Skocz do zawartości

Featured Replies

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 162,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No cóż, po ponad tygodniu od premiery muszę powiedzieć że gra mnie rozczarowała, ale w zasadzie wiedziałem że tak będzie zanim ona wyjdzie, bo miałem bardzo wysokie oczekiwania. Jednocześnie nie powie

• Nie żeby kopać leżącego... ale szczerze to bym polemizował z tymi torami. Przewaga FM jest tu taka, że ma bogatszą geometrię terenu na niektórych trasach i 99% drzewek przy trasie jest w 3D.

• GT7 ma chyba jedną z najnudniejszych karier jakie widziałem. Pół roku ponad gram i nadal nie mogę skończyć tych Café Menu. Prawie każdy wyścig polega na tym, że startujesz na końcu, przebijasz się prz

Opublikowano

To wychodzi też na Xboksa One?

Opublikowano

Z dostępnych materiałów wynika, że nie.

Opublikowano

Jest powód dlaczego twórcy nie udostępniają publicznie wyglądu gier w czasie testów, a grający zobowiązują do NDA. Nieskończone gry po prostu nie wyglądają  wówczas zbyt dobrze.

Tak dla porównania wyglądał wyciek z nowego Horizona

Spoiler

Leak: Horizon Forbidden West Multiplayer - What we know so far

a tak w czasie pierwszych testów wyglądało Sea of Thieves

Cody J. Phillips on Twitter: "The best thing to come from the GTA leaks has  been game devs sharing their own alpha art. Sea of Thieves is my favourite  so far. https://t.co/Rkuh1bbUfm" /

Mike Chapman on Twitter: "Principally, we didn't want the mechanic to be  triggerable by players. This would have led to a convoluted set of rules  around when and where it could be

Opublikowano
12 minutes ago, Czoperrr said:

Akurat o grafikę w Forza nie trzeba się martwić bo zawsze jest TOP.

Dokładnie, najbardziej to się martwię o karierę i datę premiery ;)

Opublikowano

Takie fotki z testów sieciowych to latały już po necie parę miesięcy temu.

Opublikowano
32 minuty temu, Luqat napisał:

@ASX ale wrzuć normalne screeny, bo rozdupcyłeś forumek :gayos:

schowałem w spoiler :lapka: sorry 

Opublikowano

Mogliby w końcu popracować nad replay'ami bo te ostro kuleja od zawsze. Brak reżyserowanych ujęć, tylko te bzdurne, definiowane tryby, a nie ukrywam że po wybornym przejeździe, lubię napawać się kunsztem jazdy i epickimi ujęciami

Opublikowano

Fajnie to by było jakby można było bardziej elastycznie dobierać liczbę okrążeń w karierze przy każdym wyścigu, a nie jak ostatnio 3 albo 10. 

Opublikowano

Czekam w końcu na uczciwą prezentację z XSX - na 4K60RT absolutnie nie liczę, ale natywne 4K/60 czy uspcalling do 4K z RT jak najbardziej. 

XSX powinien być punktem odniesienia na pokazach MSu, bo jest po środku - blacharze wiedzą, że mogą mieć najładniejszą wersję, a posiadacze XSS wiedzą na co się pisali lub nie są nawet świadomi, że istnieje coś takiego jak RT, SSR, DSBM czy  FAS.

Opublikowano

We wrześniu wychodzi GOTY Starfield, Forza październik-listopad

Opublikowano

oby tylko tryb dla jednego gracza byl ciekawiej rozwiazany niz w odslonach 5-7, bo gram teraz w fm7 i ciezko sie wkrecic na dluzej niz dwa wyscigi podczas jednej sesji. najwiekszym minusem dla mnie jest to, ze nie czuc progressu i w zasadzie cala ta kariera to tryb szybkich mistrzostw, ktore moglyby byc jako osobny kafelek w menu (cos jak turnieje w fifie). 

marzy mi sie kariera gdzie mamy do wyboru kilka klas wyscigowych i w kazdej z nich zaczynamy od zera jakims slabym samochodem, po czym w miare postepow ulepszamy go, az dochodzimy do momentu gdzie dobijamy do szklanego sufitu i trzeba sie rozejrzec za nowa furka, zeby go przebic.