dłuższy pokaz, może wtedy podadzą więcej informacji z datą premiery [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

7 miała 32 lokacje. Pewnie dużo im zajęło ogarnięcie wszystkiego stricte pod nextgena. 

Opublikowano
1 hour ago, Santi said:

Jutro ma być jakiś dłuższy pokaz, może wtedy podadzą więcej informacji z datą premiery emoji846.png

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Jakby mieli podać date premiery to dziś nie jutro 

Opublikowano

Śmiesznie jak za każdym razem podkreślali że nowa Forza będzie doświadczeniem nowej generacji i jakiego to skoku nie zaliczyli względem poprzedniej części i chociaż nazwa tej gry nigdy nie padła to wszyscy wiemy do jakiej produkcji się odnosili.

Co do samej gry to nie ma co pisać, wygląda to pięknie. Ale niepokoi mnie brak konkretnej daty premiery. Liczyłem na wczesną wiosnę, a zaraz okaże się gra wyjdzie latem lub jesienią.