Figaro 8 190 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Niech dadzą lepiej suwak fov, bo aż bolało na pokazie. Cytuj Odnośnik do komentarza
suteq 174 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia A mi po pokazie wszystko opadło. Może już nie jarają mnie takie klimaty ale wszystko na pokazie wyglądało bardziej przeciętnie i poniżej poziomu który dostarcza Obsidian. Będzie w passie to pewnie sprawdzę ale zero podjarki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Nie no specjalnej podjarki to tu chyba nikt nie ma. To nie From Software czy nintendo. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Po ostatnim zwiastunie narzekalem na chaotyczny styl graficzny ale teraz mam wrażenie że lepiej to wygląda. Za to sam gameplay, system walki, prezentowany quest i dialogi wygladają przecietnie i do bólu wręcz standardowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Wygląda to dużo lepiej niż na E3, gra u mnie awansowała do ''chętnie sprawdzę w GodPass'' tylko niech ogarną to drewno w animacjach. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Pudełeczka będą ładne: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Chyba chciałeś powiedzieć miniaturka w cyfrowym sklepiku Idę o zakład że nie będzie pudełkowego wydania, ale arcik bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Jak ostatnie rzeczy co pokazali mi się nie podobały to teraz jestem na tak. Fajny kolorowy świat, walka wygląda na drewnianą ale nie spodziewałem się tu czegoś innego. Czary w lewej i melee powinno dać radę. Mam nadzieję że coś jeszcze ujawnią z przeciwników bo 3/4 to małe i duże jaszczurki, ale z pewnością grę sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Wyczuwam tu jedną z gier mojego życia. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia To czarowanie rożdżką przypomina mi trochę Dark Messiah of Might and Magic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia To jest na Unreal 5? Bo te skały jakbym kojarzył Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 3 godziny temu, Cedric napisał: To jest na Unreal 5? Bo te skały jakbym kojarzył UE4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 1,5 roku temu przenieśli się na UE5 Dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia No widać ten sznyt The Outer Worlds, chociaż to inna firma, to jednak czekanko na takie fantasy, mam nadzieję, że wątek fabularny będzie dobrze zrobiony, a także rozmowy z ludźmi. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 57 minut temu, Faka napisał: No widać ten sznyt The Outer Worlds, chociaż to inna firma, to jednak czekanko na takie fantasy, mam nadzieję, że wątek fabularny będzie dobrze zrobiony, a także rozmowy z ludźmi. To jest to samo studio :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Tylko dla mnie outer worlds było niewypałem? Tym bardziej mnie to dziwiło gdyż New Vegas było również z pierwszej osoby i tam udało się zrobić fenomenalną ścieżkę fabularną i interesujące zadania poboczne. Nawet poprzedzające tyranny było o wiele lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Pachnie mi to gorszą grą od The outer world. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Pachnie mi to gorszą grą od The outer world. Jezu ale takie wróżenie z dupy to jaki ma sens? Nie pokazano nic z fabuły, konstrukcji świata czy rozwoju postaci. Jasne że finalnie może wyjść gorsza gra, ale na dzisiaj to takie pisanie dla samego pisania Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Piszesz tak jakbyś nie znał stylu Euzebiusza Może wyjść z tego pierwsza ładna gra Obsidianu od nie pamiętam kiedy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Nie no od Outer Worlds to gorsze nie będzie, nie da się. Ogólnie pół jaranko. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Mogliby wypuścić b-roll tego filmu bez gadania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2 godziny temu, drozdu7 napisał: Jezu ale takie wróżenie z dupy to jaki ma sens? Nie pokazano nic z fabuły, konstrukcji świata czy rozwoju postaci. Jasne że finalnie może wyjść gorsza gra, ale na dzisiaj to takie pisanie dla samego pisania To nie z dupy, to na logikę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 17 minut temu, Donatello1991 napisał: To nie z dupy, to na logikę. 3 godziny temu, Donatello1991 napisał: Pachnie mi to gorszą grą od The outer world. Bo Ci trailer pachnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) 12 godzin temu, Bielik napisał: Tylko dla mnie outer worlds było niewypałem? Tym bardziej mnie to dziwiło gdyż New Vegas było również z pierwszej osoby i tam udało się zrobić fenomenalną ścieżkę fabularną i interesujące zadania poboczne. Nawet poprzedzające tyranny było o wiele lepsze. Nie tylko. Gówno obesrane to było i ja nie mogłem znieść tego, że wszystkie postaci npc był gdzieś na granicy upośledzenia(niby było to wytłumaczone, że mądrzy ludzie zostali zamrożenie jak postać gracza, a ci co zostali to półdebile, ale no nadal to powodowało cringe). Mam wrażenie, że zachodni devi AAA nie umieją w humor w gierkach, bo zawsze wychodzi cringe, a dobra beka jest dla indie/japońców(yakuza). Ja do gierek obsidian podchodze ostrożnie, bo IMO to im lepiej zawsze wyszło robienie modów(kotor 2, new vegas) do istniejących gierek innych twórców niż coś swojego. Edytowane 20 Stycznia przez Soban 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi