Opublikowano 18 kwietnia 20232 l Jest powód dlaczego twórcy nie udostępniają publicznie wyglądu gier w czasie testów, a grający zobowiązują do NDA. Nieskończone gry po prostu nie wyglądają wówczas zbyt dobrze. Tak dla porównania wyglądał wyciek z nowego Horizona Spoiler a tak w czasie pierwszych testów wyglądało Sea of Thieves
Opublikowano 18 kwietnia 20232 l 12 minutes ago, Czoperrr said: Akurat o grafikę w Forza nie trzeba się martwić bo zawsze jest TOP. Dokładnie, najbardziej to się martwię o karierę i datę premiery
Opublikowano 18 kwietnia 20232 l Takie fotki z testów sieciowych to latały już po necie parę miesięcy temu.
Opublikowano 18 kwietnia 20232 l Grafa zmiecie, oby kariera była ciekawe. Gorzej jak gra będzie bardziej nastawiona na online.
Opublikowano 18 kwietnia 20232 l 32 minuty temu, Luqat napisał: @ASX ale wrzuć normalne screeny, bo rozdupcyłeś forumek schowałem w spoiler sorry
Opublikowano 19 kwietnia 20232 l O grafe akurat się nie martwię. Chcę dobry, nowy model jazdy i będę happy.
Opublikowano 19 kwietnia 20232 l Dzięki wersji PC to będzie najpiękniejszy racer w historii, ale martwię się o wydania konsolowe.
Opublikowano 19 kwietnia 20232 l Mogliby w końcu popracować nad replay'ami bo te ostro kuleja od zawsze. Brak reżyserowanych ujęć, tylko te bzdurne, definiowane tryby, a nie ukrywam że po wybornym przejeździe, lubię napawać się kunsztem jazdy i epickimi ujęciami
Opublikowano 21 kwietnia 20232 l Fajnie to by było jakby można było bardziej elastycznie dobierać liczbę okrążeń w karierze przy każdym wyścigu, a nie jak ostatnio 3 albo 10.
Opublikowano 24 kwietnia 20232 l Czekam w końcu na uczciwą prezentację z XSX - na 4K60RT absolutnie nie liczę, ale natywne 4K/60 czy uspcalling do 4K z RT jak najbardziej. XSX powinien być punktem odniesienia na pokazach MSu, bo jest po środku - blacharze wiedzą, że mogą mieć najładniejszą wersję, a posiadacze XSS wiedzą na co się pisali lub nie są nawet świadomi, że istnieje coś takiego jak RT, SSR, DSBM czy FAS.
Opublikowano 24 kwietnia 20232 l Ja tam mam pewne wątpliwości - MS może chcieć się uprzeć, że ma być 4K60RT na XSX i zaowocuje to co najwyżej poprawną grafiką (coś jak Performance w Horizon5).
Opublikowano 25 kwietnia 20231 r oby tylko tryb dla jednego gracza byl ciekawiej rozwiazany niz w odslonach 5-7, bo gram teraz w fm7 i ciezko sie wkrecic na dluzej niz dwa wyscigi podczas jednej sesji. najwiekszym minusem dla mnie jest to, ze nie czuc progressu i w zasadzie cala ta kariera to tryb szybkich mistrzostw, ktore moglyby byc jako osobny kafelek w menu (cos jak turnieje w fifie). marzy mi sie kariera gdzie mamy do wyboru kilka klas wyscigowych i w kazdej z nich zaczynamy od zera jakims slabym samochodem, po czym w miare postepow ulepszamy go, az dochodzimy do momentu gdzie dobijamy do szklanego sufitu i trzeba sie rozejrzec za nowa furka, zeby go przebic.